Şimdi Ara

ps2 oyunlarını ps3 te calıstırma yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaaslar bn ps3umu fransadan aldım bir arkadasımız bolge kodu dyordu calıstırmak için o kod nerde
    ve hangi oyunları alabilirim mesela pes6 alabilirmiyim yardımlarınız için simdiden tesekkurler

• ewt pal ise çalışır..Türkiyedekiler zaten pal..
  • pardon biraz acemiyim de pal orijinal mi demek ne demek eger oleyse bnm ps3 orijinal
  • zaten ps3 de kopya çalışmaz... senin makine fransadan alındığına göre pal..o yüzden türkiyedeki orjinal ps2 oyunlari (ps3 de bölge kod yok.. ps2 oyunlarında var ) çalışır..sen yinede aldığın yere sor emin olmak için pal olup olamadığını..zaten üstünde yazar.
  • evet uzerinde pal yazıyor o zaman orjinal bir ps2 oyunu aldım mı is tamam yardımların için saol bir de ben bu ps2 oyununu ps3 te pes yok diye alıyorum dogru mu bu cunku eger varsa direk ps3 oyununu alırım
  • Bende orjinal PES6 oyunu var....Oyunu ps3 e taktığımda eğer, oyunu hiç çalıştırmayıp birkaç dakika beklersem PS3, oyunu okumuyor ve siyah bir ekran çıkıyor...Oyunu hemen başlatırsam okuyor...PS3 oyunlarını ise istediğim zaman çalıştırabiliyorum...PS3 te ps2 oyunu oynayanlar, bu sorun sizde de oluyor mu??
  • ekimde çıkacak..bence bekle..çok lag oluyo diyorlar..bence ninja gaiden sigma al..1-2 ay oynamak için pes alma
  • benim ps3 ümde pal!Ps2 orjınal oyunu aldım(pal) oyunu drek makineye taktıgımda calısmadı!sonrra 1.90 update ettm!calıstırıo yani suan ps2 oyunlarını drek!kararma fln da olmuo!
  • swap magic diye bir cd var regionları free yapıyor play-asia dan sipariş ederseniz kopyaların tümünü açabilirsiniz
    bide magic switch yöntemi var blue ray üsütünden şeriti kesip 3ayaklı switçe baglıyorsunuz direk boot yapabiliyorsunuz kimse cesaret edemedi henüz türkiyede
  • beekran arkadasım peki 1.54 versionda calısmaz mı bu ps2 oyunları calısmazsa ps3ü nasıl 1.90 a update edcem
  • tekopino arkadasim "http://www.playstation3.web.tr" adresine üye olup ps3 update linkine gir!Orada detaylı olarak nasıl update edecegin yazıyo!ps3 ün modeline göre!ps3 ünün internet baglantısı yoksa bilgisayara indirip usb ye at!sonra usb yi ps3 e tak!sonra system update den 1.90 yap!bu kadar..
  • saol beekran yaptım şimdi ps2 oyunu bulmaya geldi iş
  • reca ettm! sorma ya bnde PES6 ariorum orjinal ps2 oyunu!nerden bulcam hc bi fikrim yok!!!yardimci olcak varsa sevinirm!ps3 pes siz olmuyo yaff...
  • bn adanada oturuyorum pes6 bimekste var ama bn 2 ay kullanılacak diye daha ucuz olan pes 5i alacagım onu ise gaziantepte buldum cumartesi alacagım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.