Şimdi Ara

ps2 fiyatları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
6.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • doğubank da hangi mağazadan alayım?
  • Walla istanbullu diilim kanka.Ama doubankın fiyat konusunda çok methini duydum ama bildiğim kadarıyla 2 katlı bi yer araştır en uygun teklifi verenden al.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blade__

bende ps2 almayı düşünüyorum bursada yım heralde uygun fiyata buluruz ama sormak istediğim şey su ben tvde kullanmayacağım Samsung 226bw aldım 22'' ps2 yi bu monitore bağlayabilirmiyim konuda bilgisi olan varmı eğer bağlanmıyorsa ps2 almaktan vazgeçeceğim

birde elimde microsoft direksiyon seti var bu seti ps2 ye bağlama şansım varmı eğer alırsam

teşekkürler...

arkadaşlar konu hakkında bilgisi olan yokmu acaba haber bekliyorum sonuç olumlu ise alacağım ps2 yi bu arada collin mcrae yeni oyun ps2 ye çıkmayacakmış alırsak bu alet için seneye yeni oyun bulurmuyuz ölü yatırım olmasın eski oyunları kastetmiyorum zaten bir şekilde bitirdik yeni oyun desteği sürecekmi buda önemli...
  • quote:

Orjinalden alıntı: speed16

hadiya istanbulmu hayallerim yıkıldı

hahahashdahsdhasdhasdhashdahsdhasdasdads
  • quote:

Orjinalden alıntı: eraykalkan

teknosa : 390 YTL
    Mavi Bilgisayar : 260 YTL (ama asla stokta yok nedense )
    Diğer Dükkanlarda chipli olanlar : 260-330 ytl arası

İçinde hangi çip var acep? Bende alıcam bu aralarda çip de kazık yemiyim diyorum. :p
  • izmir çankaya 270 ytl
  • Eskişehir de nerden alabilirim arkadaşlar bu Çipli olan mereti
  • quote:

Orjinalden alıntı: fenerist07

izmir çankaya 270 ytl

İzmir çankaya ne olaki
  • up
  • kusura kalmayın adres öğrenemedim bende sonunda aldım ps2 mi daha doğrusu aldırdım(cuma günü kavuşacağım) teknolojixten aldım fiyatı uygun geldi 290 a aldım +2orjinal oyun hediyeli makine çipsiz ilerde taktırmayı düşünüyorum çipli satılanlar pek tekin gelmedi isterseniz bir bakın teknolojix e
  • Naptın kardeş 60-70 ytl de çipe verceksin 350 lira oysa çipli alsan 220 den başlıyordu
  • dediğin doğruda buralarda yok başka yerdende olmaz onlara güvenemedim nabaym olsun
  • Bu Matrix çiple diyer çiplerin ne farkı var bide aralarında çok fiyat oynuomu
  • quote:

Orjinalden alıntı: u555

330 pahalı değil mi maltepe tarafında 230 felanmiş . arkadaşın dediği gibiyse eğer yani çipli ve 1 yıl garanti
    veriyorsa orda dukkanlarda soruçturmak gerek ..

Aldığım yerde adam bişiy olursa getir yaparız dediler.

230 a imkanı yok çipli alet bulamassın...

Ben yaklaşık 3 ay önce almıştım. Pİyasa 300-350 civarıydı. Ondan aşşağıya veren yoktu. Ankarada en ucuza ırmak veriyordu.

Şİmdi belki 250 ye bulabilirsin ama zannetmiyorum. Kim demişse 230 a var die iyi sallamış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Leite

doğubank da hangi mağazadan alayım?

kardeş doğubankta 3. katta sağ koridorda play station center diye bir dükkan+servis var...ön tarafı dükkan arkası servis.içeride yaklaşık 200 adet ps2 vardı 77004 modelmatrix çipli satılıyor..fiyatta 260 ytl...2 yıl çip garantisi veriyorlar...orijial memory kartla beraber+kol 290 ytl ye satıyorlar....
    makinana çip taktıracaksan da çip+işçilik 55 ytl alıyorlar)
    bu arada matrix çipli makinalarda açılırken matrix infinity yazısı çıkıyor dolayısıyla içindeki çipin markasını da öğrenmiş oluyorsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerdaR^73 -- 12 Nisan 2007; 12:52:50 >
  • dostum 220ytl çipli satıyorlar izmir çankayada adreste özgüneş elektronik. ben 3 ay önce 230 aldım
    quote:

Orjinalden alıntı: Loop

quote:

330 pahalı değil mi maltepe tarafında 230 felanmiş . arkadaşın dediği gibiyse eğer yani çipli ve 1 yıl garanti

Ben yaklaşık 3 ay önce almıştım. Pİyasa 300-350 civarıydı. Ondan aşşağıya veren yoktu. Ankarada en ucuza ırmak veriyordu.

Şİmdi belki 250 ye bulabilirsin ama zannetmiyorum. Kim demişse 230 a var die iyi sallamış.

• quote:

Orjinalden alıntı: mehmetsary

dostum 220ytl çipli satıyorlar izmir çankayada adreste özgüneş elektronik. ben 3 ay önce 230 aldım
    quote:

Orjinalden alıntı: Loop

quote:

Yanında oyun, kol, memory card veriyorlar mıydı peki?

Fiyat çok uygunmuş ama ankarada o kadar ucuza bulamıosun.

• dms4pro çipli veya matrix infinity çipli ps2 bana ne kadara mal olur?(sıfır)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pardus28 -- 15 Nisan 2007; 20:14:11 >
  • up
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.