Şimdi Ara

PS3 cafe acıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 10 tane 106 ekran plazma Hd aldim sanirim 20 gb ps3 lerden alacagim fakat arkadaslar aklıma takılan bir kac sey var aklımdaki soru işaretlerini bana anlatirsanız sevinirim ilk önce ps3lere ağ kurmam gerekiyormu yani multiplayer oyun varmı cafe ici birde cafe takip programı için tolgasoft tun cıkarmış oldugu EasyStation 4.5 istiyorum kablosuz fakat iki katlı üst kattaki bir ps ben aşagidan sinyal alabilirmiyim..

• hocam sana ilk tavsiyem tum makinelere kol al orjinal kollarla oynatma kontorland markanın 22 yl civarı ps3 kolu var onlardan altakyoksa kollarla bayagı ugrasırsın bide makine almısken 60 gb al bayagı karın olur cünki yakında oyunlar blueray ile gelicek ve 20 gb da bu yok bildigim kadarıyla birde 20 gb larda wi-fi yok 60 gb da var dükkanda kablo cekmeyle ugrasma kablosuz bir modem le tum baglantıları halledersin

ayrıca güncel oyunlardan iyioyunlardan elinde 2-3 tane olsun talebin fazla oldugu oyunlar var

bende bir ara acmayı düşündüm fakat cafelerdeki durumu görünce (herkes cok hor kullanıyo) ürünlere acıdıgım için yapmadım
  • kafeye 3-5 de ps2 at..
  • devil arkadaşın dediği çok doğru birde anladığım kadarı ile yüklü para harcamışsın ps3leri 60 gb al wi-fi desteği ile ister makinalar kendi aralarında ister başka serverlarla bağlantı kurup oyun oynayabilirler
  • 20gb ta da 60gb ta da blu-ray kullanılabiliyor nerden çıkardın
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1Devil1

hocam sana ilk tavsiyem tum makinelere kol al orjinal kollarla oynatma kontorland markanın 22 yl civarı ps3 kolu var onlardan altakyoksa kollarla bayagı ugrasırsın bide makine almısken 60 gb al bayagı karın olur cünki yakında oyunlar blueray ile gelicek ve 20 gb da bu yok bildigim kadarıyla birde 20 gb larda wi-fi yok 60 gb da var dükkanda kablo cekmeyle ugrasma kablosuz bir modem le tum baglantıları halledersin

ayrıca güncel oyunlardan iyioyunlardan elinde 2-3 tane olsun talebin fazla oldugu oyunlar var

bende bir ara acmayı düşündüm fakat cafelerdeki durumu görünce (herkes cok hor kullanıyo) ürünlere acıdıgım için yapmadım

20GBda da Blu-Ray var. Bence 20GB harddiskli olanı almak daha mantıklı. 20GB Ntsc-j (oyunlarda bölge kodu yok) 850Ytl, toptan alınacağı için daha da indirim olur.

• bence ps2 kafe aç daha iyi 1-2 yıl sonra anca açılır ps3 kafe.
    sonra masraf yaparsın millet gelmez. Nextgen kafe tam bir yalan yani
    yada pes gelene kadar bekle bide ücreti ps2 cafelerden en fazla .5 ytl fazla yap.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7 Ps3 Oyunu Ps3 Özel Oyunlar
    8 yıl önce açıldı
    Ps3 oyun yardımı!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 20 GB NTSC-J PS3 nerede 850 YTL acaba ?
  • Futbol oyunu çıkasıyakadar böyle bir hata yapma..

Hata benim açarım..diyorsan..

