ilk önce harici diskinin bir kısmını fat32 ye çeviriceksin. sonra mkv2vob adlı programı indirip kurucaksın bilgisayarına forumda aratırsan detaylı bigi var
sonra o programla HD filmleri altyazılı biçimde blueray formatına çeviriceksin ----> fat32 disk'e atıcaksın ....>ps3'e bağlıcaksın----> işlem tamamdır video kısmında güzel güzel hd film dizi keyfini çıkarıcaksn :) ben böle yapıyorum anlattığım kdr da uzun sürmüyor denemeni tavsiye ederim
2fast4u arkadaşım, cevabın için teşekkürler ama ben ps3 için değil, harddiskten direkt TV'ye bağlayarak izleme için bir yolu var mı diye soruyorum..
Hazır konu varken bende soruyum ntfs hddmin içindeki dosyaları silmeden bir bölümünü fat32 yapabilirmiyim?
Bu konuda en iyisi media server'dır arkadaşlar. Forumdan "ps3 media server" olarak arayın her türlü sorunuza cevap bulabilirsiniz. Şahsen denedim ve mükemmel sonuç aldım...
Arkadaşlar aynı sorun bende de var HDD fat 32 indirdiğimfilim titanların savaşı 2012 4.87 gb fat 32 4gb büyük almadığı için ne yapmam gerekiyor hdd nasıl atarım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme