Şimdi Ara

ps3 60gb pal sürekli laser arızalanıyor:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi forumlar, yaklaşık 3 yıldır ps3 sahibiyim, birgün bile orjinal harici cd takmadım, çok titiz kullandım, ilk kez 1 ay önce laser arızalandı, oyunları okumama okusa bile 2 3 dk sonra kitenme gibi bi sorunla karşılaştım, ankara japon oyuncak sarayına cihazı götürdüm laser değişti 150tl para ödedim, cihaz düzeldi, aradan 1 ay geçmemesine rağmen tekrar aynı sorun, oyuna giriyor 5 10dk oyunu oynarken gene kitlenme oluyor, cd okuyucudan tık tık diye bi ses tamamen aynı, şimdi ben her ay düzenli 150tl vergi öder gibi laser e paramı vereceğim, bu işlemi yaptıklarında garanti vermemişlerdi, sony servisi 350 dolar bi rakama cihazı değiştiririz diyo, oda 45gün bekleyeceksin, yani bu işe düzgün bi çözüm bulan biri varsa yardımcı olabilirmi, ayrıca sony firması bu cihazları servislerinde yapmadığı için kendilerini kınıyorum, satarken tonla para alıp bozuluncada 2. sınıf vatandaş muamelesi yapmaları demekki kendilerine yakıştırdıkları şey, keşke spot alsaydım, en azından verdiğim farka bi laser daha alırdım. kesinlikle sony ürettiği bu defolu malın arkasında durmayarak firmasını küçülttü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayım -- 7 Ağustos 2010; 11:16:34 >

• Öhh 350$.O paraya gider yeni ps3 alırsın.
  • slim al olsun bitsin.350$
  • Yeni bir BD-ROM taktırsan? Yani konu hakkında çok bir bilgim yok ama lazer değiştirmekten daha iyi sonuç verebilir diye düşünüyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayım

ah be dostum sırf laser e 150tl bi para verdim, bozuldu gitti, şimdi yeni BD ROM bulsam almaya kalksam kimbilir kaç paradır, ankarada bu işi garantili yapan işinin ehli, işine saygısı olan bi firma varmı acaba

dostum izmirde bd disk değişimi 150 tl,hatta bi arkadaşım 120 ye yapan yer bulmuş sadece lazere 150 tl çok para hemde garantisiz
  • 350 dolar.soyup soğana çevirir insanı bu sony
  • dostum japona taktırırsan olur boyle seyler 1 ay gene ıyı dayanmıs :))

ben 2.5 yıl oldu makınayı alalı 2 kere goz degıstırdım ılk gozumu 6 ay sonra 2.gozumu 1.5 yıl sonra taktırdım kı 2. gozu taktırtıktan 1.5 ay sonra arızalandı gercı takarken dedı garantı veremem bu son gelen partılere 1 ay bıle oynarsan mucıze dedı kı 1 ay sonra okumama oyun secme olayı basladı arkadasa gerı goturdum al bak suna dıye makınayı actık gozu cıkardı ustunu ufledı sıldı sımdı ıse masallah ı var 6 aydır banamısın demıyor

sıgara kullanıyorsan ve tozlu bır ortamdaysan oyun secme takılma veya zor okuma gıbı sorun varsa tozlanmıs olabılır dıyorum ama oyuna gırıp bellı bır sure sonra kılıtlenıyor yada sesler gıdıyorsa goz gıdıcı oluyor.

sana arkadasın numarasını pm den atabılırım ıstersen bır konus oda aynı 150 tl ye takıyor hıc degılse gozunun onunde makınanı acar yapar ve teslım eder
    yınede sen bılırsın cunku ankarada guvenılecek cok kısı yok ben gercı 1 kısıye guvenıyorum orası ayrı..

• Sen onu sorununu belırterek 2. el sat yerıne slım al
    Tamırle ugrasma daha fazla masraf cıkarırsın

60 gb pal makınalar zaten yaprak dokumune gırdı cogu.Senınkı yıne ıyı dayanmıs.cogunda sorun cıktı o ılk serılerdense ozellıkle
    Daha fazla tamır parası verme.Hemen alıcaksın dıye bırsey yok senınkını sat bekle ustune para koyar yenısını alırsın 580-600 cıvarına
    Ama sakın 2. el alma cok cok ıstısna ve acıl ıhtıyactan satılık 1,2 ay kullanılmıs slımler harıc
  • kardesim şu başlığı bi değiştiriver sana zahmet, ikide bir gözüme takılıyor ''arılanıyor'' yazmışsın
  • Geçmiş olsun hocam , benim makinada 60gb pal 3 sene oldu 6. ayda bir kere arıza yaptı. Oda garantideydi yenisini verdiler gelen makinanın maşallahı var hiç bir arıza görmedi

