Şimdi Ara

PS2'yi Satıp, PSP Almak Mantıklı Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde slim bir ps2 var. Onu PSP'yi alacağım yere satıp üzerine ekleme yaparak PSP alayım diye düşünüyorum. Elimde;
    Slim PS2(işte kabloları içinde)
    2 orj. Sony kol, 2 kablosuz yan sanayi kol, memory card, DVD kumanda
    EyeToy kamerası -iki tane orj. oyunu-
    60 tane kadar da oyun
    Şimdi bunların hepsini alacağım yere verirsem üstüne sizce ne kadar daha para ödemem gerekir. İlk tercihim khalkedon'a bakmak olacak. Karar aşamasındayım. Düşüncelerinizi bekliyorum.

• eğer sık sık yolculuk yapan biriysen olabilir ama öyle sık sık yolculuk yapmıyosan filan bence satma
  • quote:

Orijinalden alıntı: NymphadoraTonks

eğer sık sık yolculuk yapan biriysen olabilir ama öyle sık sık yolculuk yapmıyosan filan bence satma

Sık yolculuk yapmıyorum ama okul - ev arasında kullanacağım. Zaten artık PS2'den sıkıldım sayılır oynayacağım bütün oyunları oynadım. Bir de Khalakedon'un sitesinde bir sorun var arkadaşlar giremiyorum. Son fiyatlardan haberdar olanlar burada paylaşırlarsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarrr -- 4 Ağustos 2009; 22:31:53 >
  • Ps2deki Baba Oyunlari Oynayip Bitirdiysen GT4, FF, GOW 1-2 gibigibi... Satip Psp Al Bence.

Psp Her Sekilde Ozgurluk Sagliyor. Oyun Oynamasan Bile Film Seyret Nete Gir Muzik Dinle svsvs
  • ps2den sıkıldıysan pspde sıkacaktır. nintendo ds al bence
  • Gayet mantıklı bence. Güncel fiyatlar için kendisi ile iletişime geçmen daha sağlıklı olacaktır. İkinci el bölümündeki mesajlarında cep telefonu numarası vardı yanlış hatırlamıyorsam. Eğer bulamazsan bende var. PM atabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rds

Gayet mantıklı bence. Güncel fiyatlar için kendisi ile iletişime geçmen daha sağlıklı olacaktır. İkinci el bölümündeki mesajlarında cep telefonu numarası vardı yanlış hatırlamıyorsam. Eğer bulamazsan bende var. PM atabilirim.

Telefon numarasını buldum ve kararımı verdim. Bu hafta sonu alacağım bir aksilik olmazsa yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.
  • Bence uzerine para vermeden 2.elde takaslayacak birilerine bak.
    PSP'den de sıkılmıs cok insan war, bire bir degisecek birileri de elbet cıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blur

Bence uzerine para vermeden 2.elde takaslayacak birilerine bak.
    PSP'den de sıkılmıs cok insan war, bire bir degisecek birileri de elbet cıkar.

Bugün Bakırköy'e gittim. Ne yazık ki Khalkedon ikinci el ürün almıyormuş. O yüzden yer altı çarşısına gittim, orada 150 lira fiyat verdiler en fazla bende satmadım tabi.( O da çok daha fazla istediğimden değil çünkü ben şu an en fazla 100-120 lira daha ekleyebiliyorum.) Bu yüzden ikinci el bölümünde hem sıfıra sıfır takas hem de satış ilanı açıp bir de şansımı öyle deneyeceğim.
  • ps2 den sıkıldıysan psp dende en sonunda sıkılırsın eğer imkanın varsa xbox360 veya ps3 al ama yoksa psp al karar senin
  • quote:

ps2 den sıkıldıysan psp dende en sonunda sıkılırsın eğer imkanın varsa xbox360 veya ps3 al ama yoksa psp al karar senin

Şu an öyle bir imkanım yok, PSP benim için en iyisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarrr

quote:

ps2 den sıkıldıysan psp dende en sonunda sıkılırsın eğer imkanın varsa xbox360 veya ps3 al ama yoksa psp al karar senin

Şu an öyle bir imkanım yok, PSP benim için en iyisi.

O zaman psp al
  • evet o zaman senin için en iyi psp
  • peki arkadaşlar psp yi satıp ps2 almak mantıklı mı

PSP yi aldığımda evim okula 2 saatti, artık 30 dk. çok uzun yolculuklar için de laptopum var zaten. odamda da 82 ekran TV var. bu durumda PSP yi satıp PS2 almak mantıklı mı?
  • psp aldıysan satıp ps2 alma.her 2 durumdada zararlı sen olursun.bana göre ps2 daha iyi.ama artık bu saatten sorna işini görmez.yeni oyunlar psp ps3 felen çıkıyor.ps2 de aradığını bulamazsın.
  • PSP yi pek kullanmiyorum acikcasi. bir düzine oyun var, sadece rockband ilgimi cekiyo. Yani herkesin muthis dedigi. resistance:returbition yada final fantasy hic ilgmi cekmedi. o yuzden ikilemdeyim. ama GOW da muthisti yani. gene de odamdaki TV de bos dursun istemiyorum acikcasi. PS3 te de orjinal oyun alma zorunlulugu beni kasiyor acikcasi...
  • Bende geçen sene aldım PSP'yi ama genelde film ve müzik için kullanıyorum diyebilirim oyun bir yere kadar sonra sıkıyor çünkü ama okula giderken falan eğer servisle gidiyorsan film izlemek güzel oluyor.
  • Ya arkadaşlar bende alacağım da nereden en son modeli en iyi modeli bana bi yol gösterin kırılmış modeli bi link bi yardım :D bıktım artık kimse bir şey demiyor bir sürü modeli sürümü var kafam almıyor artık kafayı yiyecem almıyacam olacak en sonunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamorrah

Ya arkadaşlar bende alacağım da nereden en son modeli en iyi modeli bana bi yol gösterin kırılmış modeli bi link bi yardım :D bıktım artık kimse bir şey demiyor bir sürü modeli sürümü var kafam almıyor artık kafayı yiyecem almıyacam olacak en sonunda

Alacaksan bence PSP 2000 al PSP 3000'den pek bir farkı yok zaten, görünüşüde şık ve ergonomik sonuçta PSP .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.