Şimdi Ara

ps3 display settings.yahu heryere yazdım kimse cevap vermedi. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
2.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende 40c650 kullanıyorum ama dedigin gibi bişeyle hiç karşılaşmadım.
    Ayarları kullandıgım şekilde yazıyorum.

Mod : Standart
    Arka Işık : 14
    Kontrast : 60
    Parlaklık : 70
    Netlik : 50
    Renk : 50 Birde böle dene bakalım
  • Peki cözünürlük ayarlarini Full Hd tvde ne yapalim? 1080p yimi secelim, 720p yimi secelim yoksa otomatikmi kalsin? Bende hepsi secili galiba. Buna mantikli bir cevap bekliyorum ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weycell 61

TV'nin boyutuyla ya da full hd olup olmamasıyla değil ama TV'nin kalitesiyle alakalı bir durum. Yani bu ayarlara cevap verebilecek bir TV'ye sahip olmak önemli.

NOT: Özellikle plazma TV sahiplerine doğru kalibrasyonu yapsalar bile limitedı kullanmalarını tavsiye ediyorum. Çünkü Plazma TV'lerde siyah renk beyaz renge kıyasla çok daha baskın ekrana yansıtıldığı için full ayarını seçtiğinizde siyahlar daha da baskın hale geliyor ve birazcık karanlık sahneler tamamen karanlıklaşıyor. Tabi buna karşın aydınlık sahnelerde de daha iyi görüntü elde ediyorsunuz tabi full yaptığınızda ama buna değmiyor bana sorarsanız.

Katılıyorum. Rgb full ayarı plazmada aşırı koyu siyahlara neden oluyor. Bu detayları görmeyi zorlaştırıyor. Oyun sahnesi hoş ve dramatik görünüyor ama oynanabilirlik azalıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: nervous breakdown

exc oyunlar dışında PS3'ten grafik bekleme arkadaşım hatta bir kaç exc'den de bekleme örn: GT5 o karelenmeler falan normal oyunun oluru o kaldırmıyo alet

Sen daha ömrü hayatın boyunca öyle bir grafik gördün mü ki araba yarışında, grafik bekleme diyorsun..Senin xboxcığının forzada ne yaptığını gördük.Kıytırık grafiklerde bile araç detayları oyun içinde düşürülüyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55
    quote:

exc oyunlar dışında PS3'ten grafik bekleme arkadaşım hatta bir kaç exc'den de bekleme örn: GT5 o karelenmeler falan normal oyunun oluru o kaldırmıyo alet

Sen daha ömrü hayatın boyunca öyle bir grafik gördün mü ki araba yarışında, grafik bekleme diyorsun..Senin xboxcığının forzada ne yaptığını gördük.Kıytırık grafiklerde bile araç detayları oyun içinde düşürülüyor..

GT5 in de grafikleri oyun içinde düşürülüyor, o LOD seviyelerini diyorsan GTplanette tartışıldı o konu, forzadada var aynı şey GT dede , ayrıca şunu söylemek lazım Forzadaki çevre grafikleri, GT den iyi. GT oynarken bazen sadece pist ve araçtan ibaretmiş gibi görüntü ,adamlar bırakmışlar etrafı.
    İçerik dersen GT forzayı katlıyor o ayrı konu.
    GT de neden sağ analogla arabanın etrafında dönemiyoruz? Forza buna izin veriyor ama gt vermiyor? aracın sağındaki ve solundaki grafikleri görmemizi istemiyormu acaba poliponi Forza 4 ü bekliyelim görelim

• Ps3 te hemen hemen bütün oyunlar natıve 720p . benim tavsiyem dısplay settings ten sadece 720p seçeneğini seçip bu şekilde oynayın . yani ps3,ün upscale yapmasına izin vermeyin . bence en iyi sonuç bu şekilde alınıyo .upscale yapıldığında görüntü daha kötü olabiliyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _2FAST4U_

Ps3 te hemen hemen bütün oyunlar natıve 720p . benim tavsiyem dısplay settings ten sadece 720p seçeneğini seçip bu şekilde oynayın . yani ps3,ün upscale yapmasına izin vermeyin . bence en iyi sonuç bu şekilde alınıyo .upscale yapıldığında görüntü daha kötü olabiliyo.

