Şimdi Ara

PS2 DEVRİ KAPANMIŞ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün tanesi 330 milyondan mesih 3.7 çipli iki makina aldık. nfs2 gta san anders tekken5 vs. oyunlar aldık pc den ps2 geçmek çok köttü çünkü hakkatten ps2 devri kapanmış pc ye göre iğrenç ötesi garfikleri var gta oynanmayacak derecede kötü pc de harika olacağı kesin 3. bi maikinayı almayı düşünüyordum ama bu olanlardan sonra vaz geçtim ps2 yi ayakta tutan tek oyun ise tekken5 herzaman sony'in kurtarıcısı namco olmuştur ama bu oyun pc de olsaydı grafikler daha bi harika olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cck_ylmzzz -- 9 Nisan 2005, 0:55:07 >

• dostum gerçekten çok fazla abartmışsın bendede ps2 var sa da var oyun bitirdim grafikleri gerçekten harikaydı tabiki pc gibi olamaz çünkü ps2 de 64mb ekran kartı var sen yazmışsınki oynanmicak kadar kötü bence çok abartmışsın dostum bence grafikleri gerçekten harika neyini beğenmedin onu öğrenebilirmiyim
  • san andres hakkatten bana göre oynanmayacak kadar kötü kardeşim amd64 3000+ 6600gt li makimadaki farfiklerin yarısı yok bence bunun bi nedeni televizyon çözünürlüğü ps2 den nefret etmemin sebebi garfiklerin yanındaki pıtırık pıtırık noktalar onlar çok kötü duruyor. dijital çıkış olsa daha iyi olur tabi fazla bibilgim yok ama pc nin yanında 0 kaldığı kesin
  • Hayır, PS2'nin keyfi herzaman başkadır. Ve bana göre San Andreas PS2'de çok zevkli.
    PS devri kapanmadı - kapanmaz - kapanmayacak...

Ben PS ile büyüdüm ve hayatta başka bir konsola geçmem.

Bence PC de oynanacak tek oyunlar, MMORGP ve Strateji oyunlar, ama ben Bilgisayarımda hiç oyun oynamıyorum... Oyun dediğin Konsolda oynanır.

Adamlar PC'yi oyun oynamak için yapmamışlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Melik

Hayır, PS2'nin keyfi herzaman başkadır. Ve bana göre San Andreas PS2'de çok zevkli.
    PS devri kapanmadı - kapanmaz - kapanmayacak...

Ben PS ile büyüdüm ve hayatta başka bir konsola geçmem.

Bence PC de oynanacak tek oyunlar, MMORGP ve Strateji oyunlar, ama ben Bilgisayarımda hiç oyun oynamıyorum... Oyun dediğin Konsolda oynanır.

Adamlar PC'yi oyun oynamak için yapmamışlar...

Benim bilgisayarda oynamayacağım tek tarz bunlar.
    Arkadaşımda ps2 var .Ayrıca ps2 grafikleri banada iğrenç geliyor.6600gt den sonra ps2 grafiği sönük kalması doğal tabi.Bu yüzden olabilir.Xbox'ta bile geforce 2 gts kullanıldığı düşünülürse .....

• quote:

Orjinalden alıntı: cck_ylmzzz

Bugün tanesi 330 milyondan mesih 3.7 çipli iki makina aldık. nfs2 gta san anders tekken5 vs. oyunlar aldık pc den ps2 geçmek çok köttü çünkü hakkatten ps2 devri kapanmış pc ye göre iğrenç ötesi garfikleri var gta oynanmayacak derecede kötü pc de harika olacağı kesin 3. bi maikinayı almayı düşünüyordum ama bu olanlardan sonra vaz geçtim ps2 yi ayakta tutan tek oyun ise tekken5 herzaman sony'in kurtarıcısı namco olmuştur ama bu oyun pc de olsaydı grafikler daha bi harika olurdu.

sempatik dostum senin iğrenç dediğin makine 5 yıllık bi makine !!!! ayrıca o gta san andreas zaten genel olarak çok iyi grafiklere sahip olmayan bi oyun

sen tekken ve gt4 ü gör ondan sonrada deki kendi kendine vay be 5 sene önce çıkan bi cihaz nasıl oluyorda bu grafikleri verebiliyor

sen kendin diyorsun ps2 yi 330 milyona aldığını bide şöyle düşün genel olarak tüm tünyada ps2 nin ortalama fiyatını alırsak ( çip olayı hariç çünkü o extra bişey zaten ) amerikada 120 avrupada 140 dolar

