Selamlar 2011 kasım ayında aldığım PS3 Slim 320 GB 2012 Aralık ayına kadar bir problem çıkartmamıştı o dönem çok oynayınca sadece Batman Arkham City oyununda (Dijital satın almıştım disk değil) donma yapıyordu. Lakin şu an kutulu oyunlarımda da donma yapmaya başladı Mass Effect 2 yine uzun süreli oynamalarda yapıyor. Bunun yanında Street Fighter IV AE ve Farcry 2 oynayamıyorum bile daha ilk 10 dakikada donuyor. Diğer oyunlarda problem yok. Bununla alakalı bilgisi olanlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.
Isınmadan dolayı olabilir kardeş evinde klima takılıysa klima açıkken oyna bide ps3 ün üstü açık kalsın bide arkası açık olduğundan emin ol bunları yaparsan sorun çözülür
quote:
Orijinalden alıntı: kaanyaman2000
Isınmadan dolayı olabilir kardeş evinde klima takılıysa klima açıkken oyna bide ps3 ün üstü açık kalsın bide arkası açık olduğundan emin ol bunları yaparsan sorun çözülür
Etvallah birader hemen deniycem bir de hiç temizlemedim slimleri temizlemek için elektrik süpürgesinden başka çözüm var mı bildiğin?
mandatorium
kullanıcısına yanıt
ben makineyi 2006 da aldım, etrafını 2-3 kez kuru bezle silmişimdir, ne supurgesi yav
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme