Şimdi Ara

2021'de en çok oyun oynanan platformlar belli oldu: PS3 bile Xbox Series'in önünde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2021'de en çok oyun oynanan platformlar belli oldu: PS3 bile Xbox Series'in önünde

2021'in son günlerinde listeler gelmeye devam ediyor. Bu seferki listede ise 2021'in en çok oyun oynanan platformlarını görebiliyoruz.

Ayrıca Bkz.2021 yılının en kötü 10 oyunu belli oldu: Listede üzen isimler var

Listeye baktığımızda ilk sırada şaşırtıcı olmayan bir şekilde PC'yi görüyoruz. Ardından da PlayStation 4 ve son iki yılın en popüler konsolu Nintendo Switch geliyor. Listedeki en şaşırtıcı durum ise PlayStation 3 gibi eski bir konsolun, yeni nesil Xbox konsolu Xbox Series X/S'i geçmiş olması. Ancak bu listenin sadece HowLongToBeat'e kayıtlı üyelerin verileriyle oluşturulduğunu belirtelim.

2021'in En Çok Oyun Oynanan 10 Platformu

1. PC

2. PlayStation 4

3. Nintendo Switch

4. PlayStation 5

5. Xbox One

6. PlayStation 3

7. Xbox Series X/S

8. Xbox 360

9. Nintendo 3DS

10. PlayStation 2

Kaynak:https://twitter.com/HowLongToBeat/status/1472408937249091593

• "HowLongToBeat platformuna bildirilen oynanış bilgileri için" 2021'de en çok oyun oynanan platformlar belli oldu demek daha doğru olur.

• Varlığından bile yeni haberdar olduğum bir platforma dair kısıtlı istatistikleri genelleyerek paylaşmak pek iyi niyetli gelmedi bana. Özellikle haberin başlığı oldukça taraflı yazılmış. 2021'de en çok oyun oynanan platformlar belli oldu: PS3 bile Xbox Series'in önünde 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Krone K kullanıcısına yanıt
    genellemek ne kadar doğru bilmem ama site dünyada çok bilinen ve bu konuda ilk başvurulan yer. genel eğilimler açısından net bilgi olmasa da bir fikir verir.

• Beklediğim seviyede bir kavga dönmemiş. Ayrıca oyun oynayan birinin howlongtobeat i bilmemesi internet kullanan birinin redditi bilmemesi gibi bir şey. Oyun süreleri için bakılan referans alınan bolca feedbacki bir sitedir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Lord Melkor kullanıcısına yanıt

Redditi yıllardır bilsem de howlongtobeat'i ilk defa şimdi öğreniyorum. Oyun süreleri için baktığım belirli bir site yok hangi sitede yazıyorsa ona bakarım.

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Burası kullanıcıların girdiği bilgiler taban alınan bir site. Diğer sitelerdekiler ya oranın editörünün yada oyun yapımcısının açıklamalarına göre yazıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adam tam anlamı ile Microsoft firmasını baltalamis haberin başlığıda rezil, madem habere taraflı yaklaşıyorsun yapma haber keşke haberi açmadan önce bu haberi kim yapmış onu görsek en azından bunun gibi taraflı haberleri okumamış olurum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Editör neyin kafasını y aşıyorsun bu nasıl bir haber ya

• Sizde bir anket yapında bakalım en çok hangi cihazlardan oyun oynanıyor

• Sonuçlar şaşırtıcı değil. Mini TX PC bozması xbox'ı gözünüzde fazla büyütmeyin.

En çok oyuncu PC, PlayStation, Nintendo da bu yıllardır bilinen bir gerçek...

• XSeries maalesef xbox one'dan bile kötü bir çıkış yaptı, hiç exclusive oyunu yok. Ryse, Dead Rising gibi oyunlar da Series ile öldü 'yeni nesil konsol' hissini veremedi. Grafik istemeyen adam Switch alır, Series S değil!!

PlayStation hem geçen nesil hem de Next gen'in kralı olmaya devam ediyor

• normal yani xbox ne allasen.

6 ay kadar kullandım bir daha dönmem kolay kolay.

• Gerçekten şu editörler inanılmaz kalitesini düşürüyor şu sitenin. Çok yazık.

• Bu haberi yapan editör ağır Sony fanı. Acil görevine son verilmesini rica ediyorum böyle adamlardan editör olmaz!

• @powerstorm
    @gun

Böyle objektiflikten uzak, tamamen insanları kışkırtmaya yönelik, clickbait başlıklar atan marka fanı editörler istemiyoruz!

• Krone K kullanıcısına yanıt

HowLongtobeat efsanedir.

şu oyun bu ooyun kaç saat sürüyor diye google a arattığın verilerin çoğu HowLongtobeat sitesinden alınma.Ve genellikle oyun süreleri doğru çıkıyor, ben single oyun almak istersem ilk bu siteye bakıyorum mesela.

Bir de 20 tane + almış bu yorum.Bilmiyorsanız karalamayın bari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeraltofRiviaCiri16 -- 26 Aralık 2021; 3:49:0 >
  • Benim evde yaptigim arastirmaya gore de;

1- PC

2- Nintendo DS

PS hic oynanmamis 2021'de en çok oyun oynanan platformlar belli oldu: PS3 bile Xbox Series'in önünde 

• Kaynağa bak para mı alıyorsunuz bunlardan nedir

• uchihaitachi kullanıcısına yanıt

Bencede

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.