Şimdi Ara

PS3'e 2.5'' Harici HDD Bağlayıp,Full HD Film İzleyebilmek?(TS,AVI uzantılı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
14.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ilk önce harici diskinin bir kısmını fat32 ye çeviriceksin.
    sonra mkv2vob adlı programı indirip kurucaksın bilgisayarına forumda aratırsan detaylı bigi var

sonra o programla HD filmleri altyazılı biçimde blueray formatına çeviriceksin ----> fat32 disk'e atıcaksın ....>ps3'e bağlıcaksın----> işlem tamamdır video kısmında güzel güzel hd film dizi keyfini çıkarıcaksn :) ben böle yapıyorum anlattığım kdr da uzun sürmüyor denemeni tavsiye ederim
  • 2fast4u arkadaşım,
    cevabın için teşekkürler ama ben ps3 için değil, harddiskten direkt TV'ye bağlayarak izleme için bir yolu var mı diye soruyorum..
  • Hazır konu varken bende soruyum ntfs hddmin içindeki dosyaları silmeden bir bölümünü fat32 yapabilirmiyim?
  • Bu konuda en iyisi media server'dır arkadaşlar. Forumdan "ps3 media server" olarak arayın her türlü sorunuza cevap bulabilirsiniz. Şahsen denedim ve mükemmel sonuç aldım...
  • Arkadaşlar aynı sorun bende de var HDD fat 32 indirdiğimfilim titanların savaşı 2012 4.87 gb fat 32 4gb büyük almadığı için ne yapmam gerekiyor hdd nasıl atarım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.