|
Bildirim
Age of Empire strateji oyunu tarihinin kültürdür. Senin oyun zevkine uymayabilir ama bekleyen çok kişi var.
|
Konsolda Age of Empires ve Age of Mythology serisinde klavye-mouse desteği var. |
Okuduğunuzu anlamadınız sanırım :). Ps oyunları ps tarafına gelince ps kullanıcıları ortalığı yıkıyorlardı, xbox pc'yi geçtik direkt ps'ye çıkıyor kimse "neden psye çıkıyor, xboxı kırıcam, satacam" demiyor. Diyorum :)
|
Konsolda oynamak için 1000 tane oyun say deseler, bu iki oyunu kesinlikle ilk 1000'de saymazdım. Sonrası için de aklıma gelir miydi bilmiyorum.
Efsane oyun dediğiniz bu iki oyun, zamanında ve PC'de efsaneydi. Xbox'ta efsane olduklarını duymadım, görmedim. |
Bu oyunlarla büyüdük hocam, bilmez olur muyum. Dediğim gibi zamanının ve türünün efsaneleriydi. Ama konsolda oynamak istemem, aramam, aklıma bile gelmez... Xbox'ın değil PC'nin efsane oyunları olabilirler ancak.
Zaten 80/100 puanla efsane olan oyun da yoktur. Satış rakamlarından da az çok anlaşılır. Diğer taraftan çok strateji tutkunu da değilim, haklısınız. Ama bu oyunlara efsane Xbox oyunları demek doğru gelmedi bana. |
Off bu adama allah şifa versin. Yazdığı mesaja bak hsadhashgdgashdghash. 2011'de açmışsın o hesabı en kötü ihtimal 30'larındasındır sen. Bu yaşta böyle tavırları yapmaya utanmıyor musun? Annen baban görse şu halini ne düşünür senin hakkında sence? Adam ol azıcık |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 5 Şubat 2025; 15:43:45 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freakofnature -- 5 Şubat 2025; 15:48:56 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xveyvezve -- 5 Şubat 2025; 15:49:57 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sek0 -- 5 Şubat 2025; 15:53:3 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Bayağı efsane oyunlarmış gerçekten... |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 5 Şubat 2025; 16:31:09 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 5 Şubat 2025; 16:34:31 > |
Haklısınız. |
|
hocam xbox oyunları bile artık ps'e geliyor ya. söylediğiniz şeyden emin misiniz? ben hiç görmedim valla. kendim de ps5'i ilk çıktığı gün aldım ve hiç keşke xbox alsaydım demedim |
Olm konsolda strateji mi oynanır yav |
Konsolda Age of Empires ve Age of Mythology serisinde klavye-mouse desteği var. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 5 Şubat 2025; 17:44:23 > |