Şimdi Ara

Ps3 acemisiyim oyun alcam acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba yeni ps3 aldım oyun alcam ama acemiyim bu konularda.
    Ps3 superslim var bende öncelikle
    1- Kırdırabilirmiyim yoksa kırdırılmıyor mu ?
    2- Kırdırmalımıyım sizce?
    3- Hepsisony ve prensesstore güvenilir siteler mi ordaki oyunların fiyatları uygundu?

Yardımcı olursanız sevinirim..

• quote:

Orijinalden alıntı: heroes108

Herkese merhaba yeni ps3 aldım oyun alcam ama acemiyim bu konularda.
    Ps3 superslim var bende öncelikle
    1- Kırdırabilirmiyim yoksa kırdırılmıyor mu ?
    2- Kırdırmalımıyım sizce?
    3- Hepsisony ve prensesstore güvenilir siteler mi ordaki oyunların fiyatları uygundu?

Yardımcı olursanız sevinirim..

şunu söyleyebilirim kesinlikle kırdırma orjinal oyna ve oyun tavsiyesi için ana konu var orda istediğin oyun tarzı hakkında yaz zaten yardımcı olurlar
  • hocam yazdığın başlık bol bol yoruma ve tavsiyeye açık,tavsiyem kırdırma orj. Devam et,zaten forum da uygun fiyata oyunlar mevcut,benim sana tavsiyem ps 3'ün exclusive (özel) oyunlarıyla başla ve kesinlikle The Last of Us ' ı oyna,iyi oyunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orjinal oyun oynamanızı tavsiye ederim. online mı oynarsınız bireysel mi bilmiyorum ama her türlü ps3 rüştünü ispatlamış bir konsoldur. dark souls , dead space serisi başta tavsiye edeceğim oyunlar uzun süre oynarsınız
  • hocam orjinal oynamak her zaman iyidir, bulunduğun ilçede oyun satan ve bu işi takas ile yapan bir dükkan var ise sırtın yere gelmez =) benim tavsiyem plus üyeliği de al psn store dan. her ay 2 tane oyunu bedavadan veriyorlar ve bir sürü de indirim hakkın oluyor. ben 3 aylık 29 TL ödeyerek üye oluyorum =)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.