Şimdi Ara

PS3 12GB rahat çalışır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
7.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 12gblık alıp 2. el bi 500lük hdd bulmak şu için için en hesaplı yol.Bu yolla 580liraya 500gb hddli ps3üm oldu .Tabi ki hdd biraz şansıma denk geldi ama arayınca bulunuyor.Üzerinde 30liraya 3 aylık psn plus çaktım .610liraya birsürüde oyunum oldu
    Şimdiden 340gb kaldı hdd
    Bide 14liraya crysis3 alırım 2-3 güne deymeyin keyfime psn storedaki indirimler süpermiş umarım hep böyle devam eder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Jimador -- 22 Ocak 2014; 1:18:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HasanSabbah01

Arkadaşlar PS3 almayı düşünüyorum 12GB lık rahat çalışır mı?

rahat çalışacagını sanmıyorum ps3 oyunları biraz yer kaplıyor ama 320 gb veya 500 gb şart. 12 gb alacaksan 70-100 lira arasında bi ps3 harrdisk alıp takıp oynayabilirsin.
  • I-C-O kullanıcısına yanıt
    Ben 12 GB'lık almayı düşünüyorum çünkü elimde hazır 650 TL var ve 1 oyun + ps3 600 TL buldum. Acaba HDD takması kolay mı? Ben bilgisayar ile ilgili işlemleri kolay yapıyorum ama PS3 olunca işin ucunda kendime pek güvenemiyorum. Bir de HDD takıldıktan sonra içerisine kurulum yapmak gerekiyor mu ? Yarın gidip alacağım da ondan soruyorum :D

EDİT : 12 GB Sordum ancak Vatan'da şöyle bir ürün buldum. Neden daha ucuz acaba?
    SONY PS719272618 : PS3 320GB K White/DS3 White/EUR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O1CanYucel -- 6 Şubat 2014; 23:54:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: O1CanYucel

Ben 12 GB'lık almayı düşünüyorum çünkü elimde hazır 650 TL var ve 1 oyun + ps3 600 TL buldum. Acaba HDD takması kolay mı? Ben bilgisayar ile ilgili işlemleri kolay yapıyorum ama PS3 olunca işin ucunda kendime pek güvenemiyorum. Bir de HDD takıldıktan sonra içerisine kurulum yapmak gerekiyor mu ? Yarın gidip alacağım da ondan soruyorum :D

EDİT : 12 GB Sordum ancak Vatan'da şöyle bir ürün buldum. Neden daha ucuz acaba?

Temiz temiz 500 GB al işte ne kasıyon. :D

• 800 TL altına 500 GB yok. HDD bulmak daha kolayıma gider. Bilgisayarın eski HDD'sini falan kullanırım :D
  • quote:

800 TL altına 500 GB yok. HDD bulmak daha kolayıma gider. Bilgisayarın eski HDD'sini falan kullanırım :D

Ben Bimeksten aldım 700'e.Şimdi 750 olmuş.Biraz daha sık biriktirirsin.Sonra kafanı taşlara vurma her oyun yükleyeceğinde yer açmaya çalıştığın zaman.
  • quote:

2.el düşünüyorsan burda 500tl ye 2.el 500gbler var cift kollu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• HDD değişimini buldum şuanda. Kolay gözüküyor. 500GB - 1 TB civarında bir HDD bulmak benim için çok daha kolay 100 TL bulmaktan.. O yüzden olabildiğince o tarafa yöneleceğim. Ancak 360 GB bulduğum ve yukarıda linkini verdiğim ürün ile normal PS3 arasında bir fark yoksa onu almayı tercih edebilirim o yüzden sormuştum
  • Elektronik eşyalarda özellikle nasıl kontrol etmem gerektiğini bilmediğim ürünlerde 2. eli pek düşünmüyorum. Ancak çift kol 500 GB 500tl de çok cazip gözüktü
  • quote:

HDD değişimini buldum şuanda. Kolay gözüküyor. 500GB - 1 TB civarında bir HDD bulmak benim için çok daha kolay 100 TL bulmaktan.. O yüzden olabildiğince o tarafa yöneleceğim. Ancak 360 GB bulduğum ve yukarıda linkini verdiğim ürün ile normal PS3 arasında bir fark yoksa onu almayı tercih edebilirim o yüzden sormuştum

HDD işini hallederim diyorsan sen bilirsin kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lakuku

quote:

HDD değişimini buldum şuanda. Kolay gözüküyor. 500GB - 1 TB civarında bir HDD bulmak benim için çok daha kolay 100 TL bulmaktan.. O yüzden olabildiğince o tarafa yöneleceğim. Ancak 360 GB bulduğum ve yukarıda linkini verdiğim ürün ile normal PS3 arasında bir fark yoksa onu almayı tercih edebilirim o yüzden sormuştum

HDD işini hallederim diyorsan sen bilirsin kolay gelsin.

Teşekkür ederim size de kolay gelsin
  • quote:

Elektronik eşyalarda özellikle nasıl kontrol etmem gerektiğini bilmediğim ürünlerde 2. eli pek düşünmüyorum. Ancak çift kol 500 GB 500tl de çok cazip gözüktü

biraz büyük bir yer sakat çıkacağını zannetmem sen bilirsin istersen pm at adresi vereyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Eğer ki piyasada uygun fiyata / kampanyalı 500 GB'lık PS3 bulamaz isen 12 GB'lık PS3 + uygun fiyatlı HDD (250, 320 veya 500 + GB) alırsan oldukça ekonomik olur. Şimdiden hayırlı olsun.

Her 2.5 inç dahili Sata HDD PS3 ile uyumludur. Direk takabilirsin, PS3 gerekli her kurulumu kendi otomatik olarak yapacaktır.
    İşlem bittikten sonra menü ekranı gelince Ayarlar / Sistem Güncelleme'ye gelip son yazılımı yükleyebilirsin.

Verdiğin linkteki PS3, Slim model. Super Slim ile arasındaki tek fark HDD ve tasarım. %50 indirim varmış. Gerçekse çok iyi bir fiyat.

• arkadaşlar ben bu harddiski nerden bulabilirim ben gta5 alcam ama bu harddisk yüzünden alamıyorum sirkecide doğubank var orda uygun fiyata bişeyler bulabilirmiyim acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anlylmz.

arkadaşlar ben bu harddiski nerden bulabilirim ben gta5 alcam ama bu harddisk yüzünden alamıyorum sirkecide doğubank var orda uygun fiyata bişeyler bulabilirmiyim acaba.

Formun 2.el kısmına bak bir sürü site var olmadı Vatan Bilgisayara git 2.5 sata istiyorum ps3 takçam de verirler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.