|
Bildirim
Age of Empire strateji oyunu tarihinin kültürdür. Senin oyun zevkine uymayabilir ama bekleyen çok kişi var.
|
Konsolda Age of Empires ve Age of Mythology serisinde klavye-mouse desteği var. |
Okuduğunuzu anlamadınız sanırım :). Ps oyunları ps tarafına gelince ps kullanıcıları ortalığı yıkıyorlardı, xbox pc'yi geçtik direkt ps'ye çıkıyor kimse "neden psye çıkıyor, xboxı kırıcam, satacam" demiyor. Diyorum :)
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 5 Şubat 2025; 15:43:45 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freakofnature -- 5 Şubat 2025; 15:48:56 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xveyvezve -- 5 Şubat 2025; 15:49:57 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sek0 -- 5 Şubat 2025; 15:53:3 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Bayağı efsane oyunlarmış gerçekten... |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 5 Şubat 2025; 16:31:09 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 5 Şubat 2025; 16:34:31 > |
Haklısınız. |
|
hocam xbox oyunları bile artık ps'e geliyor ya. söylediğiniz şeyden emin misiniz? ben hiç görmedim valla. kendim de ps5'i ilk çıktığı gün aldım ve hiç keşke xbox alsaydım demedim |
Olm konsolda strateji mi oynanır yav |
Konsolda Age of Empires ve Age of Mythology serisinde klavye-mouse desteği var. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 5 Şubat 2025; 17:44:23 > |