# TAŞINABİLİR %75 ORANINDA KÜÇÜLTÜLMÜŞ KASA # EN SON VE YENİ MODEL PS2'LER BİZLERLE # 2.8 CM KALINLIK # ADAPTÖR BU YENİ MODELDE KALDIRILMIŞ DURUMDA.TAK-OYNA # ONLİNE OYUN İÇİN DAHİLİ ETHERNET PORTU # ORJİNAL DUALSHOCK JOYSTICK # SCPH 90004 MODEL # 1 Yıl Servis Garantisi
HEDİYELERİ
# 2.Yedek Dualshock Joystick # Modifiyeli Back-Up Oyunları Çalıştırır # 8 Mb Orjinal Memory Kart # 4 Oyun Hediyeli
Fiyat 340 TL.
Arkadaşlar hayatımda ilk defa İnternetten Alışveriş yapacam. Irmak toysland . Ankaradaymış. bende Adana'da İkemetgah ediyorum. Sizce fiyat nasıl. Güvenip almalımıyım. Bi fikir verin.
Not;Kredi kartı geçtiği için tercih ettim.
300 lira daha ver 40GB ps3 al bence...
quote:
Orjinalden alıntı: gaviscon
# TAŞINABİLİR %75 ORANINDA KÜÇÜLTÜLMÜŞ KASA # EN SON VE YENİ MODEL PS2'LER BİZLERLE # 2.8 CM KALINLIK # ADAPTÖR BU YENİ MODELDE KALDIRILMIŞ DURUMDA.TAK-OYNA # ONLİNE OYUN İÇİN DAHİLİ ETHERNET PORTU # ORJİNAL DUALSHOCK JOYSTICK # SCPH 90004 MODEL # 1 Yıl Servis Garantisi
HEDİYELERİ
# 2.Yedek Dualshock Joystick # Modifiyeli Back-Up Oyunları Çalıştırır # 8 Mb Orjinal Memory Kart # 4 Oyun Hediyeli
Fiyat 340 TL.
Arkadaşlar hayatımda ilk defa İnternetten Alışveriş yapacam. Irmak toysland . Ankaradaymış. bende Adana'da İkemetgah ediyorum. Sizce fiyat nasıl. Güvenip almalımıyım. Bi fikir verin.
Not;Kredi kartı geçtiği için tercih ettim.
Uygundur arkadaşım ama daha ucuz satan yerler var samsunda
fiyat normal zaten burda da böyle fiyatlar hediyeleri de iyi.hala almadıysan al derim ama netten alışverişi tavsiye etmem.
dostum fiyat yüksek 340TL şimdi PS2ye vermek dogru gelmedı bana, ustune bıraz daha TL ekle X360 yada PS3 al derim
Amaç oyun ise orjinal oyun alacak param yok diyorsan durma al derim ama biraz daha fazla para verip xbox360 alırsın oda küçük bir işlem ile kopya oynatıyor ama live ban yersin oda başka konu sen karar ver bence az daha üstüne ekleyip mesela 500 ytl çok rahat XBOX 360 ARCADE PAL bulabilirsin oyunlarda nexgen zevkini yaşa derim.
bana göre günümüzde sıfır ps2'ye para vermek tamamen saçmalık, zaten daha kaç sene oynayacaksın ki ps2'yi. arkadaşların dediği gibi xbox360 düşünebilirsin biraz daha para ekleyerek. yok ps2 alıcam illa diyorsan sıfır alma yazık verdiğin paraya, 2. el al, forumda sağlam referansları olan tanınmış kişilerden alabilirsin. çipli ps2 alıcağın için back-up oyun oynayacağını düşünerek x360 almayı bir gözden geçirmelisin.
ilk defa konsol alıcaksan hiç düşünme ps2 al ama orjinal ya da ikinci el sen bilirsin.ikinci saglam bulursan tabiki al.ps2 oyunları seni en az 2 sene götürür.bu saatten sonra ps2 alınmaz diyenleri dinleme sen yenisin çünkü
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme