Şimdi Ara

PS2 DEVRİ KAPANMIŞ (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Rãmîrêz ®

günümüzde pc var iken hayatımda ps kadar salak ve gereksiz bir cihaz görmedim savunan ı pc ye karşı heleki özellikle oyunlarına karşı bende kınıyorum

kardeşim bayıla bayıla oynadığınız

winnig eleven
    silent hill
    gta
    medal of honory

bunlar ps tabanlı oyunlardır

RESİDENT EVİL
    FİNAL FANTASY
    DİNO CRİSİS
    TEKKEN
    SOUL CALİBUR
    GRAN TURİSMO
    DEVİL MAY CRY
    METAL GEAR SOLİD
    FATAL FRAME
    BURNOUT
    İCO
    ONİMUSHA
    CLOCK TOWER
    CASTLEVANİA
    DYNASTY WARRİORS

İŞTE BU VE BUNLAR GİBİ OYUNLAR İÇİN PS2 VAR PC OYUNLARI PS2 OYUNLARIYLA KIYASLANAMAZ

PC OYUN ÇÖPLÜĞÜ

AMA O SALAK ALETİN SALAK OYUNLARINI HEPİNİZ MAŞALLAH OYNUYORSUNUZ AYRICA PS1 İLE BİRLİKTE TOPLAM 200 MİLYONA YAKIN KONSOL SATAN SONY DEMEK Kİ BÜYÜK BİR SALAK KİTLESİ EDİNMİŞ

PSP İLE DEVAM EDİYOR PS 3 İLE DORUĞA ÇIKACAK GALİBA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devilmycry -- 9 Nisan 2005, 11:14:39 >

• asıl pc devri kapanıyo bence
  • Game Cube varken hiçbirine bakılmaz
  • kapanmaz
  • PC devri nasıl kapanıyor...PC hiçbir zaman kapanamaz...

Mouse ve klavye kullanımı kadar rahat birşey yok...

Counter Yeter Bir kere....

PC PSx in yaptığı herşeyi yapar...

PSX ne yapar...
  • ps 2 tarih oldu bir numara olan pc
  • PS3 ün şu beklenen tanıtımı yapılsada şu CELL teknolojisini görsek. Adamlar öve öve bitiremediler chip'i. Günümüz bilgisayarlarından kat kat güçlü bir yapıya sahip olacakmış. PS2 ilk çıktığında donanımı günümüz pc'lerinden daha kötüydü şu anda ise kat kat daha iyi olacağı söyleniyor Allah sonumuzu hayır etsin
  • ps'yi pc ile karşılaştırmayın
  • arkadaşım grafiklere kötü demişsin walla sony kızacak sana unutmadan git ps2 de bide Gran Turismo 4 metal Gear Solid snake eater vb oyunlara bak tabi pc gibi olamaz ama her pc si olanın süper ekran kartları yok ayrıca ps2 de şu kadar ram şu kadar işlemci şubu gibi isteklerde yok takıp oynuyosun o yuzden ps2 ye laf etme bence..
  • PS2 PC'nin yerini asla tutamaz FPS'siz ve Strateji oynamadan oyun oynuyorum diyemem ki PS2 de oynayamıyorsun ama PC'ye bir PS2 gamepad'i alıp PS2 gibi oynayamıyorum

Ayrıca oyun firmalarına'da PS2 ye oyunları PC'den önce çıkardıkları için(Özellikle Rockstar)

• quote:

Orjinalden alıntı: port_fire

arkadaşım grafiklere kötü demişsin walla sony kızacak sana unutmadan git ps2 de bide Gran Turismo 4 metal Gear Solid snake eater vb oyunlara bak tabi pc gibi olamaz ama her pc si olanın süper ekran kartları yok ayrıca ps2 de şu kadar ram şu kadar işlemci şubu gibi isteklerde yok takıp oynuyosun o yuzden ps2 ye laf etme bence..

