Şimdi Ara

(PS3) DH PRO KULÜPLER LİGİ - Fikstür belirlendi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
0
Favori
4.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Zala_

* Turnuvamız lig formatında olacak ve her takım birbiri ile maç yapacak. hatta home & away şeklinde 2 maç.
    * Fikstüre göre hareket edeceğiz.
    * GK olması veya olmaması serbest.
    * ANY olması veya olmaması serbest.
    * Oyuncu sayısı kısıtlaması yok. bir takım 10 kişi bir takım 5 kişi bile olsa maç yapılacak.
    * Fikstür için çekimi kameraya alıp youtube gibi bir siteden yayınyalabilirim.
    * Maçları her hafta pazar günü veya perşembe/pazar şeklinde haftada 2 maç olarak yapabiliriz.

Takım kaptanları ile şimdiden bazı konuları konuşmakta fayda var.. Aşağıdaki konular hakkında fikirlerinizi yazarsanız başlangıç için iyi bir adım atmış oluruz :

1 - Gol sevinçleri hakkında ne düşünüyorsunuz ?
    2 - Gole giden adamı bilerek düşürmek ve kırmızı kart görmek konusunda ne düşünüyorsunuz ?
    3 - 1-0 önde olan bir rakibin 88.dakikada falan topu köşe gönderinin orada tutmaya çalışması hakkında neler düşünüyorsunuz ?

1- bizim hassas olduğumuz konu belli
    provoke eden sevinçler hariç sıkıntı yok

2-Olsun..

3-Kesinlikle Olmasın..

RUN TURKS RUN OLARAK FİKİRLERİMİZ BÖYLEDİR..

--------

Bir de eklemek istediğim bir şey var , gol krallığı asist kralllığı gibi şeyler tutulsun haftanın oyuncusu(karma takımı) falan seçilsin lig çok daha renkli bir hal alır..

• quote:

valla bana kalırsa saydığım bütün maddeler futbolun içinde var olan şeyler. Hepsi yapılabilir. zaten maçlarda izlemiyor muyuz ? bütün maddelere bizden OK.

size sorma sebebim ortak bir karar alınması için. 'Benim dediğim olsun' gibi bir durum söz konusu olmasın. beraber ortak bir noktada buluşalım.

@Gurur , ben veya bir başka kaptan , takımındaki adamlara sen bu maçta oynama gibi bir laf söylememeli. oyuncu kısıtlaması olmasın. rakip 11 kişi ise 11 kişidir.

Yok demek istedğim o değil Şimdi Fifa 11 ve 12 de belliydi Plase goller ve cpu GK nin yaptığı hareketler Bir tarafta Gk olmazsa bu sene nasıl olur bilmiyorum ama 11 veya 12 deki gibiyse yine sinir bozucu goller yenebilir .

Ama kaptanlar karar verirse biz uyarız tabi her şart altında oynarım ben sorun olmaz benim açımdan

• quote:

Orijinalden alıntı: GsUltras34
    Bir de eklemek istediğim bir şey var , gol krallığı asist kralllığı gibi şeyler tutulsun haftanın oyuncusu(karma takımı) falan seçilsin lig çok daha renkli bir hal alır..

gol krallığı ve asist tutulur çok hoş olur.
    ancak haftanın takımını seçmemiz için her maçı izlememiz gerekir. ben o hafta maç etmediğim rakibimin bir defans oyuncusunun nasıl oynadığını nerden bilebilirim de karmaya katabilirim ki ?
  • quote:

quote:

ancak haftanın takımını seçmemiz için her maçı izlememiz gerekir. ben o hafta maç etmediğim rakibimin bir defans oyuncusunun nasıl oynadığını nerden bilebilirim de karmaya katabilirim ki ?

bunu yazıcaktım tam haftanın takımı zorda arkadasın dedıgı gayet guzel olur gol krallıgı asist krallıgı

• İzlemeye gerek yok. Maç sonu bench'e dönmeden önce, Ea'nin pro club sitesinde ve oyun içerisinden takımların menusune girip son maçlarını bulup girdiğiniz zaman oyuncu ratingleri gözükmekte. Bu 3 yerden kimin hangi rating ile maçı tamamladığı görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XII.Nicksiz

quote:

quote:

bunu yazıcaktım tam haftanın takımı zorda arkadasın dedıgı gayet guzel olur gol krallıgı asist krallıgı

NIGHTWATCHERS OLARAK burdayız

• quote:

Orijinalden alıntı: yımah

İzlemeye gerek yok. Maç sonu bench'e dönmeden önce, Ea'nin pro club sitesinde ve oyun içerisinden takımların menusune girip son maçlarını bulup girdiğiniz zaman oyuncu ratingleri gözükmekte. Bu 3 yerden kimin hangi rating ile maçı tamamladığı görünüyor.