Aç fakat yanına birde sinek vuracağı al.. çok işine yarıyacak..
  • quote:

Orjinalden alıntı: lzooml

20 GB NTSC-J PS3 nerede 850 YTL acaba ?

Kadıköy'de Platin Elektronik var, orada 1 yıl garantili 850YTL.

http://www.platingame.net/shop/urundetay.asp?sno=26

Ayrıca yaz kampanyası yapmışlar. 1 yıl garantili 60GB Ps3 999Ytl.

http://www.turkgamebank.com/default.asp?git=9&urun=177824

Bence next-gen internet cafe olması daha iyi olur. Ps3 yerine Xbox360'da koyulabilir. Hem onda Pes'te var.

• bilmek istediğim aslında ps3 lere hangi bağlantıları kurmam gerekiyor (int,ağ,cafe programı vb.) ve nasıl yapmam gerektiğini tam anlamıyla bilmediğim yardımcı olursanız sevinirim arkadaslar..
  • Bence kablolu ağ kur çünkü PS3'lerde 1000bps ethernet var tabi ona göre gigabyte swicth alman lazım buna dikkat et böylece PS3 arasında veri aktarımı acaip hızlı olur. PS3 ler aralarında ağ üzerinden oyun oynayabilirler ama aynı oyunun hepsinde takılı olması gerek. Cafe progrmını için bir PC lazım sanırım.

Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmert -- 29 Haziran 2007; 22:04:27 >
  • 20 gb da ben blue-ray yok biliyodum kusura bakmayın yanlıs bilgi verdim

ayrıca yanlısı düzelttiniz için tesekkürler
  • arkadaşlar eminmisiniz ps3lerin birbirine ağ(kablo ile baglanarak) ile baglanıp oyun oynandığına?
  • Bildiğim kadarıyla ağ üzerinden oynanıyor. Ama her oyun destekliyormu onu bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmert -- 29 Haziran 2007; 22:54:46 >
  • Oyunlar zaten internetten oynandığı için internet bağlantısından başka extra birşeye gerek olmadan internetten oynayabilirler. Biri server açar diğer herkes o servera girebilir. Warhawk veya Unreal Tournament 2007 çıktığı zaman bütün cafe aynı serverda oynayabilir çok ta zevkli olur. Ayrıca benim Ps3'üm networkten abimin bilgisayarına bağlı. Hiçbir ayar yapmadım direkt tanıdı. Paylaşıma açtığı müzikleri, fotoğrafları, videoları oynatabiliyorum.
  • oyun salonlarına 18 yaş altı girmesi yasak bunları iyice arastır öyle ac derim bilmedigin cok şey var gibi sektöre yabancısın galiba.
  • Tesekkürker arkadaslar o halde sadece internet baglantısı yeterli olacak.. Yaş sınırlamasi var biliyorum ortamı bozmamak için 18 yasından küçükleri almıyacagımm
  • Fiyatı ilk saat için 5 ytl sonraki saatlarde 4,3 gitsin ve bi rakamda sabit kalsın böylelikle insanları daha fazla oynamaya teşvik edersin hem onlarda kazıklanmamış olduklarını hissederler. Ayrıca yiyecek içecekte satın bence tost, patso gibi bölelikle hem yiyeceklerden hatrı sayılır miktarda para kazanırsın hemde insanlar yemek yemek için ara vermek zorunda kalmazlar. 2-3 tanede ps2 koyun kafeye pes oynamaya gelenler görsün arkadaşların anlatsın en iyi reklam böyle olur. Ayrıca makinelere 850 ytl fln vermeyin sakın, iyi pazarlık yapın toptanda alıcaksınız nede olsa 750 ytlye çok rahat alırsınız tanesini. Beni de heyecanlandırdı bu fikir bende çok istedim zamanında ama kısmet olmadı... Ayrıca oyunlarada hatrı sayılır miktarda para harcamanız gerekiyor. Bence oyunları ebaydan toplamaya çalışın. Kolay gelsin, hayırlı olsun...
  • İlle de PES gerekiyorsa aslında PS2 PES oyununu PS3'te de oynayabilirler. Zaten Ekim ayında yeni PES çıkacak, o zamana kadar idare edilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.