Şimdi Ara

Ps3 8001002B hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ps3 oyunu takıyorum sonra böle bi hata an error occurred during the start operation çıkıyor.İnternetten oyun indirmiyorum ps3 e ingiltereden oyun geliyor takıyorum eskiden çalısıyordu ama şimdi açılmıyor.Ne bi program yükledim ne de bi oyun gta4 ü takıyorum bu hatayı veriyor.Ps3den hiç anlamıyorum
    hdd bluray gibi terimlerden.Böle anlayabileceğim bi açıklama olursa sevinirim hata kodu 8001002B başka oyun takınca birinde siyah ekran geliyor sadece hatada vermiyor sabaha kadar siyah ekran, diğer bi oyunda ise loading ekranında bekletiyor.Sadece pes2010 çalışıyor :) yardım edin lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanalalem12345 -- 27 Eylül 2013; 18:45:58 >

• PlayStation hata kodu açıklaması: PS3 sistemi USB depolama cihazı, harici sabit sürücü veya flash ortam gibi bir harici depolama cihazındaki verilere erişemedi.
    bu hata koduna Playstation resmi sayfasının yaptığı açıklama bu şekilde bir yerde bir yanlışlık var galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxpashaxx

PlayStation hata kodu açıklaması: PS3 sistemi USB depolama cihazı, harici sabit sürücü veya flash ortam gibi bir harici depolama cihazındaki verilere erişemedi.
    bu hata koduna Playstation resmi sayfasının yaptığı açıklama bu şekilde bir yerde bir yanlışlık var galiba

acaba nerde bi fikri olan yok mu :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mafia 2 0xc0000142 Hatası
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.