|
Bildirim
"HowLongToBeat platformuna bildirilen oynanış bilgileri için" 2021'de en çok oyun oynanan platformlar belli oldu demek daha doğru olur.
|
Varlığından bile yeni haberdar olduğum bir platforma dair kısıtlı istatistikleri genelleyerek paylaşmak pek iyi niyetli gelmedi bana. Özellikle haberin başlığı oldukça taraflı yazılmış. |
genellemek ne kadar doğru bilmem ama site dünyada çok bilinen ve bu konuda ilk başvurulan yer. genel eğilimler açısından net bilgi olmasa da bir fikir verir.
|
Adam tam anlamı ile Microsoft firmasını baltalamis haberin başlığıda rezil, madem habere taraflı yaklaşıyorsun yapma haber keşke haberi açmadan önce bu haberi kim yapmış onu görsek en azından bunun gibi taraflı haberleri okumamış olurum.
|
|
Varlığından bile yeni haberdar olduğum bir platforma dair kısıtlı istatistikleri genelleyerek paylaşmak pek iyi niyetli gelmedi bana. Özellikle haberin başlığı oldukça taraflı yazılmış. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Redditi yıllardır bilsem de howlongtobeat'i ilk defa şimdi öğreniyorum. Oyun süreleri için baktığım belirli bir site yok hangi sitede yazıyorsa ona bakarım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Editör neyin kafasını y aşıyorsun bu nasıl bir haber ya |
|
|
|
normal yani xbox ne allasen. 6 ay kadar kullandım bir daha dönmem kolay kolay. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
HowLongtobeat efsanedir. şu oyun bu ooyun kaç saat sürüyor diye google a arattığın verilerin çoğu HowLongtobeat sitesinden alınma.Ve genellikle oyun süreleri doğru çıkıyor, ben single oyun almak istersem ilk bu siteye bakıyorum mesela. Bir de 20 tane + almış bu yorum.Bilmiyorsanız karalamayın bari < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeraltofRiviaCiri16 -- 26 Aralık 2021; 3:49:0 > |
Benim evde yaptigim arastirmaya gore de; 1- PC 2- Nintendo DS PS hic oynanmamis |
Kaynağa bak para mı alıyorsunuz bunlardan nedir |
Bencede |