Şimdi Ara

PS3 Arıza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Tam 15dk sonra oyun oynarken donuyor.
    Ana menüye dönebiliyorum ama tekrar cd çalışmıyor.En az 1 saat beklemek gerekli.
    Lens değişti ama sorun çözülmedi.
    Film seyredebiliyorum, demo oyunları oynuyorum hiç takılma yok.Sadece Cd den oyun oynarken tam 15dk sonra gidiyor alet.
    Böyle bir sorun yaşayan var mı?

• Sıcaklıkla alakalı bir durum söz konusu gibi geliyor anlatmış olduğun sorun tipinden. Makinanın konumunu değiştir, daha havadar bir yere koy, sağını solunu kontrol et fanlardan sıcak hava çıkıyor mu?

Edit: Bluray in ısınması gibi bir durum mu acaba? Filmi bluray denmi izliyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rds -- 27 Aralık 2008; 13:51:39 >
  • Film seyrediyorum, demo oyunlarını da oynuyorum dediğine göre demek ısınmadan kaynaklı bir problem değil, yoksa onlarda da takılırdı.. Sadece cd'den oynarken gidiyo demişsiniz, bence bluray arızalı başka birşey gelmiyor aklıma.. Ayrıca lens değişti demişsiniz, demekki tam sorunu çözemediler.. Eğer cd takılıp donma yapıyasa bence bluray ile alakalı bir sorun var.
  • Banada ısı ile ilgili bir sorun gibi gelmiyor ama en az 1 saat beklemek gerekli diyor. Bu olay beni ısıya yöneltti. 1 saatte soğuyor demekki :)
  • Sarı bir ışık yandıktan sonra kırmızı ışık yanıp sönüyor mu? Eğer böyle bir şey oluyorsa xbox taki 3k hatasının çok benzeridir.
  • bd sürücü gitmek üzere aynısı bana olmuştu..sonra oyunuda okumuyor..göz değişecek 150 ytl sıkışmış cihaza
  • jel soğutucular ile buz gibi yaptım ps3 ü yine 15 dk sonra yine dondu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinarsoysal -- 28 Aralık 2008; 20:36:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: demirarca

bd sürücü gitmek üzere aynısı bana olmuştu..sonra oyunuda okumuyor..göz değişecek 150 ytl sıkışmış cihaza

göz dediğin lens ise değişti arkadaşım.
    Sen nerde yaptırdın?Oraya da göstereyim.
  • oyun oynarken gpu ve cpu yüke giriyor.anladığım kadarıyla film izleyebiliyorsun bd den.takılmıyor sadece oyun oynarken oluyor.diğer başka oyunlardada takılıyor mu?başka oyun takıp dene.
  • quote:

Orjinalden alıntı: isis1982

oyun oynarken gpu ve cpu yüke giriyor.anladığım kadarıyla film izleyebiliyorsun bd den.takılmıyor sadece oyun oynarken oluyor.diğer başka oyunlardada takılıyor mu?başka oyun takıp dene.

BD den film izleyince de takılıyor.USB den film takılmıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.