Sen arkadaşların dediği gibi cihazı slimle değiştir. Bende bekliyorum ne zaman arıza verirse değiştiricem ama arıza vermezse elimdekiyle devam
  • dostum yenisi zaten 640 tk hem ikinci elini hemde arızalı şekilde 400 tl istemen abartılı olmuş biraz

ben karabükte 170 tl ye değiştiriyorum lazeri ama orj sony lazer, ps3 cafelere taktım aylardır geri dönen olmadı bugüne kadar

sen varsa bulunduğun mühitte sağlam bi teknik servis bul veya kargo yoluyla emin olduğun biyerden onarımını yaptır
  • hocam el becerin varsa değiştirebilirsin ama bence risk e girmene değmez
    forumda bunu yazmam ne derece doğrudur kurallar açısından bilmiyorum ama cihazını kendi kutusuyla gönderirsen kargoda sorun yaşamazsın sizin için yaapabileceğim kargo ücretinin birini ben karşılarım size 150 ye gelmiş olur vede garanti veririm cihaza kısa zamanda bi aksilik olursa da paranı iade ederim (bazen lazer sürücü devresindeki küçük arızalardan dolayı göz zarar görebiliyor) cihazın tamir süresi 1 gün extradan 1 günde çalıştırıp deniyoruz cihazı emin olmak için
  • 60 lıklar yapıyor bu sureklı
  • quote:

iyi forumlar, yaklaşık 3 yıldır ps3 sahibiyim, birgün bile orjinal harici cd takmadım, çok titiz kullandım, ilk kez 1 ay önce laser arızalandı, oyunları okumama okusa bile 2 3 dk sonra kitenme gibi bi sorunla karşılaştım, ankara japon oyuncak sarayına cihazı götürdüm laser değişti 150tl para ödedim, cihaz düzeldi, aradan 1 ay geçmemesine rağmen tekrar aynı sorun, oyuna giriyor 5 10dk oyunu oynarken gene kitlenme oluyor, cd okuyucudan tık tık diye bi ses tamamen aynı, şimdi ben her ay düzenli 150tl vergi öder gibi laser e paramı vereceğim, bu işlemi yaptıklarında garanti vermemişlerdi, sony servisi 350 dolar bi rakama cihazı değiştiririz diyo, oda 45gün bekleyeceksin, yani bu işe düzgün bi çözüm bulan biri varsa yardımcı olabilirmi, ayrıca sony firması bu cihazları servislerinde yapmadığı için kendilerini kınıyorum, satarken tonla para alıp bozuluncada 2. sınıf vatandaş muamelesi yapmaları demekki kendilerine yakıştırdıkları şey, keşke spot alsaydım, en azından verdiğim farka bi laser daha alırdım. kesinlikle sony ürettiği bu defolu malın arkasında durmayarak firmasını küçülttü

kardeş 60 gb ler piyasadan toplandı hep arızalanıyorlar ve yapılmıyorlar..bence çöpe at slim al....

• quote:

zengin olsam ztn konu açmaz çöpe atardım kardeş, herşey ekonomi

o zaman işin zor kardeş..
  • O zaman sana kısa vadede ekonomını gocertmeden oyun oynama adına xbox onerıyorum
    sımdı sıfırdan ps3 alıp ustune orjınal oyun olayına gırersen bır anda fazla yuklenmıs olursun bence
  • xboxlarda sarı ışık hatası falan olmuyomuydu bence yine en garanti ps3 ve slim kasalarda bozulma olasılığı fat kasaya göre çok çok az
  • quote:

Orijinalden alıntı: uq4l4

xboxlarda sarı ışık hatası falan olmuyomuydu bence yine en garanti ps3 ve slim kasalarda bozulma olasılığı fat kasaya göre çok çok az

Valla xbox kullanan arkadaslar daha ıyı bılır ama bı modelınde sarı ısık hatası yok falan dıyorlar. Oyunlar da korsan olacagı ıcın 1 sene ıcınde kendını revıze eder dıye dedım hanı arkadasa acıl gereklı bı durum varsa ps3 ten daha ekonomık oluyor kısa vadede.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.