Şimdi Ara

Ps3 alıcam ama yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bakırköyde khalkedon adlı dükkanın ilanlarını görüdm bazı sitelerde 630ytlye ntsc-j 40gb makina satıyo beyaz ve gümüş renkleride var ben beyaz düşünüyorum. yıl optik göz değişim garnatisi veriyo.Almay düşünüyorum çünkü beyaz en istediğim renk ve eurosia garantililerle aradaki farkı 150ytl falan

• eeeeeee
  • şimdi bu alınmaya değermi 1yıl için 1gün içinde göz değişim garantisi veriyor yoksa fazla fark verip istemeyerekte olsa siya eurosia garantili almakmı
  • boşver garantili bi dünya fark var arada. al khalkedon dan bak keyfine
  • dostum bence garantili 2,ci el üründe ala bilirsin hem 700 ytl kadar 2,el kısmında var üstelik yanında 2 adet filanda oyun olur ozamanda karlı alış veriş yapmış olusun secim senin ille sıfır olsun diyorsan 630 ytl ntsc-j iyi fiyat gözü kapalı alınır ama benderimki 2.ci el garantili cihazlara göz atman
  • bd sürücü garantisi veriyormuş daha ne olsun,ps3lerin başka arıza veren bir aksamı yok denecek kadar az,düşünmeden al çok iyi fiyat
  • olur olur her elektronik gibi ps3'de bozulabilir.

atikte ps3 tamirinin göz ile sınırlı kalmadığını gördüm.

bence 2. el garantili makina al.ilk açıldığındada makine bozuk olabilir.2. el garantili alırsan kafan rahat olur.

karar senin çok zor bozulma ihtimali falan.bozulsa bile(göz) 100ytl'ye yapılabilir,kolay kolayda sorun çıkarmaz zaten.

hayırlı olsun
  • benim zaten ps3üm var onu sattım ama elimde dualshock3+fifa09+midnightclub: los angeles ve silent hill var oyuna gerek yok adam ilna bi 800 bi 600 yazmış bugün arıyıp öğrenicem
  • khalkedon dan al hiç başın ağrımasın bende garantili makina var bi sorun çıksa garantiye götürmem 1 ay bekliyemem gidip 100 lira veririm khalkedonda yaptırırım o yüzden ps3 ü sony garantili almanın bi anlamı yok bi xbox desen tamam derim ama ps3 te gerek olduğunu düşünmüyorum...
  • ben ve arkadaşım da khalkedon dan ps3 aldık. daha önce 4-5 adet te psp almıştık kendisinden. piyasada zor bulunan dürüst satıcılardan bir tanesidir. şu ana kadar yanına pek çok kez gittim çok ilgili her konuda bilgisi olan ve yardımını esirgemeyen bir esnaf. başının ağrımasını istemiyorsan ilk tercihin khalkedon olmalıdır.
    kesinlikle sorun yaşamazsın. zaten ps3 alırken paketti ilk defa yanında açıyor ve çalışıp çalışmadığını beraber bakıyorsunuz. + 1 yıllık bluray okuyucu garantisi veriyor.hiç düşünmeden git ve al derim.
  • peki güncel fiyatları nedir 630 demişler ama soınra 800 fala ndiyende oldu bilgisi olan varmı acaba
  • 630ytl ntsj icin dolar 1.25ytl ikenki fiyat hocam. Yani bayramdan onceydi.
    Sonra dolar fırladı indi cıktı falan filan... Guncel fiyat 800ytl simdiki dolar
    kurundan hesaplanan fiyattır. Bu fiyata 1 yıllık BD degisim garantiside dahil.
    En iyisi telefon etmen ve sormadın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi al6atross -- 4 Kasım 2008; 15:06:57 >
  • 850ye teknosada gt5 paketi var eurosaia garantili 800 pek bi anlamı kalmadı almanın ama beyaz renk istiyorum türkiyedede eurosia garantili yok malesef
  • evet malesef bulamazsın. beyaz renkler japon uretimi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.