Şimdi Ara

Ps3 battlefield4 battlefield3 ALAYIM ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim Ps3 üm Var battlefield3 Mü Alayım battlefield4 ?

• İkisinide salla.
    Bad company 2 al.Oyuncu sayısı binlerde değil ama 500 kişi sürekli oyunda oluyor.Buda yeterli.

İnan bana böyle atmosferli,dengeli ve kaliteli multi sadece bu oyunda var.O çatışma hissi ve ses ve vuruş hissi inanılmaz.
    Ayrıca bf3 cod gibi ne takım oyunu var ne denge.
    Bc2 den şaşma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araştırayım Bi Oyunu Alırım :)
  • Eski bir Xbox360 BF3-4 oyuncusu olarak bence BF3 daha iyi bir seçim olur. Tabi oyunda kaç kişi vardır, ne kalitede oynarlar vb. bir fikrim yok. Sadece oyun içi deneyimim ve aldığım zevke bakarak söylüyorum. Aksiyona daha hızlı giriş yapıyorsunuz. Haritalar falan daha güzel ve daha rekabetçi bir ortam sağlıyor. Ayrıca BF4 eski nesil konsollar için BF3'e göre çok daha ağır bir oyun.
  • kesinlikle bf3 al nerede o vuruş hissi,araçların kullanım ve ateş kalitesi.Nedense bf4 bana daha çok cod'a yakın geliyor bf3 ise tam bir savaş simülasyonu gibi gerçekçi.Etrafından kurşunlar geçerken gözlerinin bulanıklaşması vs. tam anlamıyla mükemmel.Bf4'de böyle şeyler yok.Özellike ps3'te bf4 grafikler berbat sular falan kapkara çimento dökülmüş gibi gözüküyor.Bf4 de var bende bf3'de.Bf4'ü yaklaşık 3 aydır falan oynamıyorum aldığıma pişman oldum diyebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 10 Mayıs 2015; 11:58:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 5 PS4 KUTULU
    3 yıl önce açıldı
    PS4 Oyun
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.