Şimdi Ara

PS3 Açmak için gerekli tornavida ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
7.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar mağlum psn yok aletinde garantisi bitti içerisi baya bir tozlanmıştır diyerek aleti ameliyat etme kararı aldım.Altıgen uclu bir tornavida aldım ama uymadı.Ps3teki vidanın ortasında ince bir çıkıntı var ne tür bir tornavida lazım.Birde ek olarak dış kasasını ne ile temizlersem eski görümüne kavusturabilirim?

• Hocam ona uygun tornavida değil de alyan takımı gibi bir takım var onu bulman gerek. Nalburlarda, yapı marketlerde falan bulursun. Bu arada açacağın makina fat kasaysa ve daha önce açmadıysan youtube'dan falan bi video ile kalkış bu işe, yoksa toplaması zor oluyo. (Kendimden biliyorum. )

PS3 Açmak için gerekli tornavida ?

• Bir hareket vardı res atıp makinaya yan filan çeviriyorsun kendi kendini temizliyor fanı maximumda çalıştırıp araştırıp bi deneyebilirsin.
  • Hocam yukarıdakilerinin işini görebilecek uçlar mevcut ama asıl sorun ps3teki vidanın üzerindeki çıkıntıdan dolayı hiçbir uç uymuyor yuvaya oturmuyor :(
  • Yukarıdaki sağdaki takımda o çıkıntıya uygun çukurluk oluyor orta kısmında...
  • Bence Hiç Bulaşma
  • quote:

Orijinalden alıntı: DontEnter
    Bence Hiç Bulaşma

bencede
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • vala ben normal yıldız tornavida ile acmıstım ahmetim sorunda cıkmadı..

dedigin gibi garantisi bitmişti içini bi açtım cihazın oluk oluk toz kaplamıs tüm devreleri resmen gözükmüyorlar hemde acayip toz bi temizledim cihaz rahat bi nefes aldı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 13 Mayıs 2011; 15:24:03 >
  • @ C-TRanger

Sağolasın sağdaki setin siparişini verdim.Toplama konusuna gelince 2-3 gündür youtube'de staj görüyorum ben hazırım bu işin kökünü kazırım (bilal göregen styla oldu)Ama ne olursa olsun en azından 1-2 vida açıkta kalacak ondanda adım gibi eminim.

İlkay napalım yahu sıkıntıdan mesgale arıyoruz acaba xboxudamı bi açıp bızıklasam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekseker -- 13 Mayıs 2011; 15:23:38 >
  • Bu arada o vida tipine TORX deniyormuş. Ufak bir araştırmayla onu da öğrendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 13 Mayıs 2011; 15:25:00 >
  • Aman hocam dikkat, açıp kapattığında PS3'ün eski PS3'ün olmayabilir.
  • vala ahmet ben herseyin içini açarım farketmez elim yatkındır böyle şeylere ps 3 ü de açtım temizleyip kapattım..

xbox um varken içini belki 250 kez açmısımdır hatta devreleri dısarda iken oyunda oynamısımdır :))

fakat xbox da tırnak olayı biraz fazla dikkat et tırnakları kırma ..
  • Bence hiç bulaşma açıpta kapatamayan çok kişi gördüm
  • Bende düşündüm bunu, içi toz yuvasıdır kesin, problem çıkarmazmı ilerki zamanlarda
  • ahmet işini halledip kasayı kapattıktan sonra, dışarıda kalmış artan parçalara şimdiden talibim ama kargoya karışmam

• quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

ahmet işini halledip kasayı kapattıktan sonra, dışarıda kalmış artan parçalara şimdiden talibim ama kargoya karışmam

• Açıpta Kapayamamak Var
  • torx uclu tornavidalar da var ps3 de sanırım ya 8 ya da 10 numaralı büyüklüğünde olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tonimotto

@ C-TRanger

Sağolasın sağdaki setin siparişini verdim.Toplama konusuna gelince 2-3 gündür youtube'de staj görüyorum ben hazırım bu işin kökünü kazırım (bilal göregen styla oldu)Ama ne olursa olsun en azından 1-2 vida açıkta kalacak ondanda adım gibi eminim.

İlkay napalım yahu sıkıntıdan mesgale arıyoruz acaba xboxudamı bi açıp bızıklasam

USTANIN İYİSİ PARÇA ARTTIRANIDIR DERLER

SAYGILARIMLA
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Bu arada o vida tipine TORX deniyormuş. Ufak bir araştırmayla onu da öğrendim.

/>

Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.