Şimdi Ara

PS3 Acil Yardım!!(Sorun Çıktı!) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • beyler az önce yine dondu bu alet cod3 onlineda ancak cd yi çıkarabiliyorum ve kapatmak istedigimde de kapatıyorum normal bir şekilde bi cd yi takas etsem mi acaba ne dersiniz yoksa intten mi kaynaklanıyor bu sorun...
  • bence oyundan galiba...makinenin çalışması nasıl ? yani fan sesi çok geliyormu??
  • hayır abi herşey gayet iyi maşallah bi sorun yok
  • o zaman oyunda ..bendede uzun süre oynadıktan sonra motorstorm kasmaya başlıyor..
  • Ben bu folder@home olayına girdiğim zaman PS3'ün fanı deli gibi dönüyor aleti zorluyor herhalde bu uygulama. Birde MotorStorm'da çok nadirde olsa arada bir anlık duraksamalar meydana gelmiyorda değil hani...
  • ben bu donmaları xboxda da yaşadım ondan sonra alet uçtu inşallah aynı problemler olmaz.
  • Alet uçarsa biterim valla ben...
  • takas yapan bildiğin guvenilir bi yer varmı cyrax o da olmadı codu resistance yaparım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ReVeNGe363

takas yapan bildiğin guvenilir bi yer varmı cyrax o da olmadı codu resistance yaparım

Şu başlığa bakmanda fayda var.

http://forum.donanimhaber.com/m_15525739/tm.htm
  • yardımların için sağol teşekkürler
  • Ben teşekkür ederim.
  • beyler bu oyun yine takildi kafayi yiycem sinir oldum 1 saat oynadım alt tarafı millet 6 7 saat oynuyo neden boyle ???
  • bütün oyunlarda donma yapıyorsa ps 3 de sorun vardır bence ama tek COD3 te sorun varsa oyun da vardır bir sorun.
  • 1.5-2 saat motorstorm demo oynadım 2-3 saatte arkasından açık bıraktım gt-hd falan derken tık bile demedi sanırım cd'de sorun var
  • Abi valla durumuna üzüldüm bu COD3'de birşey var gibi geliyor bana yoksa PS3'de sorun olduğunu sanmıyorum...
  • Valla şimdi yine açtım 10 dk sonra takıldı.Cod3 sizlere ömür ama gthd ve motorstorm sorunsuz 2 saat falan denedim bişey olmadı.Anlamadım 360'tan sonra giderse konsollaraBıktım valla...Şimdi ghtd oynuyorum 15 dk falan oldu sonra da motorstorm oynıycam yine bakalım...
    EDİT:BU ARADA SİZ SİZ OLUN COD3 ALMAYIN...BU KADAR REZALET Bİ OYUN YOK SİNGLE REZALET MAKİNE 10 FPS FALAN VERİYOR MULTİDE DE TAKILIYOR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReVeNGe363 -- 23 Temmuz 2007; 15:30:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ps4

bence oyundan galiba...makinenin çalışması nasıl ? yani fan sesi çok geliyormu??

40 dk sonra çok az bi ses geliyo 40 dk'dan önce kulağını dayaman lazım ses duymak için
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.