Şimdi Ara

Ps3 acemisiyim oyun alcam acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba yeni ps3 aldım oyun alcam ama acemiyim bu konularda.
    Ps3 superslim var bende öncelikle
    1- Kırdırabilirmiyim yoksa kırdırılmıyor mu ?
    2- Kırdırmalımıyım sizce?
    3- Hepsisony ve prensesstore güvenilir siteler mi ordaki oyunların fiyatları uygundu?

Yardımcı olursanız sevinirim..

• Kırdırma
    Bu sitenin 2. El bölümü var ordan alabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paran varsa kırdırma(korsana teşvik etmiyorum.Türkiyede maddi durumlar belli.)

Durumun yoksa kırdır.En iyileri oyna sonra online oyunlar için orjinale geç.

• Konsolunuzun modeline bağlı bir durum kırdırmak veya kırdırmamak. Bunu internette araştırırsanız daha rahat anlayabilirsiniz. Bana kalırsa kırdırmayın, bir çok özellikten mahrum kalırsınız.
    HepsiSony güvenilirdir. PrensesStore'u pek tavsiye etmiyorum, HepsiSony daha kaliteli bir yer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnmaskYourDesire

Konsolunuzun modeline bağlı bir durum kırdırmak veya kırdırmamak. Bunu internette araştırırsanız daha rahat anlayabilirsiniz. Bana kalırsa kırdırmayın, bir çok özellikten mahrum kalırsınız.
    HepsiSony güvenilirdir. PrensesStore'u pek tavsiye etmiyorum, HepsiSony daha kaliteli bir yer.

1-Ps3 ü Amerika'dan aldım Türkiye'den alınan oyunlarda bir sıkıntı çıkar mı ?
    Oyunları Hepsisony veya n11 den alcam inşallah
  • Kırdırma makinayı hocam online olmadan sıkılırsın bence

• quote:

Orijinalden alıntı: dejin32

Kırdırma makinayı hocam online olmadan sıkılırsın bence

Hocam Ps3 ü Amerika'dan aldım Türkiye'den alınan oyunlarda bir sıkıntı çıkar mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: heroes108

quote:

Hocam Ps3 ü Amerika'dan aldım Türkiye'den alınan oyunlarda bir sıkıntı çıkar mı ?

Bildiğim kadarıyla olmaz o daha çok bazı filmlerde filan uyumsuzluk oluyor

• quote:

quote:

quote:

Saol hocam birde oyunları n11 den almayı düşünüyorum mağaza olarak "kahraman konsol" yazıyor güvenilir midir bu mağaza ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Saol hocam birde oyunları n11 den almayı düşünüyorum mağaza olarak "kahraman konsol" yazıyor güvenilir midir bu mağaza ?

ps3 kutulu oyunlarının hepsi orjinaldir zaten oyundan dolayı sıkıntı olmaz ama site ve dediğin firmayı bilmiyorum sana tavsiyem forumun 2.el kısmından çok uygun fiyata oyun bulursun elden teslim ya da referanslı kişilerle alışveriş yaparsan da bir sıkıntı yaşamazsın

• heroes108 H kullanıcısına yanıt
    1- Benim bildiğim super slim kırdırılmıyor.

2- Kırdırma, kırdırırsan ne güncelleme yapabilirsin ne de multiplayer oynayabilirsin.

3- Hepsisony.com & btsony.com güvenilir sitelerdir kendileri sony yetkili satıcısıdır sony mağazaları vardır.

Oyun almak için sony gibi mağazalara yüklü miktar para vereceğine gittigidiyor'dan bakabilirsin ya da forumun 2.el sıfır forumu da var orda ki fiyarlar gittigidiyor'dan da ucuz oluyor ..

Örneğin benim bu satıcılardan aldığım ürünler oldu fakat bu satıcılardan da ucuza satanlar oluyor araştırmak gerek :) ;

http://www.gittigidiyor.com/video-oyunlari/sony-playstation-3-oyunlari?satici=world_bazaar

http://www.gittigidiyor.com/video-oyunlari/sony-playstation-3-oyunlari?satici=gamersworld

http://www.gittigidiyor.com/video-oyunlari/sony-playstation-3-oyunlari?satici=konsolaksesuar

Alacağın ilk 4 oyun;

The Last Of Us
    Beyond Two Souls
    Heavy Rain
    Uncharted Serisi

olmalı bence

• Kardeşim oyunlar için kesinlikle forumun 2. el sayfasını takip etmeni öneririm diğer sitelerden çok daha uygun oluyor. Bende daha yeni Play Station 3 aldım bir kaç gündür forumda oyun araştırıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: UnmaskYourDesire

Konsolunuzun modeline bağlı bir durum kırdırmak veya kırdırmamak. Bunu internette araştırırsanız daha rahat anlayabilirsiniz. Bana kalırsa kırdırmayın, bir çok özellikten mahrum kalırsınız.

1-Ps3 ü Amerika'dan aldım Türkiye'den alınan oyunlarda bir sıkıntı çıkar mı ?
    Oyunları Hepsisony veya n11 den alcam inşallah

Sorun olmaz.

• Diğer arkadaşlar söylemiş ama ben de söyleyeyim:
    Cihazı kırdırmak gibi bir hata yapma. Çeşitli sitelerden, en önemlisi forumun 2. el bölümünden çok uygun fiyatlara oyunlar bulabilirsin. Bunun dışında PS Store'da indirimler oluyor haftalık/aylık. Şuan COD serisi indirimde mesela. Alırsın oyununu paşa gibi oynarsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.