Şimdi Ara

PS3 ÇİZİK PROBLEMİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hiçbiriniz satın alırken "çizik mi önemli değil ya oyun oynayım yeter" demezsiniz.defalarca bakarsınız çizik var mı diye..varsa fiyat indirilmesini istersiniz.bekara karı boşamak kolay...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aftermath666 -- 21 Mart 2008; 15:47:26 >
  • ya benimkinde de bi çizik vardı böyle bi serçe parmağın(çok şişkin olmasın ) 3te biri kalınlıkta 3-4 cm uzunluktaydı,bi kere ice tea döktüm makinanın üzerine,annem geldi bi sildi,baktım gitmiş! bence bi ara annene götür siliversin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Beylik

ya benimkinde de bi çizik vardı böyle bi serçe parmağın(çok şişkin olmasın ) 3te biri kalınlıkta 3-4 cm uzunluktaydı,bi kere ice tea döktüm makinanın üzerine,annem geldi bi sildi,baktım gitmiş! bence bi ara annene götür siliversin

anlasıldıki sen ps3 ü baya bi pis kullanıyorsun baksana çizik görünümünde kirler oluşmus :D
  • yaa bende deli oldum bufenin ustune koymustum ps3 u bi baktım altında ufak bi pasltil parcası varmıs vitrinleri birnine baglayan yuzeysel bi cok cizik olmus psnin altında altına bakınca cok belli oluor yokmu cıkartabilecek bişiler derin değil tamemen yuzeysel elle elleyince cizikler hissedilmiyor
  • ya benimde yeni aldım ps3 ü ve dolu çizik var.ya acaba tozları silerken mi oldu?ama çizikler çok dikkatli ışıkta bakınca belli oluyor yoksa belli olmuyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.