EA Sports'un şu anki hali ile bu mümkün değil. maç detaylarına girdiğimiz zaman puanlar gözüküyor ama isimler çıkmıyor. hangi isim kaç rating almış bu görünmüyor. he bi de aynı rating alırsa 4 adet RM misall.

• quote:

quote:

İzlemeye gerek yok. Maç sonu bench'e dönmeden önce, Ea'nin pro club sitesinde ve oyun içerisinden takımların menusune girip son maçlarını bulup girdiğiniz zaman oyuncu ratingleri gözükmekte. Bu 3 yerden kimin hangi rating ile maçı tamamladığı görünüyor.

EA Sports'un şu anki hali ile bu mümkün değil. maç detaylarına girdiğimiz zaman puanlar gözüküyor ama isimler çıkmıyor. hangi isim kaç rating almış bu görünmüyor. he bi de aynı rating alırsa 4 adet RM misall.

Sıkıntı yok, kulüp menusünden girilip bakıldığında hepsi kabak gibi çıkıyor. Maçları tarihinden tutun saatine kadar kayıtlı bir şekilde bulabiliyorsunuz orada.

Kulüp menünüze girin, search kısmından takımı aratın ve o kulübün menusune girin, maç sonuçları hangi sekmede hatırlamıyorum ama menuyu karıştırırsanız bulursunuz. Böylece o kulübün maçlarını görebiliyorsunuz. İstediğiniz maçın ratinglerine de oradan ulaşabilirsiniz.

• Onu biliyorum Yimah kardeşim. o menuleri çok iyi biliyorum. bak senin için ss alayım hemen.

(PS3) DH PRO KULÜPLER LİGİ - Fikstür belirlendi

puanlar gözükürken isimler N/A şeklinde çıkıyor.
  • quote:

Onu biliyorum Yimah kardeşim. o menuleri çok iyi biliyorum. bak senin için ss alayım hemen.

(PS3) DH PRO KULÜPLER LİGİ - Fikstür belirlendi

puanlar gözükürken isimler N/A şeklinde çıkıyor.

Abi siteden değil Ps3 den bahsediyorum ben. Eğer oyundan dediğim şeyi yaparsan anlayacaksın dediğimi.
  • quote:

Abi siteden değil Ps3 den bahsediyorum ben. Eğer oyundan dediğim şeyi yaparsan anlayacaksın dediğimi.

hee tamam kardeşim. Bak onu hiç denememiştim :) deneyeyim . olursa süper olur.
    fikir için sağolasın (ps'den bakma fikri)
  • quote:

* Turnuvamız lig formatında olacak ve her takım birbiri ile maç yapacak. hatta home & away şeklinde 2 maç.
    * Fikstüre göre hareket edeceğiz.
    * GK olması veya olmaması serbest.
    * ANY olması veya olmaması serbest.
    * Oyuncu sayısı kısıtlaması yok. bir takım 10 kişi bir takım 5 kişi bile olsa maç yapılacak.
    * Fikstür için çekimi kameraya alıp youtube gibi bir siteden yayınyalabilirim.
    * Maçları her hafta pazar günü veya perşembe/pazar şeklinde haftada 2 maç olarak yapabiliriz.

Takım kaptanları ile şimdiden bazı konuları konuşmakta fayda var.. Aşağıdaki konular hakkında fikirlerinizi yazarsanız başlangıç için iyi bir adım atmış oluruz :

2 - Gole giden adamı bilerek düşürmek ve kırmızı kart görmek konusunda ne düşünüyorsunuz ?
    3 - 1-0 önde olan bir rakibin 88.dakikada falan topu köşe gönderinin orada tutmaya çalışması hakkında neler düşünüyorsunuz ?

Abi bizim takım rahat bir takım, takıntılı değiliz , gol sevinçlerini provokasyon olarak görmüyoruz açıkçası bizi hiç rahatsız etmez o yüzden bize karşı oynayanlar istediği sevinci yapabilir. Gole giden adamın indirilmesinde hiç bir sorun yok. Top çevirmek bi şekilde rahatsız eder yani 10dk-15dk geride top çevirip bütün maçın zevkine edilirse ayıp olur bence gerek yok bu tip şeylere ama kabul edilir türden şeyler olabilir tabikide. Birde kurallardan GK olup olmaması sıkıntı yaratabilir çünkü biliyorsun any gk'ler her topu içeri alıyor yani GK'li veGK'siz bir maçı haksız rekabet olarak görüyorum ben , ne kadar iyide oynasan , emekte versen rakibe çektirdiğin her şutun her plasenin gol olucak olması eğer kabul edilir bir şeyse yani çoğunluk buna karşı değilse tabi yapıcak bir şey yok ama benim fikrim kimsede GK olmasın zaten çoğu takımda GK'de yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 14 Eylül 2012; 20:38:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ekostros
    Abi bizim takım rahat bir takım, takıntılı değiliz , gol sevinçlerini rovokasyon olarak görmüyoruz açıkçası bizi hiç rahatsız etmez o yüzden bize karşı oynayanlar istediği sevinci yapabilir. Gole giden adamın indirilmesinde hiç bir sorun yok. Top çevirmek bi şekilde rahatsız eder yani 10dk-15dk geride top çevirip bütün maçın zevkine edilirse ayıp olur bence gerek yok bu tip şeylere ama kabul edilir türden şeyler olabilir tabikide. Birde kurallardan GK olup olmaması sıkıntı yaratabilir çünkü biliyorsun any gk'ler her topu içeri alıyor yani GK'li veGK'siz bir maçı haksız rekabet olarak görüyorum ben , ne kadar iyide oynasan , emekte versen rakibe çektirdiğin her şutun her plasenin gol olucak olması eğer kabul edilir bir şeyse yani çoğunluk buna karşı değilse tabi yapıcak bir şey yok ama benim fikrim kimsede GK olmasın zaten çoğu takımda GK'de yok.

