Şimdi Ara

PS3 UPDATE SORUNU ACİL BAKIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
1
Favori
20.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler 4-5 gün önce yeni internet aldım uydunet 5 mbps sınırsız. yanında birde modem verdiler yeni adı = (Net Master) neyse bende modemden kablolu olarak ps3 e bagladım interneti. gayet normal online oynuyordum oyun indiriodum faceye giriyordum. sonra 2 gun önce cod : bo ya girdiğimde update çıktığını gördüm bastım ok a bi baktım aşağıdaki verdiğim resimdeki gibi hata veriyor dedim heralde kablolu bağladığımdan dolayı. kabloyu çıkardım wirless olarak bağladım eskisi gibi. sonra bidaha bastım yine aynı hata. dedım heralde oyunun updateinde sorun var. bekledım bugune kadar bugun tekrar denedım hala aynı sorun 1-2 saat önce yeni bir oyun aldım ona girdim onuda update etmeye çalışırken aynı sorun çıktı. yani anlayacağınız benim ps3 yada internet update yapmıyor herşeyi yapıyor ama hiçbir oyunun updateini yapmıyor. artık modemdemi sorun internettemi yoksa ps3 demı anlayamadım bir. yeni modemdenmı kaynaklanıyor acaba. eskisinide kullanamıyorumki uydunete uymuyor.

lütfen yardımcı olun arkadaşlar çıldırcam bilirsiniz siz lütfen bakın bir ps3 böle hata çıkarmazdı ilk defa karşılaşıyorum..

BU ARADA BELİRTMEK İSTEDİĞİM BİRŞEY VAR PS3 DE HİÇBİR SORUN YOK İNTERNET BAĞLANTISI VAR OYUN İNDİREBİLİYORUM FACEYE FALAN GİREBİLİYORUM OTURUM AÇABİLİYORUM BAŞKA OYUNDA MULTİ OYNAYABİLİYORUM HERŞEY GAYET NORMAL AMA BURDA BÖYLE OLUYOR

İşte oyunu açtığımda update geldiğini belirten bu yazı çıkıyor (normal)

ona tıkladıktan sonra böyle oluyor (normal)

Biraz bekledıkten sonra böyle oluyor ve x e basınca oyundan çıkıyor update yuklenmiyor ve bende multi oynamayamıyorum bu arada hata kodu 80029563

• YİNE BİŞEYLER KAOS TEORİLERİ DÖNÜYO KAFAMDA
  • ne demek istiyorsun kardesım ?
  • Yaklaşık 3 yıldır arada sırada kullanıcıların başına gelen bir sorun. Çoğunlukla da Orta Doğu ülkelerindeki kullanıcıların başına gelmiş. Kodun açıklamasında birşey yazmıyor. Bilinmeyen bir kod. Konsolla veya PSN ile alakası olmadığı, ISP'lerle alakası olduğu söyleniyor. DNS değiştirmek, yeni bir IP almak, modemi açıp kapatmak, port yönlendirmek gibi çözümler sunulmuş. İşe yarar mı bilemem tabi.
  • custom güncelleme yap sende usb ile
  • geldi geldi bizimi buldu bu sorun yav

modemi açıp kapadım olmadı
    dns i değiştirdim olmadı
    zaten modemi açıp kapayınca yeni ıp geliyor yani oda olmadı
    port yönlendirdim olmadı
    yardımcı olurmusunuz lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yengec1907 -- 7 Mart 2011; 0:17:49 >
  • custom güncelleme yap
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS 5 HDMI SORUNU ACİL YARDIM
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • custom güncelleme nasıl olacak yüklenecek yer yokki nerden yüklicem?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yengec1907 -- 6 Mart 2011; 1:40:32 >
  • Wireless lamı bağlanıyosun kabloylamı,Eğerki wireless la bağlanıyosan bide kabloyla bağlanıp tekrar dene.Bu arada update yaparken torrent falan açıksa pc de herşeyi kapat.
  • kardesım yazıdada yazdıgım gibi 2 şekildede bağlanıp denedım olmadı

ama dur dediğin mantıklı her denediğimde pc ve torrent açıktı pc full açık flim indirio 7/24 ondan olabilir pcyi kapatıp öyle deneyim bide olursa allah razı olsun :)
  • Benim torrent açık olunca aynı hatayı bende alıyorum.Hemen kopuyo,Torrent sonuna kadar sömürüyo çünkü
  • malesef olmadı kardesım pcyi kapadım ps3 kapatıp birdaha açtım bastım yine aynı hata
    yav başka bir çözüm bilen yokmu
    yada custom nasıl olucak onu anlatabilecek
  • Bidaha dene olması lazım aynı sorunla bende karşışaltım.Pc de donanım haberi bile kapat uptdate yapasıya kadar..Bi kaç defa dene bu şekilde eminim ki olucaktır
  • yok kardes sen dene dediğinden beri deniyorum en az 30 kere denedım olmuyor. başka bir çözüm yolu yokmu yav :S
  • modem e router al benim gibi ben modemden router ile hem pc xbox ve ps3 e sorunsuz internet bagliyorum sorununa derman olur diye garanti veremem ama bende hic bir sorun olmuyor ama tek modem varken sorunlar yasadim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5C9D81039 -- 5 Mart 2011; 19:25:58 >
  • kardesım buna zaten 200tl verdım bide ona 200tl veremem malesef. yav bu sorunun çözümü nasıl olmaz çıldırcam hiçmi çözüm yolu yok. dns degistirdim olmadı modemi açıp kapadım olmadı. ıp degistirdim olmadı. 30 defa denedım olmadı napıcam yav ?
  • insallah düzeltirsin kardes ,yalniz biz gidip keyfimizden almadik router i amac sorunsuz internet ,multi oynamak tabiki kesenin agzini acmayinca vermiyorlar malesef
  • insallah düzelir kardes. bu sorunla karsılasıp düzeltebilen biri ve uyduneti olan biri cevap verse..

bide custom yapmak için uploadı nerden indirce packi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yengec1907 -- 5 Mart 2011; 20:05:52 >
  • Awesome Update Finder ' ı indirip . Oyunun B ile başlayan kodu yazıp ( Sony index'ten bu kodu öğrenebilirsin ) FETCH ' e tıkla . PC ye indirdikten sonra USB ye at . Game menüsünden Install Package Files ' ın içine girip yamayı yükleyebilirsin .
  • kardes programı indirsin sony indexe girdim call of duty 3-4-5-6 var ama 7 yok çıldırcam neyse sonra oyunun kabını aldım karıştırdım kodu buldum BLES-01031 programa girdim kodu yazdım hata verdi başka oyunun koduna baktım onu yazdım hata vermedı ama cod:bo nun kodunda hata veriyor. delircem yav biri indirip upload edip link verebilirmi yada başka bir yolu varmı ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.