mrb arkadaşlar ps3'ü servise gönderdim 1 hafta önce ve 2 ayrı yerinde 2 cm varan belirgin bir şekilde yüzeyiğini çizmişler bu çizikleri nasıl kapatırım herhangi bir ürün varmı çizik kapatıcı gibi yardımlarınızı bekliyorum ilginiz için teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: Deleted User
Bu mesaj silindi.
quote:
Orjinalden alıntı: plantamax
bildiğim kadarı ile yok dostum çizikler için ancak üstüne sticker felan yapıştırsan yani tüm makinayı kaplarsan yok olur
doğrudur şu an için bir çözüm yok.en mantıklısı arkadaşın ki.yada servistekilerin kafasına vur.yenisini verirler.
quote:
Orijinalden alıntı: aftermath666
quote:
Orjinalden alıntı: plantamax
bildiğim kadarı ile yok dostum çizikler için ancak üstüne sticker felan yapıştırsan yani tüm makinayı kaplarsan yok olur
doğrudur şu an için bir çözüm yok.en mantıklısı arkadaşın ki.yada servistekilerin kafasına vur.yenisini verirler.
Alıntıları Göster
Yenisini iste bence ürüne zarar vermişler çizikli PS3'leri Bimeks'de %25 ucuza satıyorlardı bir ara
quote:
Orijinalden alıntı: nightmare666
Yenisini iste bence ürüne zarar vermişler çizikli PS3'leri Bimeks'de %25 ucuza satıyorlardı bir ara
Alıntıları Göster
geri ver hemen ps3 ün zaten görünümü benim için çok önemliydi de
quote:
Orijinalden alıntı: Spirit_of_sLy
geri ver hemen ps3 ün zaten görünümü benim için çok önemliydi de
Alıntıları Göster
benimkindede aynı sorun var bir yöntem deniyeceğim eğer başarılı olursa size açıklarım, eski bir yöntem...
quote:
Orijinalden alıntı: MadMesut
benimkindede aynı sorun var bir yöntem deniyeceğim eğer başarılı olursa size açıklarım, eski bir yöntem...
Alıntıları Göster
bu kadar önemlimi allah aşkına çizilsin ne olacak ki benim arabamı çizmiş arkadaş sabahın köründe arabasını kaydırıp canın sağolsun dedim bitti olay
quote:
Orijinalden alıntı: SİNANKAAN
bu kadar önemlimi allah aşkına çizilsin ne olacak ki benim arabamı çizmiş arkadaş sabahın köründe arabasını kaydırıp canın sağolsun dedim bitti olay
Alıntıları Göster
aslında önemli değil ama cihazın parlaklığı önde olduğu için çizik direk göze çarpıyor ve görüntü kirliliği yapıyor ayrıca cihaz çok göz önünde ise biraz önemli oluyor
quote:
Orijinalden alıntı: MadMesut
aslında önemli değil ama cihazın parlaklığı önde olduğu için çizik direk göze çarpıyor ve görüntü kirliliği yapıyor ayrıca cihaz çok göz önünde ise biraz önemli oluyor
Alıntıları Göster
satmak için vitrine koymadıysanız sorun yok yahu ne olacak oyun oynayabiliyorsanız ne güzel işte eve gelen misafirler hımmmm ne kadar çizikli bir ps3 bi de utanmadan bunu kullanıyolar demezler ya rahat olun biraz
quote:
satmak için vitrine koymadıysanız sorun yok yahu ne olacak oyun oynayabiliyorsanız ne güzel işte eve gelen misafirler hımmmm ne kadar çizikli bir ps3 bi de utanmadan bunu kullanıyolar demezler ya rahat olun biraz
Alıntıları Göster
o kadar para verip ps3 almışsın servis hor davranıp ps3 çizmişse hemen şikayet et adam gibi davranmayı ogrensinler herkezin malı kendine kıymetli bence sessiz kalma ki başkalarının makinesinide çizmesinler
burada önemli olan çizik degil müşterinin makinesine özen göstermemektedir sony servisinden bahsediyoruz burada şikayetini et dostum bence
quote:
Orijinalden alıntı: fatalframe
o kadar para verip ps3 almışsın servis hor davranıp ps3 çizmişse hemen şikayet et adam gibi davranmayı ogrensinler herkezin malı kendine kıymetli bence sessiz kalma ki başkalarının makinesinide çizmesinler
burada önemli olan çizik degil müşterinin makinesine özen göstermemektedir sony servisinden bahsediyoruz burada şikayetini et dostum bence
Alıntıları Göster
bence sen aleti servisten aldıgına dua et bırak çizigi fln :D
quote:
Orijinalden alıntı: nightmare666
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: nightmare666
onlar teşhir ürünleri, yani devamlı açık ve tv ye bağlı üzerinde mağazaya gelenlerin ve mağaza çalışanlarının pes oynadığı makineler. ben onlardan aldım sırf ilk çıkan 60gb likler diye. daş gibi.
quote:
Orijinalden alıntı: berhansoylu
quote:
Orjinalden alıntı: nightmare666
onlar teşhir ürünleri, yani devamlı açık ve tv ye bağlı üzerinde mağazaya gelenlerin ve mağaza çalışanlarının pes oynadığı makineler. ben onlardan aldım sırf ilk çıkan 60gb likler diye. daş gibi.