şimdi sana soruyorum sen 140 dolarlık bi pc ile ne yapabilirsin koca bir hiç

o fiyata monitör bile alamazsın ama gel gör ki ps2 alıp

resident evil
    gta
    gran turismo
    silent hill
    winnig eleven
    fatal frame
    tekken
    final fantasy
    burnout
    devil may cry
    metal gear solid

ve daha sayamadığım bi çok oyunu oynayabilirsin

grafik bakımından şu anki sistemlere göre geri kaldığı bi gerçek ama seninde abarttıpın gibi değil yani

pc şu an kendini vezir ve ps2 yi rezil edecek durumda değil zaten ayrıca fiyat konusuda çok öenmli az evvel anlattığım gibi 150 dolara bi pc ile ne yapabileceksiz bunu sor kendi kendine yada 330 milyonluk bi pc ile

ayrıca bu benim kendi düşüncem pc tam bir oyun çöplüğü

yukarıda saydığım tüm oyunlar ps doğumludur

PC ASLA OYUN POTANSİYELİ VE KALİTESİ BAKIMINDAN PLAY STATİON LA KARŞILAŞTIRILAMAZ

PLAY STATİON OYUN MAKİNESİ DEĞİL O BİR TUTKUDUR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devilmycry -- 9 Nisan 2005, 1:54:38 >

• yanlış hatırlamıyorsam 8 yıl önce adanada ps1 sahabi olan ilk 10 kişiden biriydim. 2 çıkacağında havalara uçmuştum. ama bence 3'ün zamanı geldi ve nederseniz deyin 2 tane makina var diyorum ve yine oyun için pc yi tercih ederim. yukarıdaki arkadaş pc de strateji oynanır demi bence bide gta yı pc de denesin yada farcray doom3 bunlar kesinlikle pc için yapılmış nfs2 pc de tartışılmaz derecede mütiş benim ps2 için çok fazla söyleyeceğim bişi yok çünkü eski popülerlğini yitirmiş durumda bence. kendisini yenilemesi lazım ps3 zamanı geçiyor bile. ve dedğim gibi ps2 yi tekken için aldım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps2 Kolları ps1 e olur mu?
    15 yıl önce açıldı
    Cd devri kapandı mı ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2006 ORTALARINA DOĞRU PS3 ÇIKACAK O ZAMAN GÖRÜRSÜNÜZ
  • ps3 zamanı geldi gerçekten..
  • pc de uzanarak oynayamazsın ama ben her zaman ps2 de uzanarak tembelce oynuyorum
  • hocam aslında ps2 de görüntüyü bozan televizyon çözünürlüğü şu yanlardaki noktaları falan nasıl götürebiliriz bi dijital kablosu taksak makinada dijital çıkış var nasıl olur acaba?
  • bu arada sen nfs ye takılıp kalmışsın ya gran turismo nun yanında ismi bile geçemez nfs nin hem kalite hem grafik bakımından
  • evet onu yarın alacam
  • geçen gün arkadaşımın kurduğu PS cafeye gittik dev televizyonlarda GTA : SA oynayayım dedim fakat görüntüler gerçektende iğrenç ötesi 15dk. oynadım ve kapattım arkadaşlarla 1saate yakın tekken oynadık çok zevkliydi fakat gerisi hikaye allahtan adamın elinde GT yoktu çünü aklımda bir efsane gibi yer edinen GT ninde hayal kırıklığıyla sonuçlanmasını istemiyorum.
  • PS2 ii makine ama devri kapandı onun...Ben bir Pes4 we CMR2005 delisi olarak resmen tiskindim PS2deki garfıklerden..Artık 3ün zamanı gelmiş coktan

Bence PS2yi ayakta tutan tek şey war o da GT4 oda olmasa sallaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi {PeGaSuS} -- 9 Nisan 2005, 2:32:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: {PeGaSuS}

PS2 ii makine ama devri kapandı onun...Ben bir Pes4 we CMR2005 delisi olarak resmen tiskindim PS2deki garfıklerden..Artık 3ün zamanı gelmiş coktan

Bence PS2yi ayakta tutan tek şey war o da GT4 oda olmasa sallaaa

Zaten gt4 'de araçların grafiklerine yoğunlaşılmış.
    Ama yinede 5 yıllık bi teknoloji için ps2 iyi.
    Ps-3'ü tahmin edebiliyorum.

• ya su dünyada xbox ve ps2 den ötesi yalan
    hani görüyoruz bilgisayardaki pes-winning 8 i
    hadi yapsınlar aynı görüntüyü bilgisayarda görüntüyü bıraktım aynı oynana bilirliği bile yapamazlarrrrrrrr
    ps2ye laf yokkkkkkkkkk
  • aynen burnout , gt serileri , ve san andreas olmasa bu kdr alan olmazdı ps2 yi.

ps3 den haber varmı bu arada ?
  • günümüzde pc var iken hayatımda ps kadar salak ve gereksiz bir cihaz görmedim savunan ı pc ye karşı heleki özellikle oyunlarına karşı bende kınıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: cck_ylmzzz

san andres hakkatten bana göre oynanmayacak kadar kötü kardeşim amd64 3000+ 6600gt li makimadaki farfiklerin yarısı yok bence bunun bi nedeni televizyon çözünürlüğü ps2 den nefret etmemin sebebi garfiklerin yanındaki pıtırık pıtırık noktalar onlar çok kötü duruyor. dijital çıkış olsa daha iyi olur tabi fazla bibilgim yok ama pc nin yanında 0 kaldığı kesin

eğer ps2 den nefret ediyosan bana sat ps2 ni makul bi fiyata bulamıyommmmmmmm gıcık oldum en fazla 250.000.000 a alabilirim mailim vede msnim : rot93@mynet.com haberleşiriz.......
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.