Şimdi Ara

PS3 Acil Yardım!!(Sorun Çıktı!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya beyler lütfen yardım edin...Bugun hiç bişey olmayan ps3 birden dondu..Bende bişey olmaz sağlam makine dedim...Kapattım 2 saat sonra bi daha açtım Bu seferde oyunun tam ortasında birden ekran karardı ve beni ps ana menüsüne attı Sonra cd çıkardım taktım makine bi daha dondu...(Zaten makine 2. gunünde de donmuştu (oyundan cıkarken)...Bu arada oyunun adı cod3 (online) ve klimalı odada 22-23 derecede oynuyorum...Lütfen yardım edin dünyada bir ilk yaşamak istemiyorum Garanti var.Gitsem garantide ilk başta tamir mi ederler yoksa 0'la değiştirirler mi???

Edit: Bu arada zaten 3 kırmızılı döndürelemeyen bi xbox 360'a sahibim bu da giderse rekor kırarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReVeNGe363 -- 19 Temmuz 2007; 18:47:57 >

• garantisi varsa git götür değiştirirler büyük ihtimalle.
  • pal makinelerde bu sorun bazen çıkabiliyormuş. ama garantin olduğu için dert etme.
  • İşin garip tarafı bu donma olayıda nedense hep COD3 oyununda oluyor ve nadir olarakta tabi MotorStorm'da donuyor PS3 ama genellikle COD3'de donmalar sıklıkla yaşanıyor valla COD3 almaktan korkar oldum PS3'e birşey olur diye...
  • Ps3,cod3,online,klima,22-23 derece....Kesin nazar değmiştir sana

Garantiliyse aklına takma,ülkemizde bu tür sorunlar olacaksa garantili kullananların başına gelir inşallah hep..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wNchstR -- 19 Temmuz 2007; 19:56:58 >
  • bu sorunlar genellikle pal makinelerde cıkıyor nedense allah onlarda çıkartsın ntsc lerde çıkartmasın en azından onların garantsi var hallederler ya biz ntsc iler napıcaz bozulursa.japonyaya servise mi göndereyim koskoca cihazı
  • bencede hemen ver garantiye hiç uğrasşma xbox gibi geri dönmeme durumuda yok nasıl olsa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS 5 HDMI SORUNU ACİL YARDIM
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: sagorap

bencede hemen ver garantiye hiç uğrasşma xbox gibi geri dönmeme durumuda yok nasıl olsa

Bir kerede laf atmayın be kardeşimHuy edinmişsiniz,bu yüzden her konuda tartışma sınırları iyice zorlanıyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: wNchstR

quote:

bencede hemen ver garantiye hiç uğrasşma xbox gibi geri dönmeme durumuda yok nasıl olsa

Bir kerede laf atmayın be kardeşimHuy edinmişsiniz,bu yüzden her konuda tartışma sınırları iyice zorlanıyor..

ne laf atması yaa siz nie gocunuyorsunuz anlamadım? xbox şu anda TR de ps3 gibi resmi girişlimi hayır garantilimi hayır.. daha ne? ne laf atması allah allah ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.i.T.S -- 19 Temmuz 2007; 20:04:29 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: wNchstR

quote:

ne laf atması yaa siz nie gocunuyorsunuz anlamadım? xbox şu anda TR de ps3 gibi resmi girişlimi hayır garantilimi hayır.. daha ne? ne laf atması allah allah ya

Arkadaşım inşallah garantili makinen ile sonynin eline düşmezsin.Garanti yok gibi birşey.Tamir edemedikleri bir cihaz için bile 30-40 gün beklersin.Her türlü üçkağıdı yapmaya hazırlar.Sesin biraz kalın çıkınca susuyorlar sadece.2 arkadaşımın illallah demişliği var.

