Şimdi Ara

Ps3 deki optik girisi koaksiyele cevirme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
4.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiyedeki bir firma aynısı sanırım eğer almadıysan site burada
  • Evet bu aldigimiz ama pahaliymis burda saol yinede
  • arkadaşlar benim kargo geldi ürün elime ulaştı.bu aleti kullananlardan yadım istiyorum.optical çıkış yerinde plastik bişey var o çıkıyormu acaba yani koruma amaçlımı pek fazla zorlamak istemedimdecahilliğimi mazur görün
  • üzerine bastığında içe doğru dönmesi lazım o parçanın öyle ise tak sorun olmaz
  • ben cikardim cekerek
  • quote:

Orjinalden alıntı: pegasusxx1975

quote:

Orjinalden alıntı: akoronel

optikten en fazla 5+1 alınıyor degil mi???

evet. optik ve koaksiyel en fazla 5.1 dolby digital veya dts destekler.

7.1 dolby true HD alabilmek için HDMI destekleyen bir amfi şart.

7+1 de alınabilir optik çıkışla. Yalnız Dolby True HD değil de Dolby Surround EX veya DTS Surround ES olur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ummut

ben cikardim cekerek

ben daha sistemi kurmadım.sende almıştın aynısından zannedersem.sonuç nasıl tatmin ettimi
  • Hocam ben adaptor olarak pille calisan bir cihaz taktim galiba ondan dolayi oyun disindaki seslerde kesilme oluyor fakat oyunda bir problem yok.Sesler kesinlikle mukemmel ve bence aldigimiza sonuna kadar degdi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ummut

Hocam ben adaptor olarak pille calisan bir cihaz taktim galiba ondan dolayi oyun disindaki seslerde kesilme oluyor fakat oyunda bir problem yok.Sesler kesinlikle mukemmel ve bence aldigimiza sonuna kadar degdi.

teşekkürler ummut.ii oyunlar
  • @pegasusxx1975 ve @ummut,
    almış olduğunuz optik-coaxial dönüştürücüyü digitürk plus(eğer 5.1 seste sorun olmazsa almayı düşündüğüm) uydu alıcı ile kullanmayı düşünüyorum. Oyun dışında kesiklik olduğunu yazmışsınız adaptörle kullanınca düzeldi mi? Amazonda bir kullanıcı benzerini alıp hiç başarılı olmadığını yazmış. 5.1 sesi kesiklik olmadan verebiliyorsa digitürk plus ve bu dönüştürücüyü almayı düşünüyorum.
    @ummut,
    ebay den aldığını yazmışsın kaça mal oldu? Türkiye'deki fiyattan çok ucuz ise ordan alayım adresi de yazarsan iyi olur.
    Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zagor Tenay -- 28 Mayıs 2008; 14:56:48 >
  • arkadaşlar bende phillips lx 3900SA link sistem var bunu çevirici alarak bağlayabilirmiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Granddde -- 31 Mayıs 2008; 17:09:36 >
  • Arkadaşlar selamlar

yukardaki converter ı bende sipariş ettim ve elime ulaştı.
    elektrikçiden gidip amerikan girişi türkiyede kullanabilmek için 5 mılyonluk soketten aldım.
    bu sistemide ps3 ten coaxial giriş olan philips ev sinema sistemine bagladım fakat hiçbir ses alamadım.
    Ki ps3 den sound options tan optik cable da sectım.
    nerde sıkıntı olabılecegını bılen veya tecrubelı bırısı yardımcı olursa sevınırım.
  • boşuna amazonda arıyosunuz laeti:)) aşağıdaki linkte daha kalitelisi var ama biraz pahalı, bu tip aletlerde kalite önemlidir yoksa digital sesin bir anlamı kalmaz..aklınızda olsun alet şişlide var...hem optiki coax a hem coax ı optike dönüştürüyor..

Converter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iSafari -- 18 Haziran 2008; 14:15:39 >
  • arkadaslar yukarıda mesaj attıgım konuyla ilgili yardım edecek kimse yok mu???
  • quote:

Arkadaşlar selamlar

yukardaki converter ı bende sipariş ettim ve elime ulaştı.
    elektrikçiden gidip amerikan girişi türkiyede kullanabilmek için 5 mılyonluk soketten aldım.
    bu sistemide ps3 ten coaxial giriş olan philips ev sinema sistemine bagladım fakat hiçbir ses alamadım.
    Ki ps3 den sound options tan optik cable da sectım.
    nerde sıkıntı olabılecegını bılen veya tecrubelı bırısı yardımcı olursa sevınırım.

Ya arkadaslar bırısı su soruna yardım edebılırmı ?
    neden ses gelmez
    yapılması gereken farklı bır ayar vs varmı ?
    kabloları gırıslere taktık, ps3'ten ayarı yaptık
    baska ne gerekıyor ?

hayır bu arkadasta olsun, dınlıyecem ona gore bende alacamda o yuzden kasıyoruz :)
  • coaxiel 5+1 ses verecekmi peki
  • bende gecen hafta bu converterdan siparis etmistim. umarim benimki calisir.

test etmeniz gereken bir kac sey var aslinda.

Adaptor calisiyor mu?
    ps3 ten convertera bagladiginiz optik kablo saglam mi ve dogru takilmis mi?
    converterdan ses sistemine bagladiginiz coax kablo saglam mi ve dogru takilmis mi?
    ps3 ten ses ayarlarindan ses cikisi optik secilmis mi?
    ses sistemine diger bir coax baglanti yapildiginda ses geliyor mu?

bu sorularin cevabina "evet" diyebiliyorsan bence aldigin ürünü geri gönder
  • Optik sesin kayıpsız iletimini sağlamak ve tam anlamıyla 5+1 (veya 7+1)sesi dinleyebilmek için, optik kabloyu kullanmak şarttır.
    PS3 den yapacağınız optik cıkış kablosunu anfinizin optik cıkışına gireceksiniz. Anfimizinde optik girişinin olması ve dolby digital bir anfi olması gerekmektedir. Şimdi kayıpsız ve en iyi sesi dinlemeye hazır olabiliriz.
    Ama yukarıdaki arkadaşlarımızın dediği gibi de düzenleyebiliriz. Kayıp %50 olacaktır. Ama PS3 iyi bir ses ileticisi aynı zamanda, orta karar bir anfi ile böylesine bir kayıp bile seslerin hala güzel gelmesine devam edecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pegasusxx1975

aynen ta kendisi.

bravo

yani memnun olmayacak birşey yok.

optik çıkış coaksiyel giriş varsa başka seçenek yok.

zaten herhangi bir kayıp da söz konusu değil

Ps3 deki optik girisi koaksiyele cevirme

arkadaşlar bununla ps3 ten 5.1 ses almayı başaran arkadaş var mı acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: yagokhan

quote:

Orijinalden alıntı: pegasusxx1975

aynen ta kendisi.

bravo

yani memnun olmayacak birşey yok.

optik çıkış coaksiyel giriş varsa başka seçenek yok.

zaten herhangi bir kayıp da söz konusu değil

Ps3 deki optik girisi koaksiyele cevirme

arkadaşlar bununla ps3 ten 5.1 ses almayı başaran arkadaş var mı acaba

ben alabiliyorum arkadaşım.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.