Şimdi Ara

PS2 (Oyunları Okumuyor)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar biliyorum çok fazla bunun ile ilgili konu var fakat ben yapamadım bana daha kolay bir şekilde anlatabilmeniz için de birkaç fotoğraf koydum alttaki fotoğrafta gördüğünüz gibi o kağıt tarzındaki uzayan incelen bakırdan şeyi elledim ve artık oyunlar açılmaz oldu. Sizce bunu düzeltebilirmiyim? Aşağıdaki fotoğrafta da kırmız kare içine aldığım yer ile oynadım.

PS2 (Oyunları Okumuyor)

• quote:

Orijinalden alıntı: BerkeKesikbas

Evet arkadaşlar biliyorum çok fazla bunun ile ilgili konu var fakat ben yapamadım bana daha kolay bir şekilde anlatabilmeniz için de birkaç fotoğraf koydum alttaki fotoğrafta gördüğünüz gibi o kağıt tarzındaki uzayan incelen bakırdan şeyi elledim ve artık oyunlar açılmaz oldu. Sizce bunu düzeltebilirmiyim? Aşağıdaki fotoğrafta da kırmız kare içine aldığım yer ile oynadım.

PS2 (Oyunları Okumuyor)

tamire götür 20 tlye sıfır göz takarlar

• quote:

Orijinalden alıntı: alemci2013

quote:

Evet arkadaşlar biliyorum çok fazla bunun ile ilgili konu var fakat ben yapamadım bana daha kolay bir şekilde anlatabilmeniz için de birkaç fotoğraf koydum alttaki fotoğrafta gördüğünüz gibi o kağıt tarzındaki uzayan incelen bakırdan şeyi elledim ve artık oyunlar açılmaz oldu. Sizce bunu düzeltebilirmiyim? Aşağıdaki fotoğrafta da kırmız kare içine aldığım yer ile oynadım.

PS2 (Oyunları Okumuyor)

Başka yolu yokmu? yakınlarda hiç tamirci yokta.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alemci2013

quote:

PS2 (Oyunları Okumuyor)

Başka yolu yokmu? yakınlarda hiç tamirci yokta.

dostum senin yapabilceğin bir şey değil ben ps2 yi 8-9 yaşlarında oynadığım için 8 kere bozdum o yüzden iyi biliyorum tamirci şart

• biraz elin yatkınsa kendinde takabilirsin zor birşey değil. gözü yurtdışından alabilirsin. 10 dolar falandır http://www.aliexpress.com/item/PVR-802W-KHS-430-Replacement-Laser-Lens-for-SONY-PlayStation-2-PS2-Slim-Optical/1568409161.html
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps1 oyunu ps3te çalışır mı
    11 yıl önce açıldı
    ps3 oyunu ps4 de çalışırmı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.