benim var ve GT4 haricinde ps2 de başka bir oyun oynamam.sönük geliyor birader bu bir gerçek yani
  • Playstation herzaman en güzel oyunlara sahip makine olmuştur.Şimdi sadece ps1-ps2 de olan oyun serilerini saymaya kalksak işin içinden çıkamayız.O yüzden ne pc ne x-box bu makinenin yerini tutmaz.x-box grafikleri 10 kat güzel bencede ama bi 'devil may cry-final fantasy-gran turismo' vs vs kadar çok sağlam seri olmadığı için diğer makinelerde tartışma gereği yok.10 kat güzel grafikle sıkıcı oyunlar oynamaktansa kötü grafikli bi devil may cry oynamayı tercih ederim....
  • TEKRAR TEKRAR BIKIP USANMADAN SÖYLÜYORUM

PC OYUN ÇÖPLÜĞÜ
  • Fiyatlar ucuzladı GranTurismo 3-4 ve MGS 2-3 için PS 2 alacaktım bütün şevkimi kırdın

quote:

Orjinalden alıntı: cck_ylmzzz

Bugün tanesi 330 milyondan mesih 3.7 çipli iki makina aldık. nfs2 gta san anders tekken5 vs. oyunlar aldık pc den ps2 geçmek çok köttü çünkü hakkatten ps2 devri kapanmış pc ye göre iğrenç ötesi garfikleri var gta oynanmayacak derecede kötü pc de harika olacağı kesin 3. bi maikinayı almayı düşünüyordum ama bu olanlardan sonra vaz geçtim ps2 yi ayakta tutan tek oyun ise tekken5 herzaman sony'in kurtarıcısı namco olmuştur ama bu oyun pc de olsaydı grafikler daha bi harika olurdu.

• quote:

Orjinalden alıntı: rialto

Playstation herzaman en güzel oyunlara sahip makine olmuştur.Şimdi sadece ps1-ps2 de olan oyun serilerini saymaya kalksak işin içinden çıkamayız.O yüzden ne pc ne x-box bu makinenin yerini tutmaz.x-box grafikleri 10 kat güzel bencede ama bi 'devil may cry-final fantasy-gran turismo' vs vs kadar çok sağlam seri olmadığı için diğer makinelerde tartışma gereği yok.10 kat güzel grafikle sıkıcı oyunlar oynamaktansa kötü grafikli bi devil may cry oynamayı tercih ederim....

rialto gel ozaman ps2 de bi farcry veya bi call of duty oynamaya çalıs bakalım becerebilicekmisin
    her zaman pc önde gelir

• quote:

Bugün tanesi 330 milyondan mesih 3.7 çipli iki makina aldık. nfs2 gta san anders tekken5 vs. oyunlar aldık pc den ps2 geçmek çok köttü çünkü hakkatten ps2 devri kapanmış pc ye göre iğrenç ötesi garfikleri var gta oynanmayacak derecede kötü pc de harika olacağı kesin 3. bi maikinayı almayı düşünüyordum ama bu olanlardan sonra vaz geçtim ps2 yi ayakta tutan tek oyun ise tekken5 herzaman sony'in kurtarıcısı namco olmuştur ama bu oyun pc de olsaydı grafikler daha bi harika olurdu.

hehehe . Şimdi bir messiah 3.7 sahte bir çiptir. Baştasn kazığı yemişsin.
    Görüntüyüde bozarlar

• oyun bilgisayarda oynanır kimse buna bişey diyemez
  • Arkadaşın PS2'sinde benzer izlenimi bende edindim.Abartılacak gibi değil de görüntülerde böyle bir donukluk var renkler gerçekçi durmuyor çok yapay kaçıyor Atari'yi hatırlatıyor bazen.Öyleki PS1'i daha iyi bulduğum anlar oldu.
  • quote:

Senin televizyon bozuk gösteriyor
  • Yaw ne adamsınız. PS2 nin fiyatı bir 6600GT fiyatına geliyor. Sadece bir ekran kartı. Bugün bilgisayarda PS2 den daha iyi kalitede oyun oynamak için iyi bir kart şart. Sizce PS2 bu fiyata bu performansı vererek büyük bir iş başarmıyormu. ileride çok daha güçlü oyunlar çıkacak. Belki sisteminiz yetmeyecek fakat play station da öyle bir sorun yok. Mantıklı olmak lazım biraz...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.