Alıntıları Göster
Ben olsam da değiştirirdim. Bu tür durumlarda en ufak lekeye bile kafayı takarım. Bence gidip servisle konuşun. Bakalım ne diyecekler.
quote:
Orijinalden alıntı: 2eu5
Ben olsam da değiştirirdim. Bu tür durumlarda en ufak lekeye bile kafayı takarım. Bence gidip servisle konuşun. Bakalım ne diyecekler.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: .ZeuS.
sony servisinin ne diyecegini az çok tahmin edebiliyorum ne de olsa SONY servisi zaten degişimi kabul etseler bile en az 2 ay konsolsuz kalırsın ayrıca sen servise verirken kesin yazmıslardır alette cizikler mevcut diye sizde sölemişlerdir çizikler war diye ordanda çok rahat kıvırabilirler sen onların serviste meydana geldigini kanıtlayamazsın aslında servise verirken ürünün resimlerinin çekilmesi lazım bu tarz bir şey den etkilenmemek için çünkü onlar önlemlerini alıyorlar bu tür durumlar için size servis belgesindede imzalatıyorar
quote:
Orijinalden alıntı: 2eu5
Alıntıları Göster
ne yapacaklar hiç bir şey adamlar bozuk makinayı bile aylarca teslim etmiyorlar bakın sony 55 in durumuna hepsi ayı bunların servismiş yemişim servisini hepsine adamlara hdmi ı anlatamıyorsun elektronikçiyim diyorlar allahın kazmaları
quote:
ne yapacaklar hiç bir şey adamlar bozuk makinayı bile aylarca teslim etmiyorlar bakın sony 55 in durumuna hepsi ayı bunların servismiş yemişim servisini hepsine adamlara hdmi ı anlatamıyorsun elektronikçiyim diyorlar allahın kazmaları
Alıntıları Göster
Ben makineyi eve götür işe götür çizdim çizilince çok göze batıyor ama olsun önemli olan oyunları oynatması, satmak için almıyoruz cihazı Zaten.1-2 arkadaşım strech film çekmişler çizilmesin diye aldıklarından beri öyle kullanıyorlar makineyi, strech film çekicegime çizilsin bence.
Dostum çok takma bence takılıyorsanda çizige git sat 40gb al onların üstü mat 60gb lıga gore cizilse bile göze batmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: mertten
Ben makineyi eve götür işe götür çizdim çizilince çok göze batıyor ama olsun önemli olan oyunları oynatması, satmak için almıyoruz cihazı Zaten.1-2 arkadaşım strech film çekmişler çizilmesin diye aldıklarından beri öyle kullanıyorlar makineyi, strech film çekicegime çizilsin bence.
Dostum çok takma bence takılıyorsanda çizige git sat 40gb al onların üstü mat 60gb lıga gore cizilse bile göze batmaz.
Alıntıları Göster
Canım ülkemin canım servisleri. Ben olay çıkarırım olay. Evde bile üstüne toz geldiği zaman özenerek siliyorum, elin herifi canına okuyacak? Geçiniz..
quote:
Orijinalden alıntı: mertten
Alıntıları Göster
vay anasını be konu nerelere geldi,bazen ben bu forumda açılan konuların mantığını hiç anlamıyorum ya..düşününce neler var diyo insan
quote:
Orijinalden alıntı: Spirit_of_sLy
vay anasını be konu nerelere geldi,bazen ben bu forumda açılan konuların mantığını hiç anlamıyorum ya..düşününce neler var diyo insan
Alıntıları Göster
üzüldüm şahsen ama yapacak bişey yok okadar çokta kafaya takma
quote:
Orijinalden alıntı: next-urla
üzüldüm şahsen ama yapacak bişey yok okadar çokta kafaya takma
Alıntıları Göster
iste bu nedenden dolayi ps umun bozulmamasi icin dua ediyorum servisler okadar vurdumduymaz ki saga sola 50 kere kaldirip koyuyorlar cihazi taa gidecegi yere gidiene kadar donuste aynen benim basima gelse buyuk konusmayayim ama almazdim o cihazi sonucta ben ps3 umu temiz korumak icin 40 ytl den fazla sirf temizlige para harcadim sprey fiber bez vs vs ......
quote:
Orijinalden alıntı: Scrapland
iste bu nedenden dolayi ps umun bozulmamasi icin dua ediyorum servisler okadar vurdumduymaz ki saga sola 50 kere kaldirip koyuyorlar cihazi taa gidecegi yere gidiene kadar donuste aynen benim basima gelse buyuk konusmayayim ama almazdim o cihazi sonucta ben ps3 umu temiz korumak icin 40 ytl den fazla sirf temizlige para harcadim sprey fiber bez vs vs ......
Alıntıları Göster
arkadaşlar baktığın zaman çizilmesi hiç problem değil ama ne zorluklarla aldık ps3'ü ama elin oğlu sağa sola fırlatıp güya tamir ediyolar senin ne zorlukla aldığının bilincinde değil tabii neyse oldu bikere kanıtlamayız zaten bizde çizdik demezler..kutusuyla bıraktıp kutusuyla geri aldım evde açtığım zaman farkettim çizlidiğini.