• quote:

arkadaşım inşallah garantili makinen ile sonynin eline düşmezsin.Garanti yok gibi birşey.Tamir edemedikleri bir cihaz için bile 30-40 gün beklersin.Her türlü üçkağıdı yapmaya hazırlar.Sesin biraz kalın çıkınca susuyorlar sadece.2 arkadaşımın illallah demişliği var.

garantiyle ugrasmaya mecbur bende o zaman bi tavsiye verimm cok işe yarıyor
    sikayetvar.com a yaz anında çözüyolar ben ps3 hızlısistem den aldım garanti belgesi cıkmadı içinden sonra 1-2 hafta oyaladılar hızlı sistemdeki elemanlar bende şikayetvar a yazdım 2gün sonra aradılar merkezden bende bastım kalayı... anında hallettiler

• sağolun beyler valla şu anda sorun yok gibi motorstorm ve gt hd demolar gayet güzel çalışıyor ama cod3 tam olarak denemedim yarın biraz daha deniycem eger sorun devam ederse gotururum servise.
  • Lütfen konu içeriğini açıklayan başlıklar kullanın.

Konularınıza müdahale edilebilir aksi taktirde.

Forum kurallarını okumanız iyi olacaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ReVeNGe363

sağolun beyler valla şu anda sorun yok gibi motorstorm ve gt hd demolar gayet güzel çalışıyor ama cod3 tam olarak denemedim yarın biraz daha deniycem eger sorun devam ederse gotururum servise.

COD3'ü deneyince mutlaka haber ver dostum bu arada PS3'ün PAL değil mi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ReVeNGe363

Ya beyler lütfen yardım edin...Bugun hiç bişey olmayan ps3 birden dondu..Bende bişey olmaz sağlam makine dedim...Kapattım 2 saat sonra bi daha açtım Bu seferde oyunun tam ortasında birden ekran karardı ve beni ps ana menüsüne attı Sonra cd çıkardım taktım makine bi daha dondu...(Zaten makine 2. gunünde de donmuştu (oyundan cıkarken)...Bu arada oyunun adı cod3 (online) ve klimalı odada 22-23 derecede oynuyorum...Lütfen yardım edin dünyada bir ilk yaşamak istemiyorum Garanti var.Gitsem garantide ilk başta tamir mi ederler yoksa 0'la değiştirirler mi???

Edit: Bu arada zaten 3 kırmızılı döndürelemeyen bi xbox 360'a sahibim bu da giderse rekor kırarım

call of duty 3 oynar iken bende de oldu bu donmalar ama oyundandır dedim ve alete dokunmadım.

gerci donma olmamısta olabilir karıstırıyorda olabilirim, donmaları daha cok ps2 oyunlarını oynarken metal gear 3'te yasadım, snake eater'de iki kez donma, kilitlenme oldu.

neyse, virtua tenis 3 ve formula 1 de hic sorun yasamadım, vt3 saatlerce acık kaldı, f1 keza bakalım, mgs yi de test ederim alette sorun olacagını sanmıyorum.

• Bugün denedim Cod3'ü 2 saat donma falan olmadı...Bu arada makinem pal Bimeks'ten aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReVeNGe363 -- 20 Temmuz 2007; 9:49:18 >
  • bence onu nerden aldıysan oraya götür.ve sana bu makinayı veren adamın yüzüne tükür ok?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rey Mysterio_JR_

bence onu nerden aldıysan oraya götür.ve sana bu makinayı veren adamın yüzüne tükür ok?

• oyundan olabilir...
  • tr servislerinde yapanlar bir boktan çaktıgı yok adamların ps3 üstünde teknik bilgisi yok kamera ,tv,teyp tamir eden adama verirsen ps3ü agzına eder dahada bence biraz baskı yaparsan yenisi ile degişim yaptırırsın
    ntsc makinalarda pek sorun olmuyor made in japan yazanlarda çin üretiminden kaynaklanıyor dandik malzeme kalitesiz işcilik japonlar bu mevzuda daha disiplinli sanırım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.