Şimdi Ara

PS3 de Diablo 3 oynamaya başlayacaklar içeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
7.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Diablo 3 ps3 e 3 eylulde cikiyor. Ben on siparisini verdim. Uzun zaman pc de oynadiktan sonra 2 ay once filan biraktim pc de oynamayi. Pc versiyonunda cok iyi yerlere geldim yapmadigim birsey kalmadi iyi bir helfire ring bile yaptim.

Simdi sira ps3 de denemek istiyorum.
    Zaten basindan beri bilenler bilir daha cok konsol icin tasarlanmis bir sisteme skil dizilimine filan sahipdi oyun. En azindan sirtimiz agrimadan koltukta yayilarak birazda diablo nun keyfini sureriz.

Oynamak istiyenler oynicaklar burada toplanalim ve beraber oyniyalim. Katilim olacagini umut ederek simdiden tesekkurler ediyoum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clabnick -- 26 Ağustos 2013; 21:53:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zaten bitmiş oyunu ve aynısını yine almak bana mantıklı gelmiyor. Tabii ps3 oyuncuları için iyi. Reaper of soul ancak adam edecek oyunu. Keşke ona biriktirseymişsiniz iyi eğlenceler.

• bende yeniden ps3 aldim diablo icin hem pc hem ps3 devam
  • Cok uzun surmedem ek paket konsol icinde cikar pek birsey kaybedilmez

• ps3 serverı ayrı pc ile ayrı olacak sanırım değil mi?
  • bende sizin gibiydim 3ay kadar oluyor birakali oyunu.
    hesabi vs herseyi sattim.
    ps3 icin tekrar baslayacagim fakat sormak istedigim nokta ps3 icin aldigimizda nasil account ile birlestirecegiz oyunu?
    malum blizzard accountuna serial girerek oyunu full yapiyorduk ps3 nasil olacak bu?
    gene kodlami siteden aktif edeegiz

bu arada ciktigi zaman takiliriz sizinle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

bende sizin gibiydim 3ay kadar oluyor birakali oyunu.
    hesabi vs herseyi sattim.
    ps3 icin tekrar baslayacagim fakat sormak istedigim nokta ps3 icin aldigimizda nasil account ile birlestirecegiz oyunu?
    malum blizzard accountuna serial girerek oyunu full yapiyorduk ps3 nasil olacak bu?
    gene kodlami siteden aktif edeegiz

bu arada ciktigi zaman takiliriz sizinle.

dostum ps3 te serial girip kurma vs yok.... blueray diski takıyorsun oyun açılıyor.... okadar basit... online alanlarda onlara bir kod veriliyor (redeem code). o kod ile psn den indiriyorlar ve oynuyorlar.... PC deki sistemden farklı yani biraz...

benim sorum; PC serveri ve PS serverları ayrı ayrı değil mi? birde online oynayabilecek miyiz? birde RMAH ve AH yok değil mi? acaba sonradan eklenir mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • offline olarak suan gelecek sanirim degilmi internet baglantisi gerektirmeyecek ps3 icin
  • quote:

offline olarak suan gelecek sanirim degilmi internet baglantisi gerektirmeyecek ps3 icin

Bu nasıl cümle yahu Offline modu var ps3 için yanlış anlamadıysam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melladin

quote:

offline olarak suan gelecek sanirim degilmi internet baglantisi gerektirmeyecek ps3 icin

Bu nasıl cümle yahu Offline modu var ps3 için yanlış anlamadıysam

virgülleri biz koyuyoruz. :D

Offline mod varda online mod var mı?... varsa nasıl olacak? ben online seçip rastgele kişilere mi atacak? yoksa ben seçebilecek miyim oyunu??

• Online mod tabikide varda,nasıl parti kurulucak falan onun hakkında bilgi yoktu sanırsam.Blizzard hiç bir şeyi tam olarak açıklamamsıyla ünlü bi firma

@dedehakan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melladin -- 27 Ağustos 2013; 13:03:05 >
  • psn arkadaş listesinde diablo oyanayan varsa davet gönderilir ya da alınır muhtemelen, diğer psx oyunlarında olduğu gibi. pc versiyonundan pek farkı olmaz o yüzden; public oyunlarda nasıl gelişi güzel player'lar geliyorsa psx'de de aynısı olur. ama esas sorun bence oynanabilirlik; kırk tane mob arasından goblin'e saldırmak istediğimizde oyun dinamikleri nasıl devreye girecek, goblin'e seçip saldırma şansı olacak mı mesala?
  • Oyunun ps3 videosunu izlemediyseniz izleyin. Orada az çok anlaşılır durumda. Oyun online oynana biliyor tabikide. Pc de ki gibi public game nasılsa aynı şekilde publicde mevcut. Pc de intrnet bağlantınız olmadan oynayamıyordunuz. Ps3 versiyonunda offline yani internet bağlantınız olmadanda oynaya bilirsiniz. Psn nizde ekli olan arkadaşlarınız ile oynayabilirsiniz ve oyun içinden de ekleye bilirsiniz birbirinizi. Pc versiyonundaki gibi tag filan olmıcak sanırsam ama oyun ıcerısınde blize uye olmanızı ıstıcek sanırsam cunku EA nın oyunlarında o sekuılde oluyor ps3 de sanırsam bundada oyun ıcınde bır acount olusturmamızı ıster.
  • Oyun korsana düşmüş bile çoktan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: clabnick

Cok uzun surmedem ek paket konsol icinde cikar pek birsey kaybedilmez

Diablo 3 konsol takımı daha oyunun PS4 versiyonunu çıkaracak 2014 te. Ek paket gelse bile 2015 ten önce zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord De Seis

quote:

Orijinalden alıntı: clabnick

Cok uzun surmedem ek paket konsol icinde cikar pek birsey kaybedilmez

Diablo 3 konsol takımı daha oyunun PS4 versiyonunu çıkaracak 2014 te. Ek paket gelse bile 2015 ten önce zor.

Bence 2014 de ek paket kesınlıkle gelır bıraz gec olsada
  • Oyunun ps3 versiyonunu bugün oynama fırsatı buldum. Nedense ps3 te oynamak dah eğlenceli geldi, belki 6.5 yaşındaki oğlumla oynadığım içindir. Ben barbarla oğlum monkla oynadı o yüzden kontroller rahattı bir wiz ve demon hunterla nasıl olur bi bakmak lazım. Neticede eğer cfw cihazınız varsa kesinlikle 2-3 kişi zevkle oynanacak oyun olmuş.
    Yanlız pc deki gibi o kadar paragon kasılır mı orası tartışılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperozlu

Oyunun ps3 versiyonunu bugün oynama fırsatı buldum. Nedense ps3 te oynamak dah eğlenceli geldi, belki 6.5 yaşındaki oğlumla oynadığım içindir. Ben barbarla oğlum monkla oynadı o yüzden kontroller rahattı bir wiz ve demon hunterla nasıl olur bi bakmak lazım. Neticede eğer cfw cihazınız varsa kesinlikle 2-3 kişi zevkle oynanacak oyun olmuş.
    Yanlız pc deki gibi o kadar paragon kasılır mı orası tartışılır.

ps3 de nasıl oynadın demosu varmı ?
  • Cfwli cihaz, yaklaşık bi 5-6 gün önce torrenta düştü oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperozlu

Cfwli cihaz, yaklaşık bi 5-6 gün önce torrenta düştü oyun.

Online oynayamadiktan sonra hic birseye yaramaz bu oyun

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.