Bildirim
PS2 OYUNUNU PC'DE OYNAMAK İÇİN?
Camper Erkek Mw adana K100935-003 : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DCCYH6B3
14 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
40 fps ile oynatanı buldunda dha iyisinimi arıyorsun ps2 oyunlarının büyük çoğunluğu emülatörle çalışmıyor bile çok az bir kısmı şansına belki bu işi zamanında bende araştrımıştım fazla uğraşma yorulursun -
hoca uğraşma bence,
yaşını bilmiyorum ama her ay kenera 50-60 ytl at 3-4 aya al ps2 ,taktır çipi oyna oyununu kopya kopya -
pcsx2 de sadece tekken 5 i düzgün oynayabilmiştim. sitesinde hangi oyunların ne kadar sağlıklı çalıştığına bakabilirsin. -
Zamanında az uğraşmadım. Elimde 2 GB lık emulatorler var. Hepsinde anamenüye girdim. Hatta pcsx2 de aynı sony açılışı gibi açıldı. Ama elimde ps oyunu olmadığından deneyemedim. Hâlâ da durur emulatorler. -
hiç bulaşma emulatöre
önceden bende aradım taradım sonunda çalışan emulatör buldum fakat oyunlar aşırı derecede yavaş çalışıyordu 10 fps altıydı hep hiç zevk vermedi oyun.
mis gibi ps2 aldım mis gibi çip taktım mis gibi sürüce korsan oyun aldım mis gibide oynuyorum
Bu arada smack down vs raw 2008 süper bi oyundur
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X