Şimdi Ara

PS3 Açmak için gerekli tornavida ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
7.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben 1 yılda 1 açarım içini temizlerim sizde yapın çok toz oluyo .
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahax121

Ben 1 yılda 1 açarım içini temizlerim sizde yapın çok toz oluyo .

Seninle hemfikirim.Zaten belli arızaları bağlantı noktalarının tozlanması sonucu da alabiliyoruz.
  • arkadaşlar merhaba, cok fazla ps3 oynayamıyorum ancak biraz önce gördüm ki ps3'üme Batman Arkham city oyununu takmaya calıstım önce cd yi almadı sonra aldı ama cd yi görmüyor cd alıp verirken takırtılar cıkıyor. ama maalesef cd surucu çalışmıyor. sizce sorun buyukmudur? gecen bizim afacan cd liğin içine meyve bıcagı sokuyordu. içinde birşey sokup içinde kalmış olabilir mi? tavsiye edebileceğiniz bir servis var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tonimotto

Arkadaşlar mağlum psn yok aletinde garantisi bitti içerisi baya bir tozlanmıştır diyerek aleti ameliyat etme kararı aldım.Altıgen uclu bir tornavida aldım ama uymadı.Ps3teki vidanın ortasında ince bir çıkıntı var ne tür bir tornavida lazım.Birde ek olarak dış kasasını ne ile temizlersem eski görümüne kavusturabilirim?

Valla benim tornavida, takım taklavat masanın üstünde şöyle bir bak istersen. Görebilirsen orada duruyor.

Söylemesi ayıp dakikalar içinde playstation ı dağıtır toplarım. Bilgimin yettiğince tamir de yaparım. Affetmem.

Bir keresinde gözüm kapalı toplayım dedim. Aklımca rekor kıracağım ya Vida deliğini tutturamadım. Şarjlı tornavidayla kartı deliyordum az daha

Sen bak kardeş masanın üstünde duruyor. Telefonun yanın da bak tork alyan seti var. Gizli vidayı açan o işte
     PS3 Açmak için gerekli tornavida ?

Kasayı açınca şaşırma diye biraz kendi çektiğim fotoğraflardan ekledim. Dağıtıp toplaması bilgisayardan daha zor onu söyleyim. Ama alışınca da gözün kapalı dağıtıp toplarsın. Japon nasıl bir makine yaptıysa bilgisayardan daha karışık ve daha çok malzeme takılı, sırf bir bardağın 4 de 1 i vidayla doldu.

• Valla hocam o tornodivayı bulamamıştım , sonunda vidanın ucundayı çıkıntıyı kırarak deliksiz torx alyan anahtarına uyumlu hale getirmiştim.
  • Beyler benimde ps3 de arıza var galiba cd yi içine almıyor.Yarısına kadar alıyor.Nasıl düzeltebilirim ? içini açayım mı ? bide bundan 2-3 sene önce kardeşim cd yerine yapboz parçası atmıştı ondan mı kaynaklanıyor sorun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Badsavior -- 18 Kasım 2012; 13:07:15 >
  • bana da açmak için tornavida seti gerekli?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.