< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Xbox'a özel iki efsane oyun PlayStation'a geliyor (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Yazdığından böyle bir anlam çıkmıyor. Çünkü sen ps tarafına genelleme yapmışsın. Sanki hepsi Ps oyunları PC'ye çıktığında satıcam Ps'yi demiş gibi. Sen toksiklik yapmak için olayı alakasız bir yere getirip Ps oyunları PC'ye çıkacak haberleri ilk çıktığı zamanlarda, burada birkaç fanboyun yazdıklarını Xbox tarafına uyarlayıp güya alay etmeye çalışmışsın. Niyet hep aynı Xbox oyuncuları daha olgun Ps tarafı daha çocuk. Xbox oyuncuları oyunlarının Ps'e gelmesini sorun etmez ama Ps tarafı eder.
-
Ori and the Will of the Wisps de muhtemelen Ps5'e gelecek. En iyi oyunlardandır. 2. Ori oyunu olup aksiyonuyla platform öğeleriyle daha iyisi olmayan bir metroidvania oyunudur. Mutlaka oynanmalı.
-
Hala anlamamakta ısrar ediyorsun :) :)
Bu rahatsız olan tayfanın Steam yorumları.
PlayStation Sahipleri, Oyunların PC'ye Gelmesine İsyan Ediyor
Şimdi Dünya üzerinde satılan bütün PS konsolarının sahiplerine çip takmadığım için hepsinin nasıl tepki vereceklerinden haberdarmışım gibi bir izlenim var sizde. Net üzerinde X , haber siteleri ya da forumlar gördüğüm kadarını anca bilebilirim. Yaradan bir (Haşa) Peygamberlik vs verip herkesin ne düşündüğünü bilme yeteneği bahşetmedi. O yüzden bu konuda element uydurmadan önce mantıklı yorum yapın biraz.
En sevdiğim şeydir. Fanboylarla alay etmek. Gördüğüm kadarıyla siz fanboyluğu geçip avukatlığa terfi almışsınız. Demek ki sizle biraz daha fazla alay edeceğim :)
Xbox oyuncuları etmez çünkü zaten PC tarafına yıllardır gelir , birisi bile çıkmasın demedi. Yıllardır Exc. oyunlar yüzünden göğsünü kabartan sony "Exc. oyunlarımız asla çıkmayacak , asla gamepass gibi sistem getirmeyeceğiz" deyip Xbox'ın yolundan gitmesini PS tayfası kaldıramıyor. Kaldıramadıkları içinde Biz yol çizeriz , xbox gelir kafasındalardı şimdi başkasının izinden gitmeleri zorlarına gidiyor :)
PS3 (hala cihaza sahibim) - Ps4 (cihaza sahibim) ve şuanda da Ps5 kullanıyorum. Xbox OneX ile Xbox konsolunuda kullandım ve haziran ayında da Series X'e geçtim. Halihazırda 2 konsola ve iyi bir sisteme sahip PC'ye sahibim. Canım ister Teşekkür geçmek ister , isterse PC Master der konsolları ezer , istersem konsollarından birinin fanboyluğunu yaparım. Sizin gibi ağlayanlarla da dalga geçerim. Varsa sıkıntınız rahatsızlığınız "Blokla" düğmesiyle işinize bakabilirsiniz :)
Hadi siz biraz daha ağlayın kenarda , ben oyun oynayacağım :)
-
Off bu adama allah şifa versin. Yazdığı mesaja bak hsadhashgdgashdghash. 2011'de açmışsın o hesabı en kötü ihtimal 30'larındasındır sen. Bu yaşta böyle tavırları yapmaya utanmıyor musun? Annen baban görse şu halini ne düşünür senin hakkında sence? Adam ol azıcık
-
Açıkçası Sony konsollarını satın aldıran şey exclusive oyunlarıydı hocam. Ortada exclusive kalmayacaksa Playstation da gerekli değil. Hatta sırf oyun servisi nedeniyle Xbox'ın daha çok albenisi olmuş oluyor.
Bu arada bende PS, PC ve el konsolu var. Günün sonunda hep PC'deyim. Beni PS5'e bağlayan pek birşey kalmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 5 Şubat 2025; 21:08:47 >
-
xbox kullanıp ikisini de kıyaslaman lazımdı bunun için. ben de xbox aldım ps5 slim aldım sattım ikinci el oyunlar kazıktı ps4ten sonra fazla yeni oyunu yoktu xboxta kaldım.
-
Xbox series s'im var. ben bu 47 kromozomlu tuncay gibi fanboyluk yapan birisi değilim. kendisi ucube bir hayata sahip olduğu için başkalarını da kendisi gibi ezik ve kompleksli zannediyor. sene olmuş 2025 burada hala toksiklik yapma derdinde. hayır toksiklik yaptığı mesele de mesele olsa. bildiğin oyuncak ya bu oyun konsolları. çocuk musun sen ne bu tavırlar? mesaja baksana abi attığı aşırı komik yani
-
Xbox tarafı ölüydü, iyice bitirdiler. Sonraki jenerasyonda konsol çıkarmayıp hibrit bişey ile devam ederlerse şaşırmam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X