Şimdi Ara

PS3 3D oyun oynamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

PS3 de 3d oyun açamıyorum arkadaşlar. Ayrıca görüntü de 1080p olmuyor. Televizyonum Philips 42pfl6877 full hd . Ama 1080p seçince çıkışı 5m den kısa kablo kullanın diyor. Ayrıca hdmi 1.4c kablo kullanıyorum fakat 3D oyun açılmıyor. 3D ile ilgili hiçbir ayar bile çıkmıyor. PS3 ün versiyonu 4.46 . HDMİ kablosu da 3 metrelik. Acaba hdmi da mı problem var çözemedim. Bu sorunu yaşayanlar bi fikir verse tv linkihttp://www.philips.com.tr/c/televizyonlar/6000-series-107cm-42-inc-easy-3d-dvb-t-c-s2-42pfl6877k_12/prd/

• Kardeş hangi oyunu denedin?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pes 2013 kutusunda 3d yazıyor. Oyun içi seçeneklerde 3d var ama aktif edemiyorum basmıyor üzerine.
  • Tv nizin 3d ozelligi yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emin misin ? Tv nin linkini verdim . Sürekli 3D film izliyorum televizyonda.
  • Kardeş, ps3ü açarken açma tuşuna basılı tutarak reset at, ondan sonra tv ayarları çıkacak orada 720p 3d yi seç artık oyunlar 3d açılır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dandik HDMI kablo kullanıyorsun ondan. 1080i seçimi yapabilirsin ama 1080p seçtirmez. Açık satılan ucuz HDMI kablo yerine kutu içerisinde satılan kaliteli kablolardan al. Minimum 20 TL falan oluyor fiyatları. Ortalam 40-50 civarında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7 Ps3 Oyunu Ps3 Özel Oyunlar
    8 yıl önce açıldı
    4K monitörde 1080p oyun oynamak
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blink890

Emin misin ? Tv nin linkini verdim . Sürekli 3D film izliyorum televizyonda.

İzlediğine filmler sbs mi.

• Half sbs diye yazıyor izlediğim filmlerde 3d si sorunsuz normalde televizyonun. Masdera dediğin gibi 720p ve 1080i yi seçiyor ama 1080p de cevap vermiyo :) Sanırım kablodan dediğin gibi. 12 liraya almıştım teknosadan :D Halbuki kutulu falandı ama ucuzdu yani. tavsiye edebileceğin ya da kullandığınız sorunsuz kablo var mıdır acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blink890

Emin misin ? Tv nin linkini verdim . Sürekli 3D film izliyorum televizyonda.

Hm ilginc bir sorun tv yi 3d moduna gecirin sonra oyunu acin oyunun ayarlarindan 3d ye gelin belki olur

• TV'de 3D özelliği olduğundan emin misin?
  • oynadigin oyun 3d mi. mesela crysis 3d . diger oyunlarda 3d olmayabilir.
    hangi oyunu denedin ??

• Evet pes 2013 3D yazıyor arkasında. Tv de var 3D sürekli izliyorum. Şimdi işteyim çıkınca yeni bir HDMI kablo alıp deneyecem. Playstation görüntü ayarlarından zaten 1080p yi de seçemiyorum. TV 1080p full hd 3D . Sanırım Masderanın dediği gibi kablo sorunlu.
  • Sorun HDMI kablodan oluyormuş. Kabloyu değiştirdim düzeldi. Demek ki üzerinde 1080p 3D yazsa da güvenmemek lazım her kabloya. Haklı çıktın Masdera
  • PS3 tv nin 3D özelliğini görüyor, ekran büyüklüğünü fln da seçiyorum buraya kadar hiçbir sorun yok. Mesela GT5 i açıp 3D yapıyorum özelliklerini, burda da sorun yok. Fakat; evdeki televizyonun 3D özelliği aktif gözlüklü, Tv nin kumandadan 3D özelliği açmak için sadece 2 tane seçenek var bunlardan biri yan-yana görüntüleri birleştirmek için diğeri de, alt-alta görüntüleri birleştirmek için. Bu kısımda ne yapacağımı bilmiyorum.

Normalde film seyrederken bu 3d özelliğini kumandadan açtığım anda taktığım gözlüğün camı koyulaşırdı ve 3d ye geçerdi, fakat bu ps3 te olmuyor. Çözümü nasıldır bunun?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.