Şimdi Ara

ps2 mi daha iyi usb mi ? klavye/mouse

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
6.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar son zamanlarda çıkan anakartlarda tek ps2 girişi var ps2 ler artık kaldıracaklarmı yoksa ?
    benim sorum şu ps2 klavye yada mouse hagisi daha performans verir ? fark varmıdır?
    microsoft klavyeleri hep usb set olarak çıkartıyor içine çevirici koyuyor sanki ps2 tamamen kaybolcak gibi bir durum var?

bir tek windows kurarken biosdan usb açmadığımızda usb fare çalışmıyor bi bu durum var . bilmediiğim bi yön varsa sölerseniz sevinirim

• Yazıcılar,internet derken klavye mouse ıda usb den almaya başladık yakında ekran kartı portu yerine usb ye takarsak şaşırmayacağım .
    Ama bana soracak olursan ps/2 daha sorunsuz gibi geldi. Daha bugün makinanın birine usb mouse taktım sürücü kurulumu istedi. Allahtan
    kendisi bulduda driveri uğraqştırmadı. Tabii driverını kurana kadar mouse çalışmadı .

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  • Usb daha yeni ve daha hızlı bi teknolojidir
  • Farkeden bişey yok format atarken bazı anakartlar usb klavyeyi tanımıyor ps2 klavye istiyor. biğer yönden fark yok.
  • klavye için ps-2
    diğerleri farketmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetmetingülcan

klavye için ps-2
    diğerleri farketmez

neden klavye için ps2 ?
  • bazı anakartlar format atarken usb aygıtları görmemezlik yapabilir.
    usb klavye ile biosa falan giremeyebilirsin ve ps2 ye göre usb klavyelerde daha çok arıza çıkar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: komutan61

Farkeden bişey yok format atarken bazı anakartlar usb klavyeyi tanımıyor ps2 klavye istiyor. biğer yönden fark yok.

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetmetingülcan

bazı anakartlar format atarken usb aygıtları görmemezlik yapabilir.
    usb klavye ile biosa falan giremeyebilirsin ve ps2 ye göre usb klavyelerde daha çok arıza çıkar.

biosa girip usb keybordu aktif yaptıgınızda sorun olmuyor. (usb klavyeler biosa girebiliyor.)
  • arkadaşlar usb mi ps2 mi ? açıklayıcı bir mesaj alamadık hız açısından bir fark varmı .? hiç bir fark yokmu . mesela adam oyun oynuyor çok seri olarak tuşa basyor örnek knight .ps2 demi yoksa usb demi daha seri işlem yapar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydd

arkadaşlar usb mi ps2 mi ? açıklayıcı bir mesaj alamadık hız açısından bir fark varmı .? hiç bir fark yokmu . mesela adam oyun oynuyor çok seri olarak tuşa basyor örnek knight .ps2 demi yoksa usb demi daha seri işlem yapar ?

sen eline yatkın olan klavyeyi al bağlantısını boşverr :)
  • Bir fark görmedim ben her iki bağlantı türünde de.
  • quote:

arkadaşlar usb mi ps2 mi ? açıklayıcı bir mesaj alamadık hız açısından bir fark varmı .? hiç bir fark yokmu . mesela adam oyun oynuyor çok seri olarak tuşa basyor örnek knight .ps2 demi yoksa usb demi daha seri işlem yapar ?

Dostum bahsettigin kişiler makro kullanıyordur büyük ihtimal. Yazılım sayesinde saniyede 10 kere bile basabilirsin tuşlara
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcp1rates

biosa girip usb keybordu aktif yaptıgınızda sorun olmuyor. (usb klavyeler biosa girebiliyor.)

onu nasıl yapıyoruz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi q3r3w -- 10 Şubat 2011; 8:54:44 >
  • bugüne kadar usb ps2 klavye ya da mouse ile sorun yaşamadım usb hızlı port oldugu için artık usbye dönüyorlar ps2 kalkacak yakında
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackRos3

quote:

Dostum bahsettigin kişiler makro kullanıyordur büyük ihtimal. Yazılım sayesinde saniyede 10 kere bile basabilirsin tuşlara

o dedğini tamam yapıyorsun pedal denen bi zımpırtı var içinde eprom var onunla seri vuruyon ama ps2 ile usb arasında tuş basmada daha hızlımıdır usb olan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: q3r3w

quote:

Orijinalden alıntı: pcp1rates

onu nasıl yapıyoruz ?

bilgisayar açılışında biosa girerek( "del" ya da "f1" tusuna basarak ) sırayla menüleri kontrol et( tam hatrlamıyorum suan) "usb keybord"u disable konumundan enable konumuna getirin "f10" kaydet deyip çıkış yapın.tamamdır.
  • profesyonel oyuncu açısından
    Ps2 de fare daha verimli çalışıyor.
    USB de ise klavye daha verimli çalışıyor.

yoksa tek tük standart kullanıcı iseniz aradaki farkı anlayamazsınız bile !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProjectMan -- 16 Aralık 2012; 20:15:54 >
  • arkadaşlar eğer streetfighter tarzı emulator oyunları oynuyorsanız kesinlikle ps2 klavye alın, logitech k120 usb klavye kullanıyorum, hiç bir comboyu tamamlayamıyorum basmamazlık yapıyo, 1 saniye içinde yaklaşık 12 kere tuşa basıyorsunuz benim söylediğim combo tarzı hareketlerde eğer böyle bir ihtiyacınız varsa mecbur ps2 devam .
  • beyler entersan bi soru sorucam. anakarttaki usb portlarımın hiçbiri çalışmıyor. anakartı söktüm baktım usb modüllerinin üzerinde yaıklar olumuş simsiyah. Yaktığım garanti. Ps2 portu çalışıyor ps2 port to usb adaptörü ile usb klavye mouse çalıştırabilirmiyim?

ps2 mi daha iyi usb mi ? klavye/mouse
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.