Bildirim
PS2 de Tuhaf Bir Sorun?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
güncel -
Bazı oyunlarda oluyordu bu tip şeyler. Tam hatırmalıyorum ama çip menüsünde display patch gibi bişe vardı. bu tip sorun çıkaran oyunları ekrana tam sığdırmaya yarıyordu. öyle bişey yoksa çektiğin oyun ntsc ise cihazı ntsc; Pal ise pal olarak ayarla, . -
matrixte chip menüsüne nerden giriliyor peki arkadaslar? -
Hocam benim PS2'de de bazan oluyor . Nedenini ben de bilmiyorum . -
quote:
Orijinalden alıntı: Atakan_TR
Hocam benim PS2'de de bazan oluyor . Nedenini ben de bilmiyorum .
arkadaş chip menüsünden düzelebilecegini söylemiş ama nasıl oldugunu bilen yokmu acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: memcho
quote:
Orijinalden alıntı: Atakan_TR
Hocam benim PS2'de de bazan oluyor . Nedenini ben de bilmiyorum .
arkadaş chip menüsünden düzelebilecegini söylemiş ama nasıl oldugunu bilen yokmu acaba?
Valla o chip menüsünü ilk defa o arkadaştan duydum . -
burda o kadar ps2 kullanan var illaki biri biliyoda biz denk gelemiyoz. Matrix menüsüne nerden giriliyor -
Makine açılırken hemen üçgen+daire ye basılı tutunca giriyordu yanlış hatırlamıyorsam. -
onun chip menüsü dediği büyük ihtimal makinanın setting ayarlarıdır
ana menüdeki setting ayarlarına gir ve ordan display ayarlarından full , 16.9 veya 4:^istediğini seç. -
quote:
Orijinalden alıntı: Heretique
Makine açılırken hemen üçgen+daire ye basılı tutunca giriyordu yanlış hatırlamıyorsam.
Cevap bu. Ben tuşlardan emin değilim 4 üne birden basıyordumMatrix çipte var böyle bir menü. Ps2 menüsüyle alakası yok
Resimdeki y screen fix denilen menüyü kurcala
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takeru -- 2 Ağustos 2011; 13:56:07 >
-
aha ne güzel menü du bakam aksama gidince bi deneyeyim birde şey diyorlar chip çakmaysa menüye girmeye calıstınmı gümlüyomuş doğrumu? -
ps2 zamaınında full piyasa bizden soruluyordu nerdeyse oyun , teknik servis falan bugüne kadar böyle birşeyi ilk defa duyuyorum o zamanlar kalın kasalara messiah slim makinalarada M7 takılıyordu. Belki çipin matrix olmasından kaynaklanıyordur. O zamanlar M7 çip vardı slimlere takılanın en iyisi idi ve herkes onu takıyordu şimdi M7 kalmadı sanırım herkes matrix takıyor. Belliki çipin dandikliğinden kaynaklanıyor ekran ayarı olayı.Menüden direk seçince oluyordu..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 2 Ağustos 2011; 15:49:54 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X