Şimdi Ara

PS2'lere HDD - Şimdi Slim'lerede

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CD-DVD lensim kirlendi, Motor entegrem yandı, lensim bozuldu, okumuyor, PS2'm çalışmıyor...Bunlar tarih oldu!!

PSTwo (Slimline) yani ince kasalı PS2'lerde dahil olmak üzere tüm PS2 modellerine uygulamak mümkün. Hemde isterseniz otomatik açılacak şekilde isterseniz Memory Kartla açılış yapacak şekilde...

PS2'nizi sabit diskli sistemlere dönüştürüyoruz hemde cd veya dvd ye ihtiyaç duymadan dilediğiniz oyunu HARD DISK üzerinden çalıştırıp daha hızlı yükleme becerisine sahip sizlere yıllarca hiçbir problem çıkarmadan çalışacak güvenli sistemlere. PS2 nin sürekli problem çıkarma potansiyeline sahip tüm parçalarını devre dışı bırakarak. Detaylı bilgi için lütfen iletişim kurun.

• selam kardeş ben anca cd ile okutabiliyorum bu usb den bağladığım hdd yi otomatik nasıl oluyor yaw
  • abi ii de ben lensimin yandığını nası anlıcam? lens nerde? cdyi çalıştırmazsa napıcam? HDD yi sen kurabilir misin apex force? kurarsan maliyeti ne olur?ben ps2 yi yeni aldım henüz bi sorunla karşılaşmadım. snce bi gün mutlaka sorun yaşıcak mıyım? yaşıcaksam ne zaman?

hepsine cevap verirsen sevinirim.

Saygılar...
  • şimdi reklamlar....
  • Bende 2 adet ps2 var. Bir tanesi eski kasa chipli fakat lazer çalışmıyor. Diğeri ise slim. Bu 2 sistem için fiyatların nedir?
  • ]reklaMLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur ERYILMAZ -- 26 Temmuz 2005, 13:49:43 >
  • reklamları izlediniz..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.