Beyler haberiniz var mı yok mu bilmiyorum ama az önce 3.41'de GT5 oynadım sorunsuz.
@ozanunal ; GT5 te arkadaşlarından araç alıp verebiliyo musun? GT5 profilinde en gözde araçlarını, kendi yarattıgın pisti ve çektigin fotoları arkadaşlarınla paylaşabiliyo musun? GT5 için güncellemeleri kurabiliyo musun? Sürekli gelen yeni yarış eklentilerinden faydalanabiliyo musun? GTTV kullanabiliyo musun?
quote:
Orijinalden alıntı: REAL MADRID
@ozanunal ; GT5 te arkadaşlarından araç alıp verebiliyo musun? GT5 profilinde en gözde araçlarını, kendi yarattıgın pisti ve çektigin fotoları arkadaşlarınla paylaşabiliyo musun? GT5 için güncellemeleri kurabiliyo musun? Sürekli gelen yeni yarış eklentilerinden faydalanabiliyo musun? GTTV kullanabiliyo musun?
Haklısın hemen 3.55'e yükselttim sürümü.
Bu oyunu single oynamak tamamen sıfır mı yani? Online elbette daha zevklidir ama o da gelir belki bir gün
quote:
Orijinalden alıntı: ozanunal
quote:
Bu oyunu single oynamak tamamen sıfır mı yani? Online elbette daha zevklidir ama o da gelir belki bir gün
Hocam online desteği en iyi olan oyunlardan biri hatta en iyisidir diyebiliriz GT5 için. Ben asla multi oynamam ama oyuna girdiğimde kesinlikle PSN'e bağlanmış olurum çünkü her an yeni haberleri takip ediyorsun, yeni araçlar gelirse bilgisini alıyorsun çevrimiçi giriş hediyesi veriyorlar hergün. Yani her an servera bağlısın career modunda bile.
JB yapsam bile GT5'i orijinal devam ederim. Ve eğer JB yapınca banlanma riski ortaya çıkarsa veya JB ile PSN'e girilemezse JB yapmayı bir süreliğine asla düşünmem çünkü GT5 benim en gözde oyunum PS3'de. Ve şu ana kadar online desteğini (multiplayerdan bahsetmiyorum, online haberler çevrimiçi ödüller, GTTV vs.) her an gören birisinin birden offline olarak GT5'e devam etmesi kadar moral bozucu bir şey olamaz sanırım.
Harbiden de PS3 geç kırıldı ama tam kırıldı. Korsan oyun hariç diğer uygulamalar iyi gidebilir.
Ne yani ben şimdi 3.55 versiyon ile kopya oyun oynayabilecekmiyim..Nerde nasıl yaptıracağım bunu dicem ama daha piyasaya çıkmadı galiba..
quote:
Orijinalden alıntı: Dante
quote:
Orijinalden alıntı: ozanunal
quote:
Hocam online desteği en iyi olan oyunlardan biri hatta en iyisidir diyebiliriz GT5 için. Ben asla multi oynamam ama oyuna girdiğimde kesinlikle PSN'e bağlanmış olurum çünkü her an yeni haberleri takip ediyorsun, yeni araçlar gelirse bilgisini alıyorsun çevrimiçi giriş hediyesi veriyorlar hergün. Yani her an servera bağlısın career modunda bile.
JB yapsam bile GT5'i orijinal devam ederim. Ve eğer JB yapınca banlanma riski ortaya çıkarsa veya JB ile PSN'e girilemezse JB yapmayı bir süreliğine asla düşünmem çünkü GT5 benim en gözde oyunum PS3'de. Ve şu ana kadar online desteğini (multiplayerdan bahsetmiyorum, online haberler çevrimiçi ödüller, GTTV vs.) her an gören birisinin birden offline olarak GT5'e devam etmesi kadar moral bozucu bir şey olamaz sanırım.
Bende de GT5 orijinal var zaten ama 3.41'de onu da oynamak mümkün değildi şimdi mümkün oldu, yakında 3.55 de kırılırsa online oynayacam.
Hersey kirilsin, vazolar kirilsin ama ps3 kirilmasin
quote:
Orijinalden alıntı: cllyldrm
Hersey kirilsin, vazolar kirilsin ama ps3 kirilmasin
Gec kalindi
:)) Online oynayabilsek bansiz falan bende kirdiririm ama onlinesiz ps3 un anlami yok, milletin ne oynadigina bakmak bile keyif :(
quote:
Orijinalden alıntı: Fatz
quote:
psx-scene.com forumlarında konuşan iPhone ve PS3 Hacker’ı Geohot:“Bir sonraki konsolunuzun güvenli olmasını istiyorsanız benimle iletişime geçin, üçünüzden biri.” diyerek Sony, Nintendo ve Microsoft’a gönderme yapıyor ve ekliyor: “Diğer tarafta olmak eğlenceli olmalı.”
Adam artiz beyler
Küçücük çocuk 3 dev firmaya bunu demiş ha , çok ilginç ya
iPhone için geliştirilen cracklere yaptığı yardımlarla bilinen George Hotz ya da takma adıyla GeoHot, Playstation 3'ün kök şifrelerini kırdığını açıkladı. Peki, nedir bu kök şifreler. Anladığımız kadarıyla, Playstation 3'ün kök şifreleri konsolun korsan içeriği çalıştırmasına engel oluyor. Şimdi kök şifrelerin kırılması ve GeoHot tarafından yayınlanması ile hacklerlar, geliştirecekleri yazılımlar ile rahatlıkla Playstation 3'de korsan oyunları çalıştırabilecek, Linux benzeri işletim sistemlerini kurabilecekler. En azından GeoHot'ın iddiası bu şekilde.
Sony, henüz bu konu ile ilgili bir açıklama yapmasa da, internette dolaşan söylentilere göre, Sony'nin bu konuda yapabileceği pek bir şey yok, çünkü Playstation 3'ün kök şifreleri firmware güncellemeleri ile değiştirilemiyor. Daha önce de Playstation 3 için bir crack çıkmış, ama Sony yayınladığı bir firmwire güncellemesi ile bu açığı kapatmıştı.
Bu tür konulari tek baslik altinda takip edelim lütfen.