Şimdi Ara

PS3 5+1 SES SİSTEMİ VE FİLMLERDE İNSAN SESLERİNİN AZ GELME SORUNU!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

sony dz830 ses sistemi var,ama bu ses sisteminin ayarı var,modları diyeyim,

mod1 de iken çevre sesleri fazla,mod2 de merkez hoparlörden çıkan ses fazla gibi,

sizin ses sitemini bilmiyorum ama onunda olabilir böyle,ses sisteminin manuelini karıştırın biraz derim ben...

quote:

Orjinalden alıntı: yiyit82

Hiç kimse PS3'ten 5+1 Ses Sistemi ile DVD ya da Divx seyretmiyor mu? Bu sorunu tek ben yaşamadığıma eminim ama çözümü sadece ben mi arıyorum acaba?
  • Mod olarak benim sistemde o kadar seçenek yok, ama center'ı arttırıp diğerlerini kısma var, ancak çevresel gürültü şayet filmde ortadan geliyorsa, o çevresel gürültü de center'dan geldiği için yine gürültü oluyor. Ancak sanırım bu aşamada en olabilecek çözüm bu, ben acaba yazılımsal bir çözüm mümkün mü diye merak etmiştim.

Herkese ilgisi için teşekkür ederim...
  • Arkadaşım, konu daha sonra yazılanlarla çorbaya dönmüş; ancak genel olarak bu center kısıklığı meşhurdur. Ses sisteminde center ı manuel olarak artırabilirsin. Çevresel seslerin centerdan gelmemesi ya da çok az gelmesi lazımdır. Eğer center dan geliyorsa sen all chanel stereo gibi bir modda dinliyor olabilirsin; ya da izledigin divx dijital ses sunmuyor olabilir. Stereo kodlanmıştır yani. Bunun dışında ilgili codeclerde oynamaya yaparak center ı açabilirsin..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.