Şimdi Ara

ps2 slim 90004 matrix chip, yeni

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Samsun
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Ürünü yeni aldım. en fazla 10 kere oyun oynayabildim. Evdekiler yüzünden tv boş kalmıyor ve bende kullanamıyorum. o sebepten satıyorum.

ürün aşırı temiz olup jelatini üzerinde durmaktadır. Alan kişiye ürün sıfırdan farklı gelmeyecektir.

ürün 90004 pal ve adaptörsüz, ethernetli modeldir, yani en son çıkan. matrix chiplidir. hertürlü kopya oyunu açar.

verceğim cd ile divx player olarak kullanılabilir. hertürlü altyazıyı ekranın istediğiniz yerinde boyutta ve fontta ayarlayabilirsiniz. gördüğüm en kullanışlı divx player.

kutu içeriği:
    ps2,
    birtanesi orjinal 2 kol,
    8 mb memory cart
    orjinal tv kablosu
    gri tv kablosu (daha kaliteli görüntü için ayriyetten almıştım)
    rf swich.
    adaptörü yok, kablyu tak kullan.
    15 adet oyun.
    1 adet divx player yazılım cd si.

BURNOUT REVENGE,
    NBA 2K2010
    GRAN TURİSMO 4
    NFS UNDERCOVER
    KARAYİP KORSANLARI
    GOD OF WAR 1
    GOD OF WAR 2
    MORTAL COMBAT SHROLIN MONKS
    PES 2010
    FIFA 2010
    PES 2009
    GUITAR HERO METALLICA
    TEKKEN 5
    CALL OF DUTY WORLD AT WAR
    GTA SANANDERS
    NFS CARBON

fiyat 220 tl. ürün sıfırdan farksızdır o nedenle çok düşük fiyata satmayı düşünmüyorum. bu saydıklarımın hepsi bana 300tl den fazlaya mal oldu. o nedenle bence fiyat güzel. çiplisinin fiyatı 200tl ye düştüyse tabi ozaman fiyatı düşürüm. hayırlı alışverişler. saygılar...

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ottoman55 -- 18 Aralık 2009; 8:54:01 >

• PS2 Slim 9004 model sıfırı 180-175 TL arasında forumda satılıyordu(Sahibinde 180'ede var)

175 gibi bir fiyattan verirseniz normal olur herhalde.
  • o fiyat bence çipsiz fiyatıdır. ayrıca yanında verdiğim oyunlarda var. ben kendi aldığım fiyat göre değer biçtim. konsol sadec 275tl ye mal oldu. ekstralarıyla 300ü buldu. pahalıya almış olabilirim. zaten daha uygun bi teklif bulursanız oraya yönelin, satmaktan vazgeçebilirim. divx player olarak durur evde.
  • çipli fiyatları sıfır olarak 220 civarında. arkadaşın dediği gibi extraları var.

fiyat uçuk değil bence. arkadaşın 175 diye tabir ettiği çipsiz makinalar.

sizin cihazınızda ne kadar temiz olursa olsun sonuçta 2. el.

biraz pazarlık payı varsa bence satılabilir
  • garantisi ne kadar ,nerden aldınız sakıncası yoksa?
  • chip takılan ürünün gatantisi olmaz
  • ürünü samsundan aldım. arkadaşında dediği gibi bir ürüne çip takıldığı zaman garanti olmaz. çip olması garantisiz olmasına değiyor, çünkü orjinal oyun fiyatları min 50-100tl arası. 3-4 oyun alsan cihaz kadar para ediyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adaptörsüz ethernetli nasıl oluyor ?
  • prize takılan kabloda arada adaptör yok. yani kablo kalabalığı yok. tek kabloyu direk prize takıyorsunuz okadar. yani iyi bişey. eski modellerinde kablo kalabalığı oluyordu. ethernet ise online oyun oynamak için. çipli ürünlerde oynanıyormuş ama ben hiç kablo takıp deneyemedim.
  • ürün 220 tl ye satılmıştır. saygılar...
  • tüh bunuda kaçırmışım yhaws :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.