Şimdi Ara

ps3 açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ps3 ü açtığımda yeşil ışık yandıktan 2 saniye sonra ps3 kapanıyor nasıl düzeltebilirim lütfen yardım edin

• up
  • up
  • up
  • up
  • Garantisi varsa al garantiye götür. Onun icin bir çözüm gelmedi aklima

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sarı ışık görmüş muhtemelen garantisi varsa sony'ye yoksa tamirciye
  • quote:

Orijinalden alıntı: X kare

Sarı ışık görmüş muhtemelen garantisi varsa sony'ye yoksa tamirciye

sarı ışık hiç yanmadı garantisi var hala
  • buna sarı ışık problemi denir bu şekildeyse geçmiş olsun tamir olsa bile aynı sorunu yine tekrarlar.madem garantisi var hemen götürmek lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X kare -- 25 Eylül 2013; 19:16:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: X kare

buna sarı ışık problemi denir bu şekildeyse geçmiş olsun tamir olsa bile aynı sorunu yine tekrarlar.madem garantisi var hemen götürmek lazım

benim ps3 slim açmaya çalıştığımda kırmızı ışıktan yeşile geçiyo ve ondan sonra kapanıyo hiç ışık yanmıyor sanki elektrik gitmiyo gibi (simdi bi açmayı deneyim dedi oldu)bu sorun tekrarlarmı vermelimiyim garantiye

• sarı ışık yandığı an ömrü bitti diyenlere inanma 7-8 aydır sarı ışık veriyor ps3üm 6 yıllık makine .
    10 dakika boyunca basıp basıp duruyorum inatla sonra açılıyor cayır cayır oynuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekobaros31

sarı ışık yandığı an ömrü bitti diyenlere inanma 7-8 aydır sarı ışık veriyor ps3üm 6 yıllık makine .
    10 dakika boyunca basıp basıp duruyorum inatla sonra açılıyor cayır cayır oynuyorum.

şimdi benim makinanın sorunu ne sarı ışık görmedim hiç nasıl tamir edebilirim ?
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.