Şimdi Ara

ps3 40 gb pal yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle herkese merhabalar. arkadaşlar değineceğim konuya dair bilgiler eminim forumun bir kçşesinde mutlaka vardır, tüm uğraşlarıma rağmen kafamdaki sorulara tatmin edici bir cevap bulamadığımdan dolayı yeni bir başlık açmak zorunda kaldım. sorunumu kısaca özetlemek gerekirse, 2.el bir ps3 almak gibi bir düşüncem var, 450 ytl ye 40 gb pal bir ps3 buldum, fiyatı belki daha aşağıya çekebilirim, ama öncelikle öğrenmek istediklerim şunlar.

1- bu makineyle orjinal olmayan ps2 oyunlarını, dvd, vcd ,bluray filmleri izleyebilir miyşm, benim özellikle merak ettiğim ps2 oyunlarını sorunsuzca oynayabilir miyim?

2-makinanın 40 gb lık olması ile 250 gb lık olması arasınaki temel fark nedir, görüntü ve ses kalitesi arasında belirgin bir fark oluyor mu?

3-NTSC ve PAL arasındaki temel farkı az çok anladım, pal olanını seçmek sizce iyi bir fikir mi?

4-son olarak 2.el ps3 40 gb pal bir makina için 450 ytl uygun bir rakam mıdır?

cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim, yönlendirmelerinize göre hareket edeceğimi belirtmek isterim, zira 450 ytl az para değil, heleki bu konuda tecrubeli kişilerin fikirlerinin önemli olduğunu düşünüyorum.

• 1- orjinal olmayan hiçbirşeyi çalıştıramazsın ama mesela pal bir makina aldın, orjinal pal ps2 oyunlarını çalıştırabilirsin.
    2- görüntü-ses farketmez ama hard disk boyutu şu aralar önem kazanıyor ps3 kırıldı ve oyunları hard diske yedekleme özelliği çıktı
    3- Pal alırsan herzaman daha iyi ntsc-u da olabilir farketmez ama ntsc-j kesinlikle alma
    4- fiyat berbat üstelik 2. el yurtdışında sıfırını 260 euroya 250gb + 30 euro luk oyun olan ufc 2010 la berabere bulabilirsin 260 euroda ortalama 550-600 lira arası birşey tutar ki bu kadar fark için kesinlikle 100 lira fazla vermeye deyer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxXarkantosXxx -- 27 Ağustos 2010; 10:52:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxXarkantosXxx

1- orjinal olmayan hiçbirşeyi çalıştıramazsın ama mesela pal bir makina aldın, orjinal pal ps2 oyunlarını çalıştırabilirsin.
    2- görüntü-ses farketmez ama hard disk boyutu şu aralar önem kazanıyor ps3 kırıldı ve oyunları hard diske yedekleme özelliği çıktı
    3- Pal alırsan herzaman daha iyi ntsc-u da olabilir farketmez ama ntsc-j kesinlikle alma
    4- fiyat berbat üstelik 2. el yurtdışında sıfırını 260 euroya 250gb + 30 euro luk oyun olan ufc 2010 la berabere bulabilirsin 260 euroda ortalama 550-600 lira arası birşey tutar ki bu kadar fark için kesinlikle 100 lira fazla vermeye deyer

yanlışın var dosum 40 gb modeller ps 2 oyunlarını çalıştırmaz..
    ps3 kırıldı mı?

• dostum valla fiyat pahalı gibi geldi ben 10 ay garantili 40 gb pal model yanında gran turismo 5 prologue yarış oyunu ile kutusu faturası falan satıyorum. 475 lira istersen sahibinden ilanı veriyim bak. istanbulda isen elden teslim olur.
    Not: istersen uncharted 2 oyun var fakat fiyat 500.00 olur.
  • cevaplar için teşekkür eerim. eklemeyi unutmuşum, eleman makinanın yanında 2 adet oyun veriyor. ama 40 gb olması benimde kafamda soru işaretleri doğuruyor.

arkantos,kardeş 4- fiyat berbat üstelik 2. el yurtdışında sıfırını 260 euroya 250gb + 30 euro luk oyun olan ufc 2010 la berabere bulabilirsin 260 euroda ortalama 550-600 lira arası birşey tutar ki bu kadar fark için kesinlikle 100 lira fazla vermeye deyer
    şeklinde yazmışsın. bu alışverişi nereden ne şekilde yapabileceğime dair bir link verirsen sevinirim.

ayrıca bir sorum daha var, fat ya da slim ps3 ler arasında ne gibi farklar var, sahibinden.com da şu şekilde bir ilan var. uygun mudur sizce?

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-konsol-oyun-konsol-playstation-3-320-gb-slim-ps3-madel-of-honor-ve-turok-oyunuyla-birlikte-30006041/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gxy79 -- 27 Ağustos 2010; 11:48:47 >

• Dostum sakın ve sakın alma.2 . el eski kasa ve 450 tl.Sakın dostum.Sıfır al.kat üstüne 150 tl git sıfır al hemde slim al.Eski kasalara 200 den fazla verilmez.Yaw ne insanlar var ayıp ya bilmeyen insnaları kandırcak.Töbe töbe.Bak başıma ne geldi.Adamın biri eski kasa ps3 80 gb aldı netten.400tl.Bi geldiki bluray bozuk.Yaw dedim diyelimki bozuk deil sen neden buna 400 veriyosun.Şimdi 150 tlye blurayi deişcek sonu 550 tl.ne anladım bu işten.Git spotçulardan al sıfır slim makine.ps3 2. el alınmaz dostum alınmaz.Adam düşürmüştür ne bilim sen nerden bilecen.Zaten ps3lerin blurayleri bozulabiliyor.
  • spooky61, bilgilendirme için teşekkür ederim, aslında bu makinada beni cezbeden olay makinanın sahibinin takas yapma olanağı sunması, psp ile takas yapabileceğini söylüyor, bende psp mi verip makinyı almayı düşünmüştüm, ama yazılanlar kafamı oldukça karıştırdı.
  • 3.soruna yanıt ben ntsc-j kullanıyorum 40 gb 2 yıl oluyor alalı allah nazarlardan saklasın şimdiye dek bir sorun olmadı günde ortalama 6-8 saat oyun oynuyorum

hangi bölge makina alırsan al tüm ps3 oyunları sorunsuz çalışır. bölge ayrımı olmaz.

hard diske film,müzik,resim ve ps3 oyunlarının ön yüklemelerini ve psn den indirdirdiğin full ve demo oyunları yükler.
  • birol, hocam cevap için teşekür ederim. bendeki tv lcd değil, normal tv, ntsc ler normal tv lerde sorun yaratır mı, ayrıca ps2 oyunlarını oynayabiliyor musun?
  • bende normal tv kullanıyorum 87 ekran vestel fakat bazı tv ler ntsc görüntü sistemi desteklemiyor ,buda renklerin siyah beyaz çıkmasına sebeb oluyor tvin ntsc desteği varsa hiç bir sorun olmaz desteği yoksada 10-15 tl lik bir aparat ile halloluyor ama en iyisi ps3 tv ye takıp görmen.

40 gb lık ps3 ler kesinlikle ps2 oyunu açmıyor orjinal oyun tabiki,ps3 lerden bir versiyonu tam hatırlamıyorum ya 60 gb yada 80 gb lıklarda vardı ps2 oyunlarını açma desteği oda ps3 hangi bölge ise o bölgenin ps2 oyunu olmalı. ps3 hangi bölge alırsan al tüm ps3 oyunlarını sorunsuz açar oynarsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.