Fifa 2013'te GK'ler full assisted değil semi assisted olacak. Aynı zamanda kulüplerin puanına göre CPU adamları da gelişecek.

Ama dediğin şekilde plaseler hala 2012'deki gibi olursa ve diğer takımların çoğunluğu ( 7 takım varsa 4 tanesi çoğunluk olacaktır. ) GK olmasın derse , GK'siz oynayabiliriz.

Biz RISING TURKS olarak her türlü duruma uyacağımızı şimdiden belirtmek isteriz.

• Tabi görmek lazım semi-asisted ne derece zorlaştırcak bakalım. Yine hile sayılabilcek derecede olurlarsa konuşuruz tekrar,oylama yapılır dediğin gibi
  • Ea ne kadar çok ayar çektik dese de ben güvenemiyorum, yine karşımızda süper kahraman Gklar görürsek şaşırmam. Ben de Gksız maçlardan yanayım.
  • 1 - Gol sevinçleri hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Bu soruları sorduk. Gelen cevapları toparlayalım.

NightWatchers adına XII.Nicksiz 1. ve 2. madde için sorun yok dedi. 3.maddeye karşı çıktı.

Run Turks Run adına Gsultras34 1.madde için provoke edici hariç ok , 2.madde ok ve 3.maddeye karşı çıktı.

A Few Good Man adına eskostros 1. ve 2. madde için sorun yok dedi. 3.maddeye karşı çıktı.

Rising Turks adına Zala_ 1 , 2 ve 3 no'lu maddeler için sorun yok dedi.

Los Galacturcos , Maxipro ve Black Stockings takımlarının kaptanlarının da görüşünü alalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zala_ -- 14 Eylül 2012; 20:23:31 >

• quote:

Bu soruları sorduk. Gelen cevapları toparlayalım.

NightWatchers adına XII.Nicksiz 1. ve 2. madde için sorun yok dedi. 3.maddeye karşı çıktı.

Run Turks Run adına Gsultras34 1.madde için provoke edici hariç ok , 2.madde ok ve 3.maddeye karşı çıktı.

A Few Good Man adına eskostros 1. ve 2. madde için sorun yok dedi. 3.maddeye karşı çıktı.

Los Galacturcos , Maxipro ve Black Stockings takımlarının kaptanlarının da görüşünü alalım.

Black Stockings adına; 1 ve 2. maddelerde sıkıntı yok. Futbol bu, sadece oyun... Hatta futbol bir oyun, bu da oyunun bir oyunu... İnsan üzmeye, kırmaya gerek yok. Basit bir sevincin kimseye zararı olmaz...

3. madde ise spor ahlakı adına sıkıntılı bir durum. Zaten maksimum 10-15 dakika oynanıyor, onun da keyifle geçmesi taraftarıyız...

Kaleci konusunda da takım olarak düşüncemiz, forumda kaleci sıkıntısı var genel hattıyla... Kalecili takımla kalecisiz takım arasında uçurum olduğunu 12 de gördük, 13 de de aşırı derecede farklı olcağını düşünmüyoruz... Bunun için orta yol bulunmalı.

Saygılarımla...

• NightWatchers adına XII.Nicksiz 1. ve 2. madde için sorun yok dedi. 3.maddeye karşı çıktı.

Black Stockings adına Majesticozgr 1. ve 2. maddeler için sorun yok dedi. 3.maddeye karşı çıktı.

GK konusu forumdaki takımlar için büyük bir problemdi 2012'de. Biz de GK'siz oynamaktan çok çektik. Yalan değil. Eğer denildiği kadar uçurum yoksa 2013'te GK olayına sıcak bakabiliriz ama aynen 2012'deki gibi olacaksa GK olmaması çoğu takımın istediği şey gibi görünüyor.
  • gk pro oynıcakların morali bozulmustur sımdı :D
  • Kesinlikle GK siz oynanmalı maçlar bence. hem daha çok gol olur zevkli maçlar olur, hem haksızlık olmaz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.