Şimdi Ara

PS3'de Direksiyon ile Oynanabilecek En Güzel En Zevkli Araba Yarışı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
9.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar selam. Yeni bir PS3 kullanıcısıyım. Sormak istediğim PS3'de direksiyon ile oynayabileceğimiz en iyi araba yarışı hangisidir?

Görüntü kalitsi falan hangisinin iyidir?

• Yapay Zekanın Yanıtı

PS3 Direksiyon Seti ile Oynanan En Keyifli Araba Yarışı Oyunları

PS3 direksiyon seti ile araba yarışı oyunları, sürüş deneyimini evine taşımanın en iyi yollarından biridir. Gerçekçi direksiyon geri bildirimi ve pedal kontrolleri, yarış pistinde olmanın heyecanını yaşamanı sağlar.

İster yeni başlıyor olun ister deneyimli bir sim yarışçısı olun, PS3 direksiyon oyunları herkes için bir şeyler sunar. İşte PS3 direksiyon seti ile oynayabileceğin en iyi araba yarışı oyunlarından bazıları:

• Gran Turismo 6: Bu klasik yarış simülatörü, inanılmaz derecede gerçekçi fizik ve çok çeşitli araç ve pistlerle ünlüdür.
    • Forza Horizon 4: Açık dünya yarış oyunlarının öncüsü Forza Horizon 4, güzel manzaralar ve çeşitli yarış türleri sunar.
    • Project CARS 2: Bir diğer gerçekçi yarış simülatörü olan Project CARS 2, genişletilmiş olanaklar ve geliştirilmiş yapay zeka ile öne çıkıyor.
    • Need for Speed: Payback: Need for Speed serisinin bu bölümü, sürükleyici bir hikaye ve heyecan verici polis takibi ile arcade tarzı yarışlara odaklanıyor.
    • Dirt Rally 2.0: Ralli yarışlarının heyecanını yaşamak istiyorsan Dirt Rally 2.0 mükemmel bir seçimdir. Zorlu etaplar ve gerçekçi sürüş fiziği ile gerçek bir meydan okuma sunar.

Hangi oyunu seçersen seç, PS3 direksiyon seti ile oynanan araba yarışı oyunları, sürükleyici ve keyifli bir deneyim sunacaktır. Evinden çıkmadan yarış pistinin heyecanını yaşamanın harika bir yoludur.

Not: Verilen anahtar kelimeleri doğal bir şekilde metne yerleştirmek için çaba gösterdim ve öznel ifadelerden kaçındım.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • iyi bir oyuncuysan, Formula One Championship ciddi bir oyun ve direksiyon yakışır bu oyuna. Çok abartmak gibi olmasın tabi ama benim PS3 te oynadığım en iyi yarış oyunu. iyi bir sürücü isen ful adrenalin yani bu oyun. Görsellik açısından GT5 çok iyi. Ama bence GT5 için biraz daha beklemek gerek, oyun daha tam olarak tamamlanmadı, tam sürüm çıkınca en iyi her zaman ki gibi o olur büyük ihtimal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugsymaloone

iyi bir oyuncuysan, Formula One Championship ciddi bir oyun ve direksiyon yakışır bu oyuna. Çok abartmak gibi olmasın tabi ama benim PS3 te oynadığım en iyi yarış oyunu. iyi bir sürücü isen ful adrenalin yani bu oyun. Görsellik açısından GT5 çok iyi. Ama bence GT5 için biraz daha beklemek gerek, oyun daha tam olarak tamamlanmadı, tam sürüm çıkınca en iyi her zaman ki gibi o olur büyük ihtimal.
    tabıkı gt5p
  • Gt5'İ Tavsiye Ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: AnD_OnE

tabıkı gt5p

Alıntıları Göster
    hangi direksiyon seti var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda_tirmas

hangi direksiyon seti var?

Alıntıları Göster
    daha direksiyon da yok hocam, işte önce sizden oyun tavsiyesi alcam ondan sonra oyuna göre direksiyon alcam. Bu GT5 biraz eski bir oyun değil mi? Bir de nasıl yeni sürümü çıkacak anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saitemre

daha direksiyon da yok hocam, işte önce sizden oyun tavsiyesi alcam ondan sonra oyuna göre direksiyon alcam. Bu GT5 biraz eski bir oyun değil mi? Bir de nasıl yeni sürümü çıkacak anlamadım.

Alıntıları Göster
    GT5 Prologue adı üzerinde GT5 Giriş anlamı taşıyor. Yani oyuna bir önbakış gibi. PSN üzerinden oyunun güncellemeleri çıktıkça oyuna eklemeler oluyor sen de bunları makinana indiriyorsun. Oyun tam sürüm olarak tamamlandığında GT5 adı ile çıkacak. Şu an GT5 Prologue olarak piyasada. Sınırlı yani oyun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ## PS2 için en iyi BOKS oyunu ##
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • peki ne zaman çıkacak bu tam sürüm gt5?
  • quote:

peki ne zaman çıkacak bu tam sürüm gt5?
    F1 championship mi aisam GT5 mi alsam karar veremedim valla. bi yardımcı olun be dostlar.
  • quote:

F1 championship mi aisam GT5 mi alsam karar veremedim valla. bi yardımcı olun be dostlar.

