Bildirim
ps2 oyunları
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bence çıkar çünkü SONY tıpkı PS1'de olduğu gibi uzun yıllar boyunca PS2 kullanıcılarını unutmaz ve PES gibi bir seriyi PS2 içinde çıkartır. -
Umarım çıkar çünkü 3-4 sene içinde ps3 almayı düşünmüyorum -
2009'un başına kadar çıkacak deniyor(tahminen) -
bence çıkar ama burnout fıfa pes vb gibi oyunların devamı çıkmaz ps3 e çıkartırlar.çıkanlarda çizgi film gibi olanlar olur heralde -
Şu anda dünyada ençok Ps2 Konsolu mevcut, tabiyki çıkaracak... Sonuçta burdan edineceği parayı göz ardı edemez...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Lazrail* -- 30 Nisan 2007; 9:28:17 > -
Ps3'e 1 $ maliyetli oyun yapsa, ve bunu 2$ dan Tüm Ps3 kullanıcılarına satsa.(ki her ps3'ü olnanın alması imkansız) 3 milyon $ kasasına girer.
Ps2'ye de aynı maliyet-kar oranına oyun yapsa. Ve bu oyunu Ps2'si olan oyuncuların sadece 10'da 1'i alsa. 12 milyon$ kar eder. Bu da Ps3'ün 4 katına eşit olur.
Kısaca Sony işini bilir -
Çıkacak rahat olun.Japonca oyunların ingilizce versiyonları gelecek.Birde yeni çıkacak oyunları eklersek.Biz ps2 lerimizle rahat 2 sene daha güle oynaya oyun oynarız.Eski klasiklerde cabası. -
2010 a kadar rahat olun. -
Birde God Of War 3'ü Ps2'ye çıkarsalar ben başka bişey istemiyorum... -
sony resmi acıklama ile 2008 yılına kadar oyun ve donanım desteği sunacagını zaten soylemişti...
ps3 den pek fazla kar edemediği için bu desteği uzun sure surdurecektir....2010 a kadar mesela surer...
zaten sony ps2 den elini eteğini cekse bile ulkemzde uzun yıllar ps2 ve oyununu bulabilirsin...
ama bu saatten sonra god of war 2 gibi oyun cıkmayacagıda kesin zaten bu oyunile ps2 kapanısını harika yaptı diyebilirim....
ama cıkan oyunlarda su andan itibaren mesela daha yeni cıkan spider man 3 un ps2 versiyon u harika diyebilirim ...call of duty 3 de oyle savas atmosferini yasatıyor...wiining desen almıs basını gidiyor....
yani 1 kac tane boyle cıkan yuzlerce oyundan iyileri elbette olacaktır.........
ps2 nin omru donanımsal olarak bitsede yasttıgı zevk ve keyif uzun yıllar surecektir..........
ne mutlu ps2 oynayanlara......
-
ne zamandır elimi sürmüyorum ya bi gidip bakim yeni oyun neler var -
quote:
Orjinalden alıntı: *Lazrail*
Birde God Of War 3'ü Ps2'ye çıkarsalar ben başka bişey istemiyorum...
gerçekten ya birde gow3 çıksa offff -
Bir ps2 sahibi olarak üzülerek söyleyebilirim ki affedersiniz ama .ok çıkar -
BENCEDE CIKMAYA DEVAM EDER AMA;;;OYUN YAPIMCILARI BU POTANSİYELİ KOLAY KOLAY BIRAKAMIZ) ESKISI KADAR KALİTELİ OYUNLAR GÖREMEYİZ GİBİME GELİYOR BENİM -
piyasada çok fazla ps2 var bencede yaparlar. -
oyun firmalari sadece parayi degil kalite ve prestijide dusunur bu yuzden enerjilerinin buyuk bir bolumunu yeni generasyon konsollar icin harciyacaklarini dusunuyorum tabiki ps2 sahiplerini unutmazlar ama sunuda artik bilmemiz lazim ps2 yaslanmaya basladi birkac yil icinde oda ps1 in akibetine ugrar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X