Şimdi Ara

PS3 Aldım Yanlışmı Yaptım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeneralAladeen

arkadaşlar ps4 alıcaktım yalnız oyun sebebiyle biraz tereddüte düştüm anneminde gazıyla ps3 aldım last of us paketli sizce yalnışmı yaptım doğru yaptıysa beni nekadar idare eder ps3 Sony PS3 500GB + The Last Of Us + Gran Turismo 6 bu paketi aldım

Soru eki olan "mı" ayrı yazılır ve soru cümlelerinin sonuna soru işareti (?) konur.

Şu forumda Türkçe konuşmayı ve yazmayı bilen insan sayısı %1'i bulduğu gün dişimi kıracağım!

• Amacım şu arkadaşlar belkide yanlış yaptım gönlüm hep ps4 den yana yalnız konsola dair hiç birşey bilmiyorum en azından 4 5ay idare etsin ex oyunları falan fps denerim diyr aldım eğer iade edebilrsem edeyim ozaman birazdaha para biriktiririm olmadı

• PS3 exclusive title oyunlarin hicbirini oynamamissin.Cok sanslisin dogrusu.Ps3 seni daha yillarca goturur.Yanlis yaptin diyenler varsa da aldiris etme bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Amacım şu arkadaşlar belkide yanlış yaptım gönlüm hep ps4 den yana yalnız konsola dair hiç birşey bilmiyorum en azından 4 5ay idare etsin ex oyunları falan fps denerim diyr aldım eğer iade edebilrsem edeyim ozaman birazdaha para biriktiririm olmadı

O bahsettigin exclusive oyunlara PS4'den basladiginda da (Atiyorum Uncharted mesela) " ulan bunun 1,2,3. oyunlari nasildi acaba " diyeceksin.Hikayeye fransiz kalacaksin cogu pS3 exclusive oyunlarin PS4 icin cikan devam oyunlarinda.

o yuzden dogru secim yapmissin.1 yil sonra satar PS4 alirsin.Hem fiyatlar hem daha uygun kampanyalar olur.FPS olarak,bahsetmeye deger su an sadece Battlefield ve Call of Duty.Battlefield'in 64 kisi ile oynan modunun hali icler acisi.Call of duty ise malum..Degisen birsey yok.

yani kacirdigin pek birsey yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende sanırım ps4e yöneldim yazın alırım fiyatlar bi düzelsin

• 4 5 ay idare etsin zaten direk ps4 Alıcam maksat desiğiniz gibi ex oyunlar fps ve konsol deneyimi arkadaşlar herkese teşekkür ediyorum ilgilerinden dolayı

• ps3 daha götürür

ben gelecek ay ps2 alıyorum - şaka değil fakirlik - ilk ps im olacak heyecanlıyım
  • quote:

4 5 ay idare etsin zaten direk ps4 Alıcam maksat desiğiniz gibi ex oyunlar fps ve konsol deneyimi arkadaşlar herkese teşekkür ediyorum ilgilerinden dolayı

Ee nasıl gidiyor keyiflimi? Ne oynuyosun

• Daha oynama fırsatım olmadı hocam kutusunu bile açamadım izinli olduğum gün açığ oynicam :)

• quote:

Daha oynama fırsatım olmadı hocam kutusunu bile açamadım izinli olduğum gün açığ oynicam :)

tamam haberlerini bekliyoruz :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.