Şimdi Ara

PS3'de Direksiyon ile Oynanabilecek En Güzel En Zevkli Araba Yarışı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
9.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

DİRT u mutlaka tekrar edin

BURNOUT direksiyon için fazla arcade kalır
  • quote:

Orjinalden alıntı: JOSEPH_STALin

nejat_80

DİRT bambaşka oluyor gerçekten abi,inanılmaz yoruyor insanı,kollar fena tutuluyor,ağzım kuruyor,terliyorum,sağ tarafta habire geçilen stagelere yapılan saniyelere göz atıyorum bi yandanda co pilota odaklanıp virajları duymaya çalışıyorum,çok güzel yaaa

JOSEPH

inan şu an o kadar mutlu oldum, senin gibi bir oyun üstadının da DIRT+G25+PS3 kombinasyonunu keşfetmiş oldugunu ogrenmekten. ben kendimi tek saniyordum, degilmisim harika ya.

arkadaşlar, gerçekten müthiş. bakın ben LOGITECH G25 i aldıktan sonra hem formula 1'de, hem gran turismo hd'de, hem de gran turismo 5 prologue da denedim.

ama tüm bunlar arasında DIRT bambaska. gerçekten adamlar force feedback i tepkileri müthiş ayarlamış. mahvoluyorsunuz, oynarken. resmen başlık açılmayı, bir GOLDPUNCH videosu ile incelemeyi hak ediyor.

yani elinde logitech g25 i olanlar, ps3 olanlar mutlaka dirt ile test etsinler. ben sırf bu uyumdan dirt u arsivimin baş köşesine koydum ve DIRT 2 yi deli gibi merak ediyorum. hatta sırf bu uyumdan GRAN TURISMO 5 PROLOGUE gozumden dustu. SONY_55 darılmasın ama GT5P de logitech 25 in hakkı verilmemiş. umarim ve dilerim GT5 in kendinde verirler.

özetle arkadaşlar, bakın JOSEPH_STALIN'de kefil oldu. ne yapın ne edin, PS3+DIRT+LOGITECH G25 kombinasyonunu deneyin. mahvolacaksınız, stalin in dedikleri cok dogru. bir taraftan stagelere bakıyorsunuz, bir taraftan canınız su içmek istiyor. resmen gercek ralli gibi, yorgunluktan tükeniyorsunuz. bunun birde multisi var, multisi ayrı cılgınlık. özlemişim ya, keşke G25 im yanımda olsa. ilerde param olursa, kendime ozel sandalye alıcam.

colin mcrae rulez, hell yea.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nejat_80 -- 25 Mart 2009; 0:07:42 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Miex

Direksiyonla kullanılabilecek iyi bir yarış oyunu yok henüz ortada, GTP5 yi saymıyorum çok sıkıcı zaten bir heves yaparsın 2 gün sonra hep aynı pistler olduğu için sıkar bırakırsın.

gran turismo' dan kimin sıkılıp sıkılmayacağı bilinmez, pist sayısının az olması önemli değil 70' den fazla araba var, ayrıca PS3 için 5-6 tane iyi yarış oyunu sayılabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: JOSEPH_STALin

xavi06

DİRT u mutlaka tekrar edin

BURNOUT direksiyon için fazla arcade kalır

bu kadar yönlendirdiğinize göre kesin edinirim dostum

hatta hemen baslayabılırım CMR DİRT ile takaslık RACHET CLANK QUEST FOR BOOTY
  • nejat_80

Abi Bendeki 3lü şöyle Xbox360+DİRT+Microsoft Wireless Racing Wheel(G25 kadar olmasada 360 için şu an en iyisi)

"formula 1'de, hem gran turismo hd'de, hem de gran turismo 5 prologue da denedim. "

Şu cümlene sonuna kadar katılıyorum abi,DİRT teki feedback tepkileri gerçekten çok müthiş çakılsa çakıl taşsa taş yolda ne varsa direksiyona müthiş bi şekilde yansıyor,resmen boğuşturuyor,elinden kurtulmaya çalışıyor direksiyon..

Kesinlikle özel bi sandalye lazım abi %100 zevk alabilmek için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JOELLAMBERT -- 25 Mart 2009; 0:27:08 >

• gt5 en iyi deneyim ve en iyi grafikler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.