Şimdi Ara

PS3 Donma Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar 2011 kasım ayında aldığım PS3 Slim 320 GB 2012 Aralık ayına kadar bir problem çıkartmamıştı o dönem çok oynayınca sadece Batman Arkham City oyununda (Dijital satın almıştım disk değil) donma yapıyordu. Lakin şu an kutulu oyunlarımda da donma yapmaya başladı Mass Effect 2 yine uzun süreli oynamalarda yapıyor. Bunun yanında Street Fighter IV AE ve Farcry 2 oynayamıyorum bile daha ilk 10 dakikada donuyor. Diğer oyunlarda problem yok. Bununla alakalı bilgisi olanlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.

• Isınmadan dolayı olabilir kardeş evinde klima takılıysa klima açıkken oyna bide ps3 ün üstü açık kalsın bide arkası açık olduğundan emin ol bunları yaparsan sorun çözülür
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanyaman2000

Isınmadan dolayı olabilir kardeş evinde klima takılıysa klima açıkken oyna bide ps3 ün üstü açık kalsın bide arkası açık olduğundan emin ol bunları yaparsan sorun çözülür

Etvallah birader hemen deniycem bir de hiç temizlemedim slimleri temizlemek için elektrik süpürgesinden başka çözüm var mı bildiğin?
  • mandatorium kullanıcısına yanıt
    ben makineyi 2006 da aldım, etrafını 2-3 kez kuru bezle silmişimdir, ne supurgesi yav
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.