Alıntıları Göster
    Forza 2

Aaaa unuttum o xbox 360 daydı o zaman demo ile yetinicen GT5

Dostum şaka bir yana tabiki F1 yerine GT5 al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maydo72 -- 24 Mart 2009; 15:41:02 >

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: saitemre

sadece F1 aracı sürmek istiyorsan F1 alabilirsin, GT5p' da F1 aracı ve 74 daha var
    yanlız daha önce gran turismo gibi bir simülasyon oyunu oynamadıysan zorlanabilirsin ama yardımcı oluruz

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: saitemre

sadece F1 aracı sürmek istiyorsan F1 alabilirsin, GT5p' da F1 aracı ve 74 daha var
    yanlız daha önce gran turismo gibi bir simülasyon oyunu oynamadıysan zorlanabilirsin ama yardımcı oluruz

Alıntıları Göster
    Peki Bişi Sorcam Konu Açılmışken

Ucuz - Güzel Ps3 Te Çalışan Direksiyon Seti Önerir Msiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kucuk

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kucuk

• quote:

Orijinalden alıntı: kucuk

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

+1

g25 istiyorum ancak bildiğiniz iyi alternatifler var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: BadGuy

quote:

quote:

+1

g25 istiyorum ancak bildiğiniz iyi alternatifler var mı?

Alıntıları Göster
    logitech' in en ucuz modeli ps2 için olan DF ex modelidir ama bulunması zor, ps3 ile tam uyumlu

• quote:

logitech' in en ucuz modeli ps2 için olan DF ex modelidir ama bulunması zor, ps3 ile tam uyumlu

Alıntıları Göster
    Direksiyonla kullanılabilecek iyi bir yarış oyunu yok henüz ortada, GTP5 yi saymıyorum çok sıkıcı zaten bir heves yaparsın 2 gün sonra hep aynı pistler olduğu için sıkar bırakırsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Miex

Direksiyonla kullanılabilecek iyi bir yarış oyunu yok henüz ortada, GTP5 yi saymıyorum çok sıkıcı zaten bir heves yaparsın 2 gün sonra hep aynı pistler olduğu için sıkar bırakırsın.

Alıntıları Göster
    Colin Mcrae DİRT,GRİD ve PGR şu anda xboxta direksiyonla oynadığım oyunlar,PGR PSte olmadığı için ilk ikisini şiddetle tavsiye ediyorum joystikle idareten bitirdiğim bu oyunlar direksiyonla adeta başka bi havaya büründü

• quote:

Orijinalden alıntı: JOELLAMBERT

Colin Mcrae DİRT,GRİD ve PGR şu anda xboxta direksiyonla oynadığım oyunlar,PGR PSte olmadığı için ilk ikisini şiddetle tavsiye ediyorum joystikle idareten bitirdiğim bu oyunlar direksiyonla adeta başka bi havaya büründü

Alıntıları Göster
    COLIN MCRAE DIRT VE LOGITECH G25

VE TABIKI PS3.

HAYATIMIN EN GUZEL OYUN DENEYIMINI YASADIM DIYEBİLİRİM. 3-4 SAAT RALLI YAPIP, YORGUNLUKTAN PESTILIMIN CIKTIGINI VE SIZDIGIMI BILIRIM. O KADAR GERCEKCI VE GUZELDIKİ, KESKE SIMDI IMKANIM, ZAMANIM OLSA DA OYNAYABILSEM.

O ZAMAN 500 MU, 600 MILYON MU NE VERMISTIM G25'E, 495 OLABILIR AMA SIMDI GECMISE BAKIYORUM, HEPSINE DEGMIS.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nejat_80 -- 24 Mart 2009; 23:48:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nejat_80

VE TABIKI PS3.

HAYATIMIN EN GUZEL OYUN DENEYIMINI YASADIM DIYEBİLİRİM. 3-4 SAAT RALLI YAPIP, YORGUNLUKTAN PESTILIMIN CIKTIGINI VE SIZDIGIMI BILIRIM. O KADAR GERCEKCI VE GUZELDIKİ, KESKE SIMDI IMKANIM, ZAMANIM OLSA DA OYNAYABILSEM.

O ZAMAN 500 MU, 600 MILYON MU NE VERMISTIM G25'E, 495 OLABILIR AMA SIMDI GECMISE BAKIYORUM, HEPSINE DEGMIS.

Alıntıları Göster
    nejat_80

DİRT bambaşka oluyor gerçekten abi,inanılmaz yoruyor insanı,kollar fena tutuluyor,ağzım kuruyor,terliyorum,sağ tarafta habire geçilen stagelere yapılan saniyelere göz atıyorum bi yandanda co pilota odaklanıp virajları duymaya çalışıyorum,çok güzel yaaa

• quote:

Orijinalden alıntı: nejat_80

VE TABIKI PS3.

Alıntıları Göster
    tuh ya ılk oynadıgım oyunlar arasındaydı cm dirt bıtırdım ve takasladım daha sonra ıse g25 almıstım..tam 8 aydır ayrıyım g25 ım ıle 1 ay sonra kavusacagız ınsallah...ama su an elımde bornout paradıse var acaba g25 desteklıyor mu deneyen var mı,?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.