+1
  • HDMI kablosuna 60 tl vermekle çok büyük hata yapmışsınız.. altın uçlu basit bir çin malı hdmi kablosu bile yeterdi.. pahallı hdmi alınca görüntü kalitesi artmaz kablonun dayanıklığı ve malzeme kalitesi iyi olur sadece.
  • quote:

Ps3 te hemen hemen bütün oyunlar natıve 720p . benim tavsiyem dısplay settings ten sadece 720p seçeneğini seçip bu şekilde oynayın . yani ps3,ün upscale yapmasına izin vermeyin . bence en iyi sonuç bu şekilde alınıyo .upscale yapıldığında görüntü daha kötü olabiliyo.

Onu geç 46" tv de 1 mt den oyun oynamaya calisan adam gördüğümden beri kimseye bu konuca cevap yazmaz oldum.

Bende 24" monitor var ps3 icin ben onda bile 2 mt den oyun onuyorum hicbir oyunun goruntude sıkıntı yasamadim simdiye dek oyun grafigi begenmeme gibi durumum cok az oldu.

Onemli olan mesafe TV ile arandaki mesafe. TV ne kadar büyükse o kdar uzaga oturup oynamasi gerektigini malesef bilmiyor insanlar ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 3 Mart 2011; 15:09:15 >
  • Yani en iyisi 720p yimi seceyim? PS3 ten tam verim almak istiyorum. Su ise bir el atin hacilar ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

quote:

Onu geç 46" tv de 1 mt den oyun oynamaya calisan adam gördüğümden beri kimseye bu konuca cevap yazmaz oldum.

Bende 24" monitor var ps3 icin ben onda bile 2 mt den oyun onuyorum hicbir oyunun goruntude sıkıntı yasamadim simdiye dek oyun grafigi begenmeme gibi durumum cok az oldu.

Onemli olan mesafe TV ile arandaki mesafe. TV ne kadar büyükse o kdar uzaga oturup oynamasi gerektigini malesef bilmiyor insanlar ..

Sana ilk defa katılıyorum .. 40'' Sony Bravia serisi LED LCD TV im var . . 2buçuk-3 metreden oynuyorum . . Görüntüler süper . .
    2metre için 32 '' , 2 metre den aşağısı için 24'' , 3 metre ve fazlası için 46'' - 50 '' tercih edilmeli . .
    Ama ben de bir tane 24'' led lcd tv almayı düşünüyorum . .

Bu arada ayıp etmişsin be kardeşim . . Senin yüzünden 15 gün ban yedik . . Neyse takam kafana

• quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55
    quote:

GT5 in de grafikleri oyun içinde düşürülüyor, o LOD seviyelerini diyorsan GTplanette tartışıldı o konu, forzadada var aynı şey GT dede , ayrıca şunu söylemek lazım Forzadaki çevre grafikleri, GT den iyi. GT oynarken bazen sadece pist ve araçtan ibaretmiş gibi görüntü ,adamlar bırakmışlar etrafı.
    İçerik dersen GT forzayı katlıyor o ayrı konu.
    GT de neden sağ analogla arabanın etrafında dönemiyoruz? Forza buna izin veriyor ama gt vermiyor? aracın sağındaki ve solundaki grafikleri görmemizi istemiyormu acaba poliponi Forza 4 ü bekliyelim görelim

Forzada yanından geçen araca bak.Kokpitini görebiliyorsan tamam sen haklısın.Ama kokpit yok kokpit.Her oyunda illa ki uzaklaşan nesnenin poligonu detayı vs. düşürülür.Ama sadece yanından geçen araca bir bak senin kullandığın arabadan zerre farkı var mı detay seviyesi olarak..Yok..Forza da bu fark çok fazla.Milyonlarca yıldan beri aynı şeyleri söylüyorum.Ama dinleyen kim.

• Hacilar hadi donanimcilar yazilimcilar nerde? Ps3 ten %100 verim almak icin display settings te 720p yimi secelim 1080p yimi? Hepsinimi? Ne yapalim yahu?
  • Hepsini seç gitsin.Hepsini seçsen bir yerin mi eksilir yani...
  • SONY_55: ^^ Aga tam verim almak icin diyorum hangisi daha ideal diye:) Yoksa tam verim alamazsam Ps3 ten eksilirim ^^
  • beyler bende c650 tv var, composite'ten bağlı ps3 tv'ye. çözünürlüğü değiştirmeye calıstığımda tv kararıyo ve desteklemiyo diyo,default çözünürlükte de görüntü çamur gibi. halbuki bu tvde 1080p desteği var. nasıl değiştiricem bu çözünürlüğü???
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.