arkadaşlar ps2 sahibiyim ve LCD monitörde oynamak istiyorum.fakat bunu nasıl yapabilirim? aparat tarzı bişeybi lazım? eğer böyleyse fiyatı nedir? yardımcı olursanız sevinirim.
önce ps2 için component kablo alman lazım ardından "component to vga box" cihaz alman gerekir (component çıkışı vga sinyale dönüştürücü)
quote:
Orjinalden alıntı: phantom kemal
arkadaşlar ps2 sahibiyim ve LCD monitörde oynamak istiyorum.fakat bunu nasıl yapabilirim? aparat tarzı bişeybi lazım? eğer böyleyse fiyatı nedir? yardımcı olursanız sevinirim.
tavsiye etmem, ps2 den soğursun. o kabloları alacağına gittigidiyordan falan dandik bi 55 ekran tv al yakın fiyata.
yardımlarınız ve ilgilendiğiniz için teşekkürler arkadaşlar.
bu konuyla ilgili sağlam bir topic açılacaktı sanırsam bi kaç güne açılır
bu arada ben de tv almıştım onda oynamıştım isyan ettirmişti pc monitörü
22" lcd monitör ve ince Ps2 sahibiyim uzun zamandır düşündüğüm ama tam anlamıyla bir türlü sonuç alamadığım Ps2 yi monitöre bağlama olayını sonunda gerçekleştirdim randumanlı bir şekilde ve bununla ilgili detaylı bir konu açacağımı söylemiştim kusuruma bakmayın dersler dolayısıyla pek fazla ilgilenemedim bu konuyla ama hafta sonuna bununla ilgili resimli ve detaylı açıklamalara sahip bir konu açacağım inşallah
ewet benim de dediğim sağlam topic venom800 den gelecekti zaten