Şimdi Ara

ps2 fiyatları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
6.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • istanbul da en uygun nereden ps2 alabilirim?

Teşekkürler.
  • dogubank heralde
  • peki arkadaslar anladığım kadarıyla ps 2 çeşitleri var alırken hangi öelliklere dikkat etmemiz gerekiyor. yardımcı olusanız sevinirim teşekkürler
  • bende eskı kalın kasa ps2 var 2001 yılında almıstım ılk once messıah taktırdım ama sonra dvd9 oyunları acmadı bende matrıx chıp taktırdım sımdı cok memnunum bence chıp olayına dıkkat et en azından matrıx takılı bır cıhaz al
  • ankarada 350 ytl felan acaba pahalıya mı almış olurum. slim kasa olmasının farkı nedir. kaliteli chip
    markları hangileri ? daha once hiç ps2 sahibi olmadığımğz için pek bilgimiz yok maalesef .fiyatlar düşmüşken almak istiyoruz..
  • yalnızca önemli olan chip olayımı birde 2007 sonundan sonra yeni oyun cıkmayacak diye bir söylenti var ben ps 2 alırsam oyun konusunda sıkıntı yasarmıyım ve sizce almak mantıklımı
  • quote:

Orjinalden alıntı: u555

ankarada 350 ytl felan acaba pahalıya mı almış olurum. slim kasa olmasının farkı nedir. kaliteli chip
    markları hangileri ? daha once hiç ps2 sahibi olmadığımğz için pek bilgimiz yok maalesef .fiyatlar düşmüşken almak istiyoruz..

Katılıyorum arkadaşım aynı sorun bendede var.Ankaardayım ve nerden alıcağımı bilmiyorum.Yarın fln bi amerikan pazarına bakcam sonuçları bildiririm sanada
  • quote:

Orjinalden alıntı: semtex960

quote:

ankarada 350 ytl felan acaba pahalıya mı almış olurum. slim kasa olmasının farkı nedir. kaliteli chip

Katılıyorum arkadaşım aynı sorun bendede var.Ankaardayım ve nerden alıcağımı bilmiyorum.Yarın fln bi amerikan pazarına bakcam sonuçları bildiririm sanada

tamam arkadaşım sonuçları bekliyorum. bende fırsat buldukça elektronik mağazalarından
    fiyat araştırması yapacağım.. arkadaşlar 220 den fazla vermeyin demiş ama gel gör ki
    o fiyatlarda bulmak zor olacak sanırım ankarada..

• Niye ben ankarada yakınıma sordurtdum sonyde 360 bimeksde 350 demişler bide bi elektronik ürünler satan yerde kaçak ps2 250 ytl zaten bu fiyata olanların hepsi böyle bide kendileri 1 yıl garanti veriyorlarmış bende karasız kaldım isterseniz yerini öğrenebilirim
    quote:

quote:

quote:

tamam arkadaşım sonuçları bekliyorum. bende fırsat buldukça elektronik mağazalarından
    fiyat araştırması yapacağım.. arkadaşlar 220 den fazla vermeyin demiş ama gel gör ki

• quote:

Orjinalden alıntı: speed16

Niye ben ankarada yakınıma sordurtdum sonyde 360 bimeksde 350 demişler bide bi elektronik ürünler satan yerde kaçak ps2 250 ytl zaten bu fiyata olanların hepsi böyle bide kendileri 1 yıl garanti veriyorlarmış bende karasız kaldım isterseniz yerini öğrenebilirim
    quote:

quote:

quote:

Walla öğren dostum bende bugün sordum en düşük 320 dediler.

• Ya bu gidişle İstanbula gidip ordan alcam aleti bu ankaradan çektiğimiz nedir ya bide başkent olcak
  • bende ps2 almayı düşünüyorum bursada yım heralde uygun fiyata buluruz ama sormak istediğim şey su ben tvde kullanmayacağım Samsung 226bw aldım 22'' ps2 yi bu monitore bağlayabilirmiyim konuda bilgisi olan varmı eğer bağlanmıyorsa ps2 almaktan vazgeçeceğim

birde elimde microsoft direksiyon seti var bu seti ps2 ye bağlama şansım varmı eğer alırsam

teşekkürler...
  • arkadaşlar ankarada maltepe civarında bi elektronikçideymiş bir bakın (balıkesirliyim ankara tarifi yapıyorum)
  • Dostum ankara tarifi yapıyorum demişsin ama tarif biraz genel olmuş.Türkiyede bi elektronikçi desende olurdu
  • İsim öğrensen iyi olur.(mağazanın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ileri iade -- 4 Nisan 2007; 17:17:31 >
  • Ankaradakiler ırmak elektronikten alabilir. Ben ordan almıştım 330 a 1 kol memory card çipli 7 oyun...
  • 330 pahalı değil mi maltepe tarafında 230 felanmiş . arkadaşın dediği gibiyse eğer yani çipli ve 1 yıl garanti
    veriyorsa orda dukkanlarda soruçturmak gerek ..
  • ewt 330 pahalı arkadaş maltepe tarafındaki yerin adını ve adresini veya telefonunu yazarsa bakarız oraya ama maltepe tarafında elektronikçi diyince bulmak mümkün deil
  • evet adres verse iyi olur.yani en azından pm dende gönderebilir.
  • bana da istanbul da güvenilir ve ucuz yer söylermisiniz?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.