Bildirim
PS3 de Diablo 3 oynamaya başlayacaklar içeri (4. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
60lv olduk daha inna belt dustu set item olarak
elimde dogru duzgun set item yada guzel ozellikli birsey yok daha millet bunlari nasil yapiyor aklim almiyor -
-
Değerleri bakınca bir tuhaflık var gibi sanki photoshopla yapılmış gibi duruyor. -
Xbox 360da oynuyorum arkadaşlar
Oyunu az önce bitirdim. diablodan 3 rare 1 tane immortal düştü. Hemen continue diyip nightmare e geçtim. Fakat oyun hala mediumda, yani Nightmare(medium) olarak gözüküyor. Üzerimde hepsi soketli olan 3 tane immortal var ve diğer bütün itemlerim soketli rare. Bu yüzden mi bilmiyorum çok kolay geliyor şu an nightmare, barbarian oynuyorum. çatır çutur kesiyorum ki neredeyse öldürmeleri imkansız mobların beni.
Acaba Medium olan seviyeyi Hard a mı çekmem lazım? Oyuna girip select quest diyip tekrar Nightmare de act1 den Hard (veya Master 1) seçerek başlasam itemlerim veya skillerim falan gider mi arkadaşlar? yoksa aynen sadece seviye artmış olarak mı devam eder? diabloya ilk defa başladım cahilliğime verin :)
Teşekkürler
-
Photoshop değil arkadaşlar.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_omLBUNmx5E
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord De Seis -- 10 Eylül 2013; 14:23:02 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Reykjavik
Oyunu az önce bitirdim. diablodan 3 rare 1 tane immortal düştü. Hemen continue diyip nightmare e geçtim. Fakat oyun hala mediumda, yani Nightmare(medium) olarak gözüküyor. Üzerimde hepsi soketli olan 3 tane immortal var ve diğer bütün itemlerim soketli rare. Bu yüzden mi bilmiyorum çok kolay geliyor şu an nightmare, barbarian oynuyorum. çatır çutur kesiyorum ki neredeyse öldürmeleri imkansız mobların beni.
Acaba Medium olan seviyeyi Hard a mı çekmem lazım? Oyuna girip select quest diyip tekrar Nightmare de act1 den Hard (veya Master 1) seçerek başlasam itemlerim veya skillerim falan gider mi arkadaşlar? yoksa aynen sadece seviye artmış olarak mı devam eder? diabloya ilk defa başladım cahilliğime verin :)
Teşekkürler
zorluk seviyesi PC deki MP (monster Power) gibi...
bir miktar zorlaşıyor. hemen başında anlayamazsın. ancak şansına oyun sonu çok iyi itemlar düştüyse bir miktar daha kolay gelmiş olabilir.
-
O Wizard'ın eşyaları akıllara zararmış! Silahı, Tal rasha chest ve chantodo's force dehşet... -
Xbox ta demon hunter ile oynuyorum, class zaten rapid fire nedeniyle kendinden avantajli arti buildleri iyi yaptim, dexterity e abandim ve gem leri kastirdim simdi karakterim god mode olma yolunda ilerliyor..uzerimdeki 2 slot haric hersey leg item ve %94magic find ile oynuyorum bu yuzden yagmur gibi sari item dusuyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 21 Eylül 2013; 3:13:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kuros
quote:
Orijinalden alıntı: Reykjavik
Teşekkürler
zorluk seviyesi PC deki MP (monster Power) gibi...
bir miktar zorlaşıyor. hemen başında anlayamazsın. ancak şansına oyun sonu çok iyi itemlar düştüyse bir miktar daha kolay gelmiş olabilir.
İtemlerin gitmez. Hicbirsey gitmez. İstedigin gibi zorluk seviyedi ile oynarsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Skorn
quote:
Orijinalden alıntı: Lord De Seis
Bu kadar da olmaz yahu. Nasıl zevk alıyorlar bundan.
Ohaa yok artık anasını satayım o nedir öyle ? PC versiyonda olsa herhalde Miamiden bi ev satın alır bu iteme millet. Çok abartılı olmuş cidden.Blizorta işte bu yüzden kızıyorum.Milleti ofansif bi karakter yaratmaya itiyorlar. Sonra ofansif skillere nerfi dayıyorlar millet hep bunları kullanıyor diye.
Bu item droplanmış bir item değil. Hack yapılmış. Özellikleri değiştirilmiş.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Skorn
quote:
Bu kadar da olmaz yahu. Nasıl zevk alıyorlar bundan.
Ohaa yok artık anasını satayım o nedir öyle ? PC versiyonda olsa herhalde Miamiden bi ev satın alır bu iteme millet. Çok abartılı olmuş cidden.Blizorta işte bu yüzden kızıyorum.Milleti ofansif bi karakter yaratmaya itiyorlar. Sonra ofansif skillere nerfi dayıyorlar millet hep bunları kullanıyor diye.
Bu item droplanmış bir item değil. Hack yapılmış. Özellikleri değiştirilmiş.
Tamam blizorttan özür diliyorum o zaman hocam.
-
Farm yapıcak insan aranıyor şu an paragon 9 barbarım var isteyen olursa ekleyebilir beyaz480 -
Beyler reaper of souls konsollara gelecekmi biliyormusunuz? Bende bu ara barbara sardim cok keyifliymis yahu barbar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kazoomlyer
Farm yapıcak insan aranıyor şu an paragon 9 barbarım var isteyen olursa ekleyebilir beyaz480
ekledim kardeşim. benim char da paragon 3 wiz. beraber oynamak isteyen arkadaşlar ekleyebilir :) -
quote:
Orijinalden alıntı: kryy22
quote:
Farm yapıcak insan aranıyor şu an paragon 9 barbarım var isteyen olursa ekleyebilir beyaz480
ekledim kardeşim. benim char da paragon 3 wiz. beraber oynamak isteyen arkadaşlar ekleyebilir :)
acikmisiniz simdi farm atalim 60lv monk -
quote:
Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar
quote:
Orijinalden alıntı: kryy22
quote:
ekledim kardeşim. benim char da paragon 3 wiz. beraber oynamak isteyen arkadaşlar ekleyebilir :)
acikmisiniz simdi farm atalim 60lv monk
mesajı yazıp kapamıştım hocam, müsaitsen akşam atalım :) -
level 60WD ekleyin ekletin :) -
Hredius adim eklerseniz sevinirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X