Şimdi Ara

Xbox'a özel iki efsane oyun PlayStation'a geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy şu anda #25
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xbox'a özel iki efsane oyun PlayStation'a geliyor
    Forza Horizon 5’in PS5’e çıkış yapacağı duyurusunun ardından, Xbox’a özel iki oyunun daha PlayStation’a geleceği ortaya çıktı. Eleştirmenlerce beğenilen strateji oyunları Age of Mythology ve Age of Empires 2: Definitive Edition PlayStation 5’e geliyor.

Ayrıca Bkz.Resmen doğrulandı: Forza Horizon 5 Playstation 5'e geliyor!

Age of Mythology ve Age of Empires 2: Definitive Edition, PS5'e geliyor

Geliştirici World's Edge stüdyo başkanı Michael Mann, yakın zamanda Age of Empires ve Age of Mythology ile ilgili bir güncelleme yayınladı. Mann, özellikle PlayStation için Age of Mythology: Retold ve Age of Empires 2: Definitive Edition'ın PS5'e geleceğini, çapraz platform desteğine sahip olacağını duyurdu.

Age of Mythology: Retold, PS5 için 4 Mart'ta 29,99 dolardan başlayan fiyatla çıkış yapacak. Oyun çıkışından itibaren güncellemeler tüm platformlarda eş zamanlı uygulanacak.

Age of Empires II: Definitive Edition, bu baharda PS5’e gelecek. Mann, oyun için yeni DLC’nin yolda olduğunu paylaştı. Yeni içerik ve dereceli oyun için yeni medeniyetler içerecek.

Kaynak:https://www.playstationlifestyle.net/2025/02/04/age-of-empire-age-of-mythology-ps5-release-announced/

• Konsolda oynamak için 1000 tane oyun say deseler, bu iki oyunu kesinlikle ilk 1000'de saymazdım. Sonrası için de aklıma gelir miydi bilmiyorum.

Efsane oyun dediğiniz bu iki oyun, zamanında ve PC'de efsaneydi. Xbox'ta efsane olduklarını duymadım, görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 5 Şubat 2025; 15:43:45 >
  • CWaRRioR kullanıcısına yanıt
    Hocam ben age of oyununu hayatim boyunca hic oynamadim. Bir milyon oyuncuya sorsalar yarisi konsolda oynamak ister bunu ;d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freakofnature -- 5 Şubat 2025; 15:48:56 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Age of Empire strateji oyunu tarihinin kültürdür. Senin oyun zevkine uymayabilir ama bekleyen çok kişi var.

• yakında playstation’a gamepass gelir. Bari gidip ps alalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xveyvezve -- 5 Şubat 2025; 15:49:57 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • xveyvezve X kullanıcısına yanıt
    Microsoft getirmek ister ama Sony izin vermez hatta böyle bir muhabbet de daha önce geçti. Yoksa kime satacak hayvan gibi paraya oyunlarını (exc ler hariç)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sek0 -- 5 Şubat 2025; 15:53:3 >
  • xveyvezve X kullanıcısına yanıt
    Zaten gamepass’i finanse ediyor adamlar tekli satışla gamepass’i getirirler mi ps’e piyasayı okuyamıyorsunuz düz kafa gidiyorsunuz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sek0 S kullanıcısına yanıt
    Ms için tekil satmak daha karlı ms getirmez sony de istemez. Oyunları getirmek kazan-kazan ama gamepass getirmek kaybet-kaybet

• Gears of war ve Halo vs..gelirse fiyatta abartılı olmaz ise alabilirim.Haberde bahsi geçen oyunlar benim oyun tarzıma uygun oyunlar değiller.

• Yeter artık yani şu özel Oyun saçmalığı sona ersin.Sony de oyunlarını Xboxa getirsin madem öyle anlaşsınlar.Ya zaten konsoldan para değil Oyundan para kazanıyorlar.Kimse birkaçtane özel oyun var die gidipte konsol satın almıyor.Oyunlarda rekabet olsun konsolda değil Her oyun her platforma gelsin.Bu özel oyun muhabbeti sektörün ilerlemesinide engelliyor.Oyun firmaları para kazanmayınca oyun yapmıyorlar veya çöp oyun yapıp duruyorlar çünkü adamlar bütçenin karşılığını alamıyor.Bitmeli bu özel oyun işi.

• Tüm Microsoft oyunları gelecek :)

• Bayağı efsane oyunlarmış gerçekten...

• Sek0 S kullanıcısına yanıt
    Bu oyunlarla büyüdük hocam, bilmez olur muyum. Dediğim gibi zamanının ve türünün efsaneleriydi. Ama konsolda oynamak istemem, aramam, aklıma bile gelmez... Xbox'ın değil PC'nin efsane oyunları olabilirler ancak.

Zaten 80/100 puanla efsane olan oyun da yoktur. Satış rakamlarından da az çok anlaşılır.

Diğer taraftan çok strateji tutkunu da değilim, haklısınız. Ama bu oyunlara efsane Xbox oyunları demek doğru gelmedi bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 5 Şubat 2025; 16:31:09 >
  • joven kullanıcısına yanıt
    Xbox deyince akla bu iki oyun ve Forza geliyor zaten. Konsol aldıran Age of serisi görmedim şahsen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 5 Şubat 2025; 16:34:31 >

Haklısınız.

• macOS'ta daha çok tercih edilirdi, playstationa bile getirdiler macos'a getirmediler.

• Satıyorum Xbox'ı diyen kimseyi göremezsiniz. Ama Ps tarafındaki ağlayanları çok uzun süredir görüyoruz :)

• TncyKrmn kullanıcısına yanıt

hocam xbox oyunları bile artık ps'e geliyor ya. söylediğiniz şeyden emin misiniz? ben hiç görmedim valla. kendim de ps5'i ilk çıktığı gün aldım ve hiç keşke xbox alsaydım demedim

• Olm konsolda strateji mi oynanır yav

• Dark_Soul kullanıcısına yanıt

Konsolda Age of Empires ve Age of Mythology serisinde klavye-mouse desteği var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 5 Şubat 2025; 17:44:23 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.