Şimdi Ara

(PS3) DH PRO KULÜPLER LİGİ - Fikstür belirlendi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
0
Favori
4.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Brky39

iyi düşünmüşsünüz arkadaşlar zevkli olur

Berkay kardeste onay verdigine gore baslatin ligi ...Seni sol bek istiyorum Berkay,tam karsimda istiyorum seni.
  • iyi fikir umarım herşey yolunda gider..

quote:

Orijinalden alıntı: bcnrugur

quote:

Berkay kardeste onay verdigine gore baslatin ligi ...Seni sol bek istiyorum Berkay,tam karsimda istiyorum seni.

Bende seni istiyorum
  • quote:

quote:

kariyerini bitirmek istemem uğur başka tarafta oyna
  • Selam abi bizde varız. 2 yıl önce benzer bir aktivite yapılmıştı fakat hırslar eğlencenin önüne geçmişti. Sadece gol sevinçleri yüzünden bile olay çıkıyordu.Herşeyden önce bunun bir oyun olduğunu ve eğlence amaçlı yapıldığını unutmamak lazım.Tabiki tatlı bir rekabet olucaktır ama ufak tefek şeyleri ciddiye alıp, hırslara yenik düşmemeliyiz. Bazı şeyleri aşmak gerek artık yani şöyle söylim bu tip organizasyonlarda çıkan sorunlara bakıcak olursak 2 tanesi ön planda 1- gole giden adamın indirilmesi.Gayet doğal ve anlık bir olay için önyargılı,sinirli bir yaklaşım ile bunu yapana hakaret edilebiliyor bu çok yanlış,gereksiz ve saçma bir durum. 2- Golünü atıp sevinen bir adamın sevincini ciddiye alıp maç sonu küfürle karşılık verilmesi yani bu en fecisi, bu kadar takıntılı olmamak lazım eğleniyoruz sonuçta her sevinci hakaret ve küfür gibi algılamak gerçekten komik bir durum hani ilkokul detected diye bir tabir varya bu ona giriyor artık. Yukarda adı yazılı bazı klüplerde kısa süreli bir geçmişim oldu açıkçası bu yazdığım şeyleri sorun edicek birilerinin olduğunu zannetmiyorum. Oyun çıktığında kurallarda konuşulur güzel-eğlenceli-heycanlı bir aktivite olur umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 14 Eylül 2012; 2:54:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BéTo

iyi fikir umarım herşey yolunda gider..

quote:

quote:

Bende seni istiyorum

Defans oynamiyorum Beton,biliyorsun.Orta sahada bi iki calim atarim sana

• Alaz abi davet icin tesekkurler,

Kulüp isini cok ciddiye alan bir takİm olarak bizde variz.

Los GalacTurcos F.C.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yabancı bir kulüpte sadece pazar gunleri yapılan bir organizasyona katılmıştım. İnanın herkes kurallara uyduğu ve iyi niyetli olduğu sürece cok keyifli. Kaldı ki burada karsı takımlarda oynayanların cogu birbirinin arkadaşı. Bence cok güzel olacaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Selam abi bizde varız. 2 yıl önce benzer bir aktivite yapılmıştı fakat hırslar eğlencenin önüne geçmişti. Sadece gol sevinçleri yüzünden bile olay çıkıyordu.Herşeyden önce bunun bir oyun olduğunu ve eğlence amaçlı yapıldığını unutmamak lazım.Tabiki tatlı bir rekabet olucaktır ama ufak tefek şeyleri ciddiye alıp, hırslara yenik düşmemeliyiz. Bazı şeyleri aşmak gerek artık yani şöyle söylim bu tip organizasyonlarda çıkan sorunlara bakıcak olursak 2 tanesi ön planda 1- gole giden adamın indirilmesi.Gayet doğal ve anlık bir olay için önyargılı,sinirli bir yaklaşım ile bunu yapana hakaret edilebiliyor bu çok yanlış,gereksiz ve saçma bir durum. 2- Golünü atıp sevinen bir adamın sevincini ciddiye alıp maç sonu küfürle karşılık verilmesi yani bu en fecisi, bu kadar takıntılı olmamak lazım eğleniyoruz sonuçta her sevinci hakaret ve küfür gibi algılamak gerçekten komik bir durum hani ilkokul detected diye bir tabir varya bu ona giriyor artık. Yukarda adı yazılı bazı klüplerde kısa süreli bir geçmişim oldu açıkçası bu yazdığım şeyleri sorun edicek birilerinin olduğunu zannetmiyorum. Oyun çıktığında kurallarda konuşulur güzel-eğlenceli-heycanlı bir aktivite olur umarım.

şu gol sevinçlerine alınanları gercekten anlamıyorum adı ustunde gol sevinci adam tabiki gol attıktan sonra sevinicek :D

Ayrıca NightWatchers olarak bızde varız :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XII.Nicksiz -- 14 Eylül 2012; 13:38:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: XII.Nicksiz

quote:

Selam abi bizde varız. 2 yıl önce benzer bir aktivite yapılmıştı fakat hırslar eğlencenin önüne geçmişti. Sadece gol sevinçleri yüzünden bile olay çıkıyordu.Herşeyden önce bunun bir oyun olduğunu ve eğlence amaçlı yapıldığını unutmamak lazım.Tabiki tatlı bir rekabet olucaktır ama ufak tefek şeyleri ciddiye alıp, hırslara yenik düşmemeliyiz. Bazı şeyleri aşmak gerek artık yani şöyle söylim bu tip organizasyonlarda çıkan sorunlara bakıcak olursak 2 tanesi ön planda 1- gole giden adamın indirilmesi.Gayet doğal ve anlık bir olay için önyargılı,sinirli bir yaklaşım ile bunu yapana hakaret edilebiliyor bu çok yanlış,gereksiz ve saçma bir durum. 2- Golünü atıp sevinen bir adamın sevincini ciddiye alıp maç sonu küfürle karşılık verilmesi yani bu en fecisi, bu kadar takıntılı olmamak lazım eğleniyoruz sonuçta her sevinci hakaret ve küfür gibi algılamak gerçekten komik bir durum hani ilkokul detected diye bir tabir varya bu ona giriyor artık. Yukarda adı yazılı bazı klüplerde kısa süreli bir geçmişim oldu açıkçası bu yazdığım şeyleri sorun edicek birilerinin olduğunu zannetmiyorum. Oyun çıktığında kurallarda konuşulur güzel-eğlenceli-heycanlı bir aktivite olur umarım.

şn.u gol sevinçlerine alınanları gercekten anlamıyorum adı ustunde gol sevinci adam tabiki gol attıktan sonra sevinicek :D

Gol sevinçlerini abartmamak gerek. Bazıları abartıp "sus" veya "ses gelmiyor" yapabiliyor ve bu sevinçlerin amacı da belli zaten.

• quote:

quote:

şu gol sevinçlerine alınanları gercekten anlamıyorum adı ustunde gol sevinci adam tabiki gol attıktan sonra sevinicek :D

Hatırlarsanız Fifa 11 deki turnuvada bizim kaleci 1-2 saniye geç başlatıyor diye küfür edenler olmuştu

Bu sefer böyle olmaz inş Fikstür belli olduğu halde kafamıza göre maçta yapmazsak çok süper olur

Zevkli olucağına inanıyorum . Bu ligi başlatan Abimede ALLAH tan sabır diliyorum cinnet geçirmez inş

Sen bize lazımsın kaptann

• quote:

Orijinalden alıntı: yımah

Gol sevinçlerini abartmamak gerek. Bazıları abartıp "sus" veya "ses gelmiyor" yapabiliyor ve bu sevinçlerin amacı da belli zaten.

orası öle yani haklısın tabı :D sus işareti biraz sinir :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yımah

orası öle yani haklısın tabı :D sus işareti biraz sinir :D

Yaw sus işareti sinir edebilir de, yine de küfrü ve hakareti hak eden bir davranış değil. Biraz provokatif bir hareket kabul ediyorum ama bizler medeni insanlarız, buna da saygı duymalıyız. Sporun güzellikleri bunlar, kimi abartılı sevinir (emre belözoğlu), kimi cool bir şekilde sevinir (henry). CR7 son el clasicoda taraftara "calm down" diyerek eliyle sakin olun işareti yapmıştı Barcalılara yanlış hatırlamıyorsam. Neden bir tane Barcalı futbolcunun veya seyircinin tepkisi olmadı. Sus işaretinden daha provokatifti bence. Rakibi sinir etmek de eğlenmenin başka bir yönüdür. Tavlada, futbolda, oyunda yenilenle dalga geçme hep vardır ve olacaktır da. Ama nedense bazen kendimizi tutamayıp taşkınlık yapıyoruz. Sevinen de öyle olunca provokasyonu bilinçli/kasten yapmaya başlıyor. Neyse çok uzadı...

Sonuç olarak adrenalini alınca hepimiz Dr. Jekyll/Mr. Hide dönüşümü gibi oluveriyoruz. Daha sakin olmalı ve eğlenmesini bilmeliyiz.

• Hatırlamıyorum ama daha önceki turnuva denemesinde yoktunuz galiba. Eğer olsaydınız bazı hassas şeylerin üzerinde neden durulduğunu daha rahat anlardınız. Barcalılar Ronaldo'ya bişey yapmadı yeaaa demek yanlış, sahaya atlamalarını falan mı bekliyordunuz? Belki gerekeni Katalanca söyleyerek yapmışlardır?

Senin dediğin gibi kimi abartır kimi daha rahattır. Bu rakip için de böyledir; ben size ses gelmiyor yaparım, sen üzerine alınmazsın ama Selçuk bunu dert eder. Sinirlenir vs vs. Hiç tatsızlık yaşanmaması için bu tarz şeylere gerek yok. Her oyunda dalga geçiliyor burda olmuş çok mu demek şimdiden insanları bu oluşumdan soğutabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: GkhnFB

Alaz abi davet icin tesekkurler,

Kulüp isini cok ciddiye alan bir takİm olarak bizde variz.

Los GalacTurcos F.C.

katılacağınız için teşekkür ederim Gökhan.
    güzel maçlar çıkarırız inşallah.
  • quote:

katıldığınız için size de teşekkür ederim.
    sizin takımda da kısa bir süre oynamıştım
  • Gökhanlarla oynadım. Maxipro ile oynadım. Nightwatchers ile oynadım.
    kendimi bir an Sergen gibi hissettim
  • * Turnuvamız lig formatında olacak ve her takım birbiri ile maç yapacak. hatta home & away şeklinde 2 maç.
    * Fikstüre göre hareket edeceğiz.
    * GK olması veya olmaması serbest.
    * ANY olması veya olmaması serbest.
    * Oyuncu sayısı kısıtlaması yok. bir takım 10 kişi bir takım 5 kişi bile olsa maç yapılacak.
    * Fikstür için çekimi kameraya alıp youtube gibi bir siteden yayınyalabilirim.
    * Maçları her hafta pazar günü veya perşembe/pazar şeklinde haftada 2 maç olarak yapabiliriz.

Takım kaptanları ile şimdiden bazı konuları konuşmakta fayda var.. Aşağıdaki konular hakkında fikirlerinizi yazarsanız başlangıç için iyi bir adım atmış oluruz :

1 - Gol sevinçleri hakkında ne düşünüyorsunuz ?
    2 - Gole giden adamı bilerek düşürmek ve kırmızı kart görmek konusunda ne düşünüyorsunuz ?
    3 - 1-0 önde olan bir rakibin 88.dakikada falan topu köşe gönderinin orada tutmaya çalışması hakkında neler düşünüyorsunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Zala_
    2 - Gole giden adamı bilerek düşürmek ve kırmızı kart görmek konusunda ne düşünüyorsunuz ?
    3 - 1-0 önde olan bir rakibin 88.dakikada falan topu köşe gönderinin orada tutmaya çalışması hakkında neler düşünüyorsunuz ?

ben hemen fıkrımı solıyım

Bu futbol bızde futbol oynuyortuz 1 ve 2 bence cok gereksız yanı bunlar zaten futbolun ıcınde olan seyler tabıkı gol yememek ıcın rakıbı dusurebılırsınız= kırmızı kart bence kırmızı kart gorenler bırdahakı mac oynmasınlar :D. Bu bır taktıktır bana göre.

Fakat 3. kural bıraz kişiliğe kalmış bişi ben kesınlıkle boyle bırsey yapmam yapana uyuz olurum :D benım fıkırlerım bu yonde :D

Sunuda belırtıyım her turlu kurala takımca uyarız amac eglenerek guzel bır lıg gecırmek

• quote:

Orijinalden alıntı: Zala_

* Turnuvamız lig formatında olacak ve her takım birbiri ile maç yapacak. hatta home & away şeklinde 2 maç.
    * Fikstüre göre hareket edeceğiz.
    * GK olması veya olmaması serbest.
    * ANY olması veya olmaması serbest.
    * Oyuncu sayısı kısıtlaması yok. bir takım 10 kişi bir takım 5 kişi bile olsa maç yapılacak.
    * Fikstür için çekimi kameraya alıp youtube gibi bir siteden yayınyalabilirim.
    * Maçları her hafta pazar günü veya perşembe/pazar şeklinde haftada 2 maç olarak yapabiliriz.

Takım kaptanları ile şimdiden bazı konuları konuşmakta fayda var.. Aşağıdaki konular hakkında fikirlerinizi yazarsanız başlangıç için iyi bir adım atmış oluruz :

1 2 serbest olsunda

3. Yu yapanın adres bulup dövelim

Bir de abi Gk siz Gk lıya karsı zor olur bir kere Gk var diye kasinti oynuyorsun karsı takım gelip kolay gol atıyor . Sınırlama olsun bence yoksa bizim veya baskanın emegine yazık olur gibime geliyor

Msn deysen geliyorum birazdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 14 Eylül 2012; 17:01:02 >

• valla bana kalırsa saydığım bütün maddeler futbolun içinde var olan şeyler. Hepsi yapılabilir. zaten maçlarda izlemiyor muyuz ? bütün maddelere bizden OK.

size sorma sebebim ortak bir karar alınması için. 'Benim dediğim olsun' gibi bir durum söz konusu olmasın. beraber ortak bir noktada buluşalım.

@Gurur , ben veya bir başka kaptan , takımındaki adamlara sen bu maçta oynama gibi bir laf söylememeli. oyuncu kısıtlaması olmasın. rakip 11 kişi ise 